Dodaj do ulubionych

Pomocy!!!!

07.04.16, 10:26
Muszę jak najszybciej kupic spacerowke!
Jestem zielona w temacie, wczesniej kupilismy bebetto luce ale wyladowala na gwarancji i gondola i spacerowka sad chcemy z mezem kupic cos lepszego. Proszę o pomoc w wyborze spacerowki -
Zalezy mi zeby byl to wozek w miare lekki (nie jest to najwazniejsze - bebetto tez najlzejszy nie byl)

Latwo sie skladal - czesto podróżujemy

Zeby byla mozliwosc dokupienia gondoli

Mozliwosc rozlozenia na plasko

Zeby wozek byl zwrotny - mieszakmy w centrum miasta

Zastanawiam sie nad graco evo i mutsy evo ale juz sama nie wiem prosze pomozcie!!!
Obserwuj wątek
    • hankuslove Re: Pomocy!!!! 07.04.16, 10:28
      Aaa wlasciciel wozka - Antoni ma 6 miesięcy
    • ollasja Re: Pomocy!!!! 07.04.16, 10:57
      Baby jogger city elite.
      • hankuslove Re: Pomocy!!!! 07.04.16, 12:21
        A mozna gondole pozniej do niego?
        • afroddytta Re: Pomocy!!!! 07.04.16, 14:15
          Tak sa gondole
    • linkap_wawa Re: Pomocy!!!! 07.04.16, 11:57
      Bumbleride Indie, Gesslein S4 buggy, Valco snap ultra - dziewczyny jeszce pewnie podpowiedza cos wiecej. A Graco sobie raczej odpusc..
    • gniesia007 Re: Pomocy!!!! 07.04.16, 11:58
      Naprawdę tak ciężko napisać temat wątku? czy my tu mamy oddział ratunkowy czy forum wózkowe? i po co te wykrzykniki, to nie pomaga a irytuje.
      Jeśli chcesz coś lepszego to nie pisz o graco, bo zamienisz siekierkę na kijek.
      Dziecko masz jeszcze malutkie, więc potrzebuje stabilizacji i amortyzacji. Na tym etapie to z tego co się orientuje dziewczyny proponują Bumbleride indie, ewentualnie BJ ale z jakąś wkładką dla niemowlaka dodatkowo jak dla mnie, BrIo britax Go obecnie dość polecany, przejrzyj wątki, wózków jest masa i oceń na czym ci najbardziej zależy i jaka cena wchodzi w grę oraz nowy czy używany?
      • hankuslove Re: Pomocy!!!! 07.04.16, 12:19
        Przykro mi jezeli moim tematem w jakis sposob Cie urazilam. Temat watku Pomocy - poniewaz szukam pomocy a wykrzykniki dla zwrocenia uwagi bo potrzebuje szybkiej pomocy. Jaak napisalam wcześniej jestem zielona w temacie dlatego wspomniałam o graco. Co do przeglądniecia forum zrobilam to i niewiele mi to pomoglo dlatego "tak ciezko" zalozylam temat i proszę was, lepszych specjalistów o pomoc....
    • hankuslove Re: Pomocy!!!! 07.04.16, 12:21
      Wozek moze byc używany.
      • afroddytta Re: Pomocy!!!! 07.04.16, 14:17
        Jak w miarę lekki i dobrze składany to Bumbleride Indie, może Britax Motion 3/4. Baby Jogger City Elite też ok, choć będzie już większy. Baby Jogger City Mini GT jest mniejszy i kompaktowy, ale jeszcze nie dla takiego malucha uncertain
        Pytanie o budżet jeszcze.
        • hankuslove Re: Pomocy!!!! 07.04.16, 14:51
          Z tym budzetem to ciezko mi powiedzieć bo nawet nie wiemm w jakich cenach sa takie wozki, dlatego nie napisalam. Rozgladamy sie najlepiej za nowym ale uzywki tez wchodzą w rachubę ?
    • hankuslove Re: Pomocy!!!! 07.04.16, 16:01
      Jeszcze jedna wazna cecha - mozliwosx zmiany kierunku siedziska przodem do mnie lub tyłem do mnie
      • afroddytta Re: Pomocy!!!! 07.04.16, 18:12
        Ta cecha praktycznie zmienia wszystko, bo takie wózki najcześciej są cięższe (dodatkowa konstrukcja siedziska), często nie rozkładają się na płasko tylko są kubełki, najczęściej nie składają się łatwo i kompaktowo bo siedzisko trzeba wypiąć i jest oddzielnie uncertain
        W temacie takich wózków akurat nie mam doświadczeń za bardzo.

Może warto rozważyć ten wózek jest teraz w przecenie -50% . Nie jest to rewelacja, ale da radę, jest dość lekki, siedzisko fajne, ładnie się składa z siedziskiem przodem do świata (przodem do mamy trzeba je wypiąć). Amortyzacja symboliczna, no i nie jest to wózek do końca wózkowania, ja myślę, ok 1,5 roku (potem dziecko może być za duże do siedziska). Jesli teraz zależy Ci na tych opcjach to możesz kupić ten nowy, a np. za rok sprzedać (będzie na gwarancji, na pewno nie stracisz wink) i kupić taki jak dziewczyny polecają ale już bez przekładanego siedziska.
        Mam zdjęcia tego wózka, bo kupiłam do siostry, ale moja 2,5 latka już do spania się nie zmieściła wink
        PS. gondola się składa na płasko, wiec łatwo ją przechować.
        • afroddytta Link ;) 07.04.16, 18:12
          www.sklep-tosia.eu/britax-b-smart-4_p2106
          • domusiek Re: Link ;) 07.04.16, 19:32
            To, co afro poleca jest fajne. Te smart (nie mialam-macalam wink jest ok! Dobra cena! A jeśli zrezygnujesz z jezdy dziecka przodem do Ciebie i np.przeprosisz się jeszcze na pół roku z Lucą a potrzebujesz czegoś na wypady, to ja ZDECYDOWANIE polecam Baby Jogger City Mini GT. Starczy Ci do końca wózkowania. Gondolę i fotelik też da się montować. Jest dość twardym wózkiem, ale też nie demonizujmy tego faktu. Twój maluch ma już pół roku. Amortyzacja to nie wszystko. Mój smyk ma dwa tyg.i wozimy się tym razem Versą zamiast klasykiem i nie jest tragicznie. Dorzucilam wkładkę Jette i jest spoko. Zwyczajnie nie jeżdżę na razie po kocich łbach i dolach.
            • hankuslove Re: Link ;) 07.04.16, 22:15
              Dzięki dziewczynny, skocze jutro do sklepu ogladnac oba na zywo ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka