Dodaj do ulubionych

Wózek dla dziecka w podróży

08.07.21, 15:43
Przymierzamy się z mężem do zakupu wózka. Często latamy samolotami i szukamy wózka, który prosto się składa i będzie się mieścił jako bagaż podręczny. Znalazłam na Muppetshop wózek Leclerc, który spełnia te warunki. Czy ktoś miał doświadczenie, jak się sprawdza?
Obserwuj wątek
    • favoritetoys Re: Wózek dla dziecka w podróży 01.10.21, 12:11
      Fajną opcją jest wózek walizka dostępne modele masz tu favoritetoys.pl/WOZEK-DLA-DZIECI-COMPACT-WALIZKA-BLUE-D1-p4270 lu wszystkie w formie walizki favoritetoys.pl/category/?q=w%C3%B3zek+walizka#top.
      • annetw Re: Wózek dla dziecka w podróży 14.12.21, 12:06
        A ja z żona wybraliśmy - wozek wielofunkcyjny 3w1 Moov, w zimie cieplutko na spacerku, fotelik i wszytko do siebie pasuje, kompaktowe wink polecam nowy sklep internetowy Nirko.pl - nirko.pl/wozek-wielofunkcyjny-3w1-moov-granatowy
    • marticus-82 Re: Wózek dla dziecka w podróży 22.01.22, 20:22
      A może to smile
      corneey.com/eak3EB
    • vex-kkd Re: Wózek dla dziecka w podróży 08.02.22, 10:11
      Możesz sprawdzić leciutki Cybex Libelle
      vexpi.pl/produkt/wozki-dzieciece/wozki-spacerowe/cybex-libelle-ultralekka-spacerowka/
      Bardzo mały, wrzucisz go bez problemu do bagażnika, łatwo się składa, waży 6 kg niecałe
    • wojciechowska.mila80 Re: Wózek dla dziecka w podróży 23.07.22, 17:29
      Sprawdź sobie jeszcze wózki od Anex Baby. Mają różne typy wózków więc napewno znajdziecie coś co będzie Wam odpowiadało. Wiem, że niektóre typy tych wózków są właśnie przeznaczone do podróży, więc warto to sprawdzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka