Dodaj do ulubionych

Misja Bielany

18.03.11, 10:24
Jeszcze nie grałam! A Wy?

Misja... Bielany...!!!

I po raz kolejny wielki błąd Ratusza - informacja o tym że dziś zaczyna się misja powinna zostać wysłana do mieszkańców w ostatnim newsletterze. Dlaczego tego nie zrobili? Jak zwykle pozostanie to zagadką.
Obserwuj wątek
    • lukasz.1978 Opis gry 18.03.11, 10:49
      Tu opis gry:

bielany.waw.pl/page/index.php?str=43&id=1285

Nie gralem w to, ale brzmi to wszystko interesująco, więc może spróbuję :)

A co do newslettera, no on jest chyba w wiecznym in statu nascendi , stąd te braki i opóźnienia.

Fajnie w sumie, ze założyłaś ten wątek, bo z tego, co mi się o uszy obiło, to gra Misja Bielany cieszy się pewnym zainteresowaniem na Bielanach, a tymczasem dotąd nie bylo wątku o tej grze na _właściwym_ forum.
      • jc555511 Re: Opis gry 18.03.11, 12:24
        No wreszcie, już myślałam, że się nie doczekam.
        Już wiem co będę robić dziś wieczorem:))
        Polecam, jest niezła zabawa, czasem trzeba nieźle pokombinować. No i ściśle wiąże się z różnymi częściami Bielan. Fajnie jest chodzić wirtualnie po miejscach, które zna się z reala
        • lukasz.1978 Re: Opis gry 18.03.11, 12:28
          Tak przy okazji - czy w tej grze przydaje się znajomość historii Bielan, topografii naszej dzienicy itp.? Wydaje mi się, że jestem niezły w te klocki, ale chciałbym to w praktyce zweryfikowac :)
          • jc555511 Re: Opis gry 18.03.11, 14:52
            Nie, ale za to można o miejscach odwiedzanych w grze poczytać (przynajmniej tak było w poprzednich misjach).
    • lukasz.1978 Opóźnienie! 18.03.11, 21:16
      Z "przyczyn technicznych" premiera gry została przesunięta na 20 marca, godz. 20.

Info pochodzi z oficjalnej strony dzielnicy:
      bielany.waw.pl/page/
    • lato1916 Re: Misja Bielany 22.03.11, 14:20
      Grał już ktoś? Ja zacząłem, ale po dojściu do IMGW zamotałem się kompletnie i ani w tył ani w przód :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka