Dodaj do ulubionych

Jakość rozmów w Orange na Chomiczówce

05.07.13, 12:21
Czy ktoś z Chomiczówki kto posiada tel w Orange mógłby się wypowiedzieć w sprawie jakości połączeń i rozmów telefonicznych ? U mnie niestety od kilku tygodni notorycznie tnie rozmowy, sprawdzałem na kilku telefonach i numerach i to samo. Niestety bardzo często w trakcie rozmowy tnie tak że słychać co drugi wyraz albo ostatecznie nawet przestaje być słychać rozmówcę całkowicie mimo że połączenie trwa nadal i licznik bije ! Czy ktoś ma podobne problemy ?

Obserwuj wątek
    • rybcia.rybcia Re: Jakość rozmów w Orange na Chomiczówce 06.07.13, 11:24
      Również mam telefon w Orange, fatalny zasięg. Czekam końca umowy z utęsknieniem.
      • mama_ag_a Re: Jakość rozmów w Orange na Chomiczówce 10.07.13, 19:14
        mi tez tnie, mieszkam na Wawrzyszewie
    • orangeekspert1 Re: Jakość rozmów w Orange na Chomiczówce 16.07.13, 11:40
      grafikstudio napisał:

> Czy ktoś z Chomiczówki kto posiada tel w Orange mógłby się wypowiedzieć w spraw
      > ie jakości połączeń i rozmów telefonicznych ? U mnie niestety od kilku tygodni
      > notorycznie tnie rozmowy, sprawdzałem na kilku telefonach i numerach i to samo.
      > Niestety bardzo często w trakcie rozmowy tnie tak że słychać co drugi wyraz al
      > bo ostatecznie nawet przestaje być słychać rozmówcę całkowicie mimo że połączen
      > ie trwa nadal i licznik bije ! Czy ktoś ma podobne problemy ?
      >

W Warszawie prowadzone są prace modernizacyjne, które mogą powodować utrudnienia w korzystaniu z sieci blog.orange.pl/technologiczny/entry/chwile-gorzej-aby-bylo-duzo-lepiej/ Po ich zakończeniu zasięg i jakość połączeń w wielu miejscach ulegnie poprawie. Przebieg prac możesz śledzić tutaj www.orange.pl/lepszy_zasieg.phtml

Pozdrawiam
      Tomek
      Orange Ekspert

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka