Dodaj do ulubionych

WORD BYTOM

27.08.10, 08:29
wszystko na temat???
jak sie zdaje za pierwszym razem?komu sie udalo?jakie trasy i jacy
egzaminatorzy sa???interesuje mnie wszystko...
opiszcie po krotce swoje egzaminy:D

od razu dodam ze wyszukiwarce nie znalazlam wszystkiego wiec pytam:D
pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • hevotg Re: WORD BYTOM 27.08.10, 09:45
      luka2007 napisała:

> jak sie zdaje za pierwszym razem?
      >

Tak samo jak za drugim i trzecim... jak się umie to się zdaje ;) Szczerze mówiąc
      rozkład tras też Ci potrzebny nie będzie, bo nawet znając trasę możesz umoczyć.
      Najlepsza rada to "nauczyć" się jeździć + trafić na odpowiedniego egzaminatora.
      • luka2007 Re: WORD BYTOM 27.08.10, 10:14
        nie chodzilo mi moze o dokladna trase tylko czy wiecej sie teraz jezdzi po
        Bytomiu czy po Radzionkowie?!
        • kasandra852 Re: WORD BYTOM 27.08.10, 10:44
          Ja zdałam za pierwszym razem, choć przyznam szczerze szłam na egzamin totalnie
          zrezygnowana bez kszty nadziei, że zdam :)
          Jeździłam po stroszku, osiedlu na wzgórzu i w okolicach Lidla.
          • luka2007 Re: WORD BYTOM 27.08.10, 10:46
            a jacy sa egzaminatorzy???
            • kasandra852 Re: WORD BYTOM 27.08.10, 10:52
              Jacy są egzaminatorzy to ja nie wiem, bo wszystkich nie znam. Miałam tylko jeden
              egzamin i miałam okazje poznać jednego egzaminatora, który był OK :)
              • justysia306tg Re: WORD BYTOM 28.08.10, 08:45
                Egzaminatorzy sa naprawde rozni,musisz miec szczescie zeby trafic na jakiegos
                fajnego.Raz mialam przyjemnosc zdawac u pana ktory najwyrazniej preferowal
                blondynki bo tylko te u niego zdaly,a ja ze jestem brunetka to zadnych szans nie
                mialam.Jego wyraz twarzy byl tak wredny,ze wprawial w oslupienie,modlilam sie
                zeby jak najszybciej opuscic samochod,nie myslac nawet o zdaniu,nie wspomne
                nawet jakie obelgi kierowal w moja strone.A trasy egzaminu sa rozne,chociaz
                wydaje mi sie,ze do bytomia jezdzi sie naprawde rzadko,czesciej to radzionkow i
                stroszek.Zycze powodzenia i milego egzaminatora.Moj instruktor zawsze
                powtarzal,ze musze zdac do 6 razu,jak nie zdam max za 6 razem to znaczy,ze nie
                mam co dalej podchodzic bo nawet jak zdam to kiepski bedzie ze mnie kierowca.
                • luka2007 Re: WORD BYTOM 28.08.10, 08:58
                  :D czyli musze szybko do fryzjera:D
                  ja znowu uwazam ze jak sie umie jezdzic to sie zda tylko trzeba opanowac stres
                  bo on potrafi wszystko zepsuc.
                  tego sie wlasnie boje ze zaczne robic glupie bledy i bedzie po wszystkim...mysle
                  ze gdyby to nie kosztowalo tyle kasy i gdyby nie czekalo sie tak dlugo na
                  egzaminy to czlowiek tez by mial inne podejscie.
                  pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi:)
    • lena7883 Re: WORD BYTOM 21.03.16, 21:11
      Nie polecam Bytomia.Nie zdałam 3 razy.Zmieniłam ośrodek egzaminacyjny na Oświęcim i dokupiłam 5 godzin jazd u Pana marka Wojasa ze szkoły jazdy SKLILIUM i zdałam za 1 razem.POLECAM Super atmosfera brak hamstwa POLECAM OŚWIĘCIM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka