Dodaj do ulubionych

Pepek samochwała

27.10.10, 21:29
Jego ulotka takiej mniej więcej treści: Służyłem, służę i służył będę.
Służący, czy co?
23.
Obserwuj wątek
    • green_land Re: Pepek samochwała 27.10.10, 21:47
      Może kelner?
      • oryginal23 Re: Pepek samochwała 27.10.10, 21:52
        To też możliwe.
        23.
        • jestemoryginalna Re: Pepek samochwała 28.10.10, 00:03
          E tam zaraz kelner... Pan Niebieski :) Policjant znaczy się :-)

Tak przy okazji - pozdrowienia dla wszystkich panów policjantów ode mnie, bo Was lubię, tylko tak by fajnie było, jakbyście czasem więcej robili.
          • oryginal23 Re: Pepek samochwała 28.10.10, 20:11
            Pepek dłużej był milicjantem niż policjantem.
            To spora różnica.
            23.
            • oryginal23 Re: Pepek samochwała 31.10.10, 20:14
              Myślałem, że odezwą się zwolennicy sierżanta milicji obywatelskiej.
              Jak jednak widzę nie ma ich.
              23.
            • adambadziejewicz Re: Pepek samochwała 31.10.10, 20:29
              niewielka ;-) a w dodatku gó...arzernia się ich bała :-)
              • oryginal23 Re: Pepek samochwała 31.10.10, 23:11
                Zgadzam się z Tobą.
                Milicji bali się gó...arze, ale normalni ludzie też musieli uważać. Bywało, że bito za nic i wierz mi, że skargi nie można było złożyć nigdzie.
                23.
                • der-chef Re: Pepek samochwała 01.11.10, 08:31
                  Czy pobiła Cię kiedyś milicja za darmo? Bo mnie tak, tylko że nie za darmo. Więc przestań bredzić o nie zasłużonych pobiciach. W czasach obecnych policja nie bije tylko zatrzymani sami się o ściany rozwalają, tak dla jaj i żeby policji zrobić na złość. Ja jestem za Pepkiem i basta.
                  • oryginal23 Re: Pepek samochwała 01.11.10, 17:47
                    Zapewne nie bylo ciebie na świecie w milicyjnych czasach, kiedy pepek miał swoje złote lata.
                    Wiem, że zostanie wybrany na kolejną kadencję, lud roboczy wierzy w mity.
                    23.
                    • helanber Re: Pepek samochwała 03.11.10, 16:14
                      I nalezy sie jemu to! Pepek byl dobrym Milicjantem , zrobil porzadek na przyjazni ,wiecej takich jak on. Napewno ludzie na niego zaglosuja!
                      • oryginal23 Re: Pepek samochwała 03.11.10, 22:18
                        Masz rację, że ludzie zaglosują na tego milicjanta. Nie masz racji, że gdziekolwiek on zrobił porządek.
                        23.
                        • helanber Re: Pepek samochwała 05.11.10, 12:20
                          Moj mily Panie ! Z tym bym sie napewno nie zgodzil ze "Pepek " nie zrobil porzadku ,zrobil i to wiele na osiedlu Przyjazni nawet to ze jak byl Dzielnicowym to zaczely jezdzic autobusy przez droge KN- Dwupasmowke . Oczywiscie i tak by sie to kiedys stalo,ale Pepek byl wykonawca tego. na Ul. Janasa polikwidowal cale szajki zlodzieji samochodowych ,polikwidowal kluby piwniczne gdzie mlodziez sie narkotyzowala, a tez z cholota wojskowa zrobil porzadek,ktora jezdzila bezkarnie po pijaku samochodami, i to wszystko zasluga Pana Mrachacza i bylego pracownika Zandarmerii Wojskowej Pana Czernienki.I dlatego nie mozna krzywdzic kogos zlym slowem,a co w stosunku do Pana Panie Oryginale 23 kiedys tez wykrzykiwal Pan ze bedzie Pan Burmistrzem i co sie stalo?jest pa zwyklym Krzykaczem i macicielem, jak wielu innych na tym Forum.
                          • der-chef Re: Pepek samochwała 05.11.10, 20:40
                            Proszę nie zwracać uwagi na to dziecię, które nazywa siebie oryginałem. Z oryginalnością to stworzenie nie ma nic wspólnego.
                          • oryginal23 Re: Pepek samochwała 05.11.10, 21:45
                            To przyjemne, że jestem miłym panem, ale przypisywanie milicjantowi wszelakich zasług
                            jest błędnym rozumowaniem. To, że coś się wydarzyło w czasie jego służby nie znaczy wcale, że to jest jego zasługą. Komunizm też upadł w tych latach, ale pepek chyba nie był opozycjonistą i z systemem nie walczył.
                            W piwnicach gó...arze tanie wina spijali nie mając nawet pojęcia, że istnieje coś takiego jak narkotyki, itd, itp.
                            Decyzję rezygnacji z kandydowania na tutejszym forum już wyjaśniałem i nie mam najmniejszego zamiaru tłumaczyć się każdemu przedstawicielowi ludu roboczego
                            indywidualnie.
                            23.
                          • robingut Re: Pepek samochwała 05.11.10, 22:32
                            Z racji nicka to ja pana Mrachacza nie powinienem lubić, bo on jest troszkę, jak ten szeryf z Nottingham. Ale ponieważ on jest też jak Charles Bronson i Brudny Harry, to ja go na odległość lubię. Bo on mówią ma czyste ręce, choć gdzieś pisali, że jedną ciężką. Być może mój forumowy kolega Oryginał spotkał się z nią kiedyś, albo odwrotnie. Dlatego go nie lubi, a pan Mrachacz musi w asyście żandarmów chodzić, choć on jest czysty, jak nowe bransoletki i kryształowy puchar. Nie zawsze na baczność, ale ja też lubię nie koniecznie pod oko sobie strzelić. Zawsze na służbie. On, jak prawdziwy gunfighter, boso nas nie opuści nim wszystkich dziur w drogach nie policzy i starostę, jak dzikiego mustanga nie okiełzna.
                            Kończę tę story póki on to czyta i do nocnego skoczę, bo się braciszkowi Tuckowi flaszka skończyła i zaraz mi awanturę zrobi. Potem na pewno kolega Oryginał, że już o Marion nie wspomnę.Pan Pepek jest jak Paweł co z konia kiedyś spadł, ale mu to nie zaszkodziło i dziś jest w Damaszku. Amen.
                            • oryginal23 Re: Pepek samochwała 05.11.10, 23:33
                              Paweł spadający z konia to bajka,
                              Pepek niestety jest realny.
                              23.
                              • pink_alois Re: Pepek samochwała 05.11.10, 23:46
                                Człowiek nieprzekupny, nieuwikłany w koterie, nie szukający źródełka faktycznie może być problemem
                                • messalina_only Re: Pepek samochwała 06.11.10, 07:01
                                  I tutaj nowe słówko pan alois przemycił.
                          • astratg Re: Pepek samochwała 09.11.10, 10:26
                            W całe rozciągłości zgadzam się z wypowiedziami Oryginała.
                            Tak czytam i gdybym nie znał Pepka to bym pomyślał, że to jedyny obrońca uciśnionych mieszkańców i gdyby nie on to tarnogórzanie mieliby chaos na ulicach.
                            Widzę, że przypisuje on sobie zasług całej komendy :) no cóż "megalomania".
                            Ja mam wyrobione zdanie na temat tego człowiek i jego osiągnięć w poprzedniej epoce. Oczywiście mamy demokrację i każdy ma prawo głosować na kandydata którego wybrał.
                            • helanber Re: Pepek samochwała 09.11.10, 10:51
                              Z tymi wypowiedziami sie nie zgadzam ! Poniewaz w zadnym watku nigdy Pan Mrachacz nie wspomina o Komendzie i ze tam on pracowal,(Pisze osobiscie o Mrachaczu) a nie o forumowiczach, wiec poczytaj sobie to dokladnie ,znajac Pepka od lat wiem ze od momentu przejscia na Emeryture ani razu nie byl w komendzie ,nawet nie jest czlonkiem kola emerytow.
                              a moze zes kiedys u niego zabulil, to masz teraz pretensje.
                              • astratg Re: Pepek samochwała 09.11.10, 11:35
                                Nie nie płaciłem temu Panu za żadne przewinienie jeśli o to Ci chodziło. Poza tym nie oceniam nikogo tylko dlatego, że ukarał mnie za wykroczenia to byłoby małostkowe.
                                Może po prostu byłeś razem z tym Panem w formacji z poprzedniej epoki i dlatego piszesz takie peany na jego cześć. Tak jak już wspominałem każdemu wolno pisać to co chce w końcu mamy demokrację. Ja znam tego Pana z poprzedniej epoki i jego dokonania i nie wyobrażam sobie bym mógł kiedykolwiek na niego głosować.
                                • oryginal23 Re: Pepek samochwała 09.11.10, 20:11
                                  Pepek od czasu przejścia na emeryturę nie był w komendzie?
                                  Policjanci zapewne jego ducha tam spotykają.
                                  23.
                                  • ronaldodwa Re: Pepek samochwała 16.11.10, 15:51
                                    >23< Ale ty jestes mądry..rozumu masz troche więcej od..kury tak akurat jak pepek..
                                    • oryginal23 Re: Pepek samochwała 16.11.10, 21:10
                                      Chcesz mnie obrazić?
                                      Musisz się postarać.
                                      23.
                                      • robingut Re: Pepek samochwała 16.11.10, 21:52
                                        Bez urazy, ale pan Burmistrz chwalił Pepka za "cierpliwość".
    • feliks225 Re: Pepek samochwała 17.11.10, 09:36
      Coś nie tak z "Pepkiem" jego komitet wyborczy nie chce go promować vide ostatni "Gwarek"
      promuje się tylko pułkowników i działacza związkowego! Ciekawe czy to realizacja sponsorów?
      • oryginal23 Re: Pepek samochwała 17.11.10, 10:14
        Oficer ludowego wojska i milicjant- niezły zestaw.
        23.
      • helanber Re: Pepek samochwała 23.11.10, 19:18
        Pytanie? jak wyladowal PEPEK? w wyborach?
        • lancer7 Re: Pepek samochwała 23.11.10, 19:24
          ano tak:

www.powiat.tarnogorski.pl/files/wybory2010/rada_protokol/wydruk7061118523756653847.pdf
          • robingut Re: Pepek samochwała 23.11.10, 20:30
            Wiwat Pepek! Wiwat gołębie! Gdy teraz jeszcze starostą zostanie p. Ekkert to może z kilku kartek papieru nie będą robić pliku w PDFie na 3 MB.
            • alfa-1234 Re: Pepek samochwała 23.11.10, 20:47
              ile głosów dostał pepek a ile inni wybrańcy
              • alfa-1234 Re: Pepek samochwała 23.11.10, 20:48
                alfa-1234 napisała:

> ile głosów dostał pepek a ile inni wybrańcy ??????
                • oryginal23 Re: Pepek samochwała 23.11.10, 20:56
                  Lud roboczy nadal wierzy w sprawczą moc byłego milicjanta.
                  23.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka