rejtan22 23.11.10, 10:37 No i mamy w Radzie Miasta tajnego współpracownika służb(KW Inicjatywa Obywatelska), ciekawe czy takie oświadczenie złożył 4 lata temu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robingut Re: Rada miejska 23.11.10, 20:51 Bosze! I ktoś taki obok pana Kowolika w koalicji siedział? Rękę mu podawał i nic nie zagrzmiało ostrzegawczo przed wyborami w komitecie? Mój przyjaciel Oryginał troszkę nie lubi p. Szczerby, bo "czerwony". Ukryć się nie da, ze tego nie ukrywał. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Rada miejska 23.11.10, 21:04 Robin. Delikatnie napisałeś, że troszeczkę nie lubię. Nie znoszę czerwonych, czarnych i zielonych. Różowych ledwo akceptuję Poza tym niezwykle tolerancyjny ze mnie ludzik. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Rada miejska 23.11.10, 23:39 Oryginale, zawsze jestem delikatny. Dlatego nigdy nie wszedłbym na ring z - dajmy na to - Pudzianem. Niech żyje! Ty nie lubisz pewnych kolorów, a ja nie lubiłem kiedyś kropli deszczu. Zawsze mi jakieś w oczy wpadały, do uszu, za kołnierz. Az któregoś dnia po deszczu wyszło nagle słońce i w tych kropelkach rozszczepiło się, jak w pryzmacie światło. Wielu innych ludzi obok mnie z przyjemnością patrzyło na tęczę. Nie ma tęczy bez wszystkich barw.Taka już ta natura światła. Dlatego lubię p. Czecha, choć jawnie ściemnia i czarno na białym bałamuci ludzi. Lubię też p. Szczerbę, bo nie wali na odlew i nie udaje kogoś kim nie jest i nie był. Ja bym nawet polubił Yara, ale on się mej miłości do ludzi, uparcie wymyka. Wiesz kogo nie lubię? Drani.Barwa obojętna, bo oni zawsze przybierają inne barwy. Barwy ochronne. Maskujące. Odpowiedz Link Zgłoś
z_zk Re: Rada miejska 23.11.10, 22:23 rejtan22 napisał: > No i mamy w Radzie Miasta tajnego współpracownika służb Mamy też wradną, która będzie "dokładała wszelkiej uwagi skupionej na realizacji głównych atrybutów" Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Rada miejska 23.11.10, 23:09 Szanowni Państwo. Nazwiska proszę! 23. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Rada miejska 23.11.10, 23:16 po co komu procesy, wszyscy wiemy o co biega :/ Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Rada miejska 23.11.10, 23:59 Pożądanym atrybutem u wszelkiej władzy jest rozum.Ale jeden z najpiękniejszych zamków świata - Schloss Neuschwanstein wybudował król, który jakoby szwankował nieco na tym atrybucie. Cóż, nie mamy innego wyjścia jak czekać. Sami weszliśmy w te buty, więc czekajmy na to, co zaproponuje architekt poza nieciekawymi na razie fundamentami. Odpowiedz Link Zgłoś
messalina_only Re: Rada miejska 24.11.10, 11:48 Kto więc został radnym w TG? Macie jakiś spis tych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
z_zk Re: Rada miejska 24.11.10, 12:57 messalina_only napisała: > Kto więc został radnym w TG? > Macie jakiś spis tych ludzi? RM: wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/240000/241304.html www.tarnowskiegory.pl/articles,article,433,Wyniki_wyborow a do powiatu: wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/240000/241300.html Odpowiedz Link Zgłoś