messalina_only 12.12.10, 20:19 Wielu tarnogórzan pisze swoje blogi, można je znaleźć bez problemu i poczytać sobie. Ciekawi mnie, czy ilość piszących jest przynajmniej równa ilości czytających? Czytacie jakieś tarnogórskie blogi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tratatajka Re: Blogi tarnogórzan 12.12.10, 21:42 Witaj. Ja czytam blogi tarnogórzan - konkretnie to zaglądam do kilku z nich. Niektóre są ciekawe, inne zdecydowanie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Blogi tarnogórzan 12.12.10, 22:37 Zaglądam czasami do kilku, ale nie mam swojego ulubionego autora. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Blogi tarnogórzan 13.12.10, 13:23 Też zaglądam, a zwłaszcza w te "polityczne". Ostatnio ubawił mnie pan Burmistrz. Napisał, że pisze, ale komentarze czyta po pewnym czasie. Wiem, że to nie jest ponury gość, ale rozbawił mnie nadzwyczajnie. Dla oddechu lubię poczytać też p.Kuziw. Nie mogę się nadziwić, że może być kraj bez takiego matrixu, jak tu. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Blogi tarnogórzan 14.12.10, 21:34 Nie możesz się nadziwić jedynie z tego powodu, że w kraju, o którym pisze pani Kuziw, demokracja trwa nieco dłużej niż w Polsce. Poczekaj, za 100 lat tu też będzie normalnie. 23. Odpowiedz Link Zgłoś