Dodaj do ulubionych

Pobojowisko

13.02.11, 20:42
Witam was po dłuższej przerwie!:)
Zajrzałem tu teraz pierwszy raz od wielu miesięcy i szczerze mówiąc czuję się bohater widzianego przeze mnie ostatnio, ciekawego filmu "To nie jest kraj dla starych ludzi" chodzący po teksańskiej prerii i znajdujący ciała gangsterów którym wcześniej transakcja się nie udała:P Gdzie się wszyscy podziali? Gdzie znane niki? Dlaczego na tej "prerii" widzę jedynie 2 "sępy" dziobiące się na wzajem tudzież czyhające na samotną, próbującą znaleźć jeszcze kogoś żywego istotę?
Co tu się stało ludzie? Hello!!! Jest tam jeszcze ktoś żywy (poza "sępami")?
Obserwuj wątek
    • oryginal23 Re: Pobojowisko 13.02.11, 22:19
      Nigdy nie przypuszczałem, że pojawienie się Ciebie na forum sprawi mi przyjemność.
      Witam.
      23.
      • bulczanka Re: Pobojowisko 13.02.11, 22:24
        No witam witam.
        Widzę że też olewasz to forum. Nie dziwota. Z tego co tu przejrzałem to nie ma z kim gadać.
        Wyjaśnisz mi co tu się stało?
        • oryginal23 Re: Pobojowisko 13.02.11, 23:04
          Nic szczególnego, kilku idiotów uwierzyło, że zna się na lotnictwie i polityce.
          23.
          • bulczanka Re: Pobojowisko 13.02.11, 23:09
            Aha rozumiem.
            No ale czemu nikt nie wezwał specjalisty?! To się leczy!
    • bulczanka Re: Pobojowisko 13.02.11, 23:49
      Nikogo więcej nie ma? Tylko o23?
      Zaczekam jeszcze 2-3 dni. Może ktoś się zjawi. Ktoś musiał przeżyć. W końcu TG to nie Smoleńsk, a to forum to nie tupolew.
      • hevotg Re: Pobojowisko 14.02.11, 08:35
        Jak jak głupi czasem zaglądam i liczę na to, że trafi się konkretny temat... no właśnie jak głupi.
        • bercik38 Re: Pobojowisko 14.02.11, 09:12
          hevotg napisał:

> Jak jak głupi czasem zaglądam i liczę na to, że trafi się konkretny temat... no
          > właśnie jak głupi.
          >
          >
          Już dawno przestałem liczyć na ciekawą dysputę więc teraz jestem tylko obserwatorem. Pośmiać też czasem się trzeba.
      • pink_alois Re: Pobojowisko 14.02.11, 20:41
        Bułczanka stary koniu, z wiekiem nie mądrzejesz, jedyne co robiłeś i robisz nadal to obrażanie, mącenie, oceny i zaśmiecanie tematów swymi urojeniami
        Czy ty chlupie wiesz co to jest dyskusja?
        Nikogo nie interesują twoje o0ceny forum to twoja subiektywna sprawa.
        Nie dziwi mnie nagła przyjaźń z innym deklem, obydwaj robicie to samo.
        Zero dyskusji i wieczne czepianie się i obrażanie.
        • bulczanka Re: Pobojowisko 14.02.11, 20:56
          Oskarżasz mnie o coś co sam od początku robisz. Zarzucasz coś co sam masz na sumieniu i wyśmiewasz to co dotyczy również ciebie i to w większym stopniu.

Piszesz że mam zakładać swoje topiki i nie wtryniać się w twoje? Powiedz mi z kim tu pisać?! Ślepy jesteś idioto?! Wyjdź na powietrze, odejdź od telewizora albo przynajmniej przełącz na coś co nie nazywa się tvp info i tvn 24. Niedługo na dole twoich gałek ocznych poleci pasek z newsami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka