ja_dular 20.03.11, 19:10 Witam, Napiszcie proszę swoje opinie nt. tej szkoły. Będę mieszkał niedaleko i zastanawiam się gdzie dzieciaka do szkoły posłać. Słyszałem nienajlepsze opinie o tej placówce. Będę wdzięczny za odpowiedzi. tata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulczanka Re: SP 12 Tarnowskie Góry - Repty 20.03.11, 19:56 To poważne polityczne forum. Szukaj opinii na forum dziecięcym. My już dawno skończyliśmy pedałówę. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: SP 12 Tarnowskie Góry - Repty 20.03.11, 20:05 A tak na poważnie - nie lepiej było by pogadać z wybranymi rodzicami których dzieci się tam edukują??? Pomyśl. Na forum aktywnie działa do 10 userów. Jakie są szanse że któryś z nich ma pociechę w 12-tce? Niewielkie right? Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: SP 12 Tarnowskie Góry - Repty 20.03.11, 20:16 Witam. Po pierwsze chciałem cię przeprosić za zachowanie trolla forumowego, mamy tutaj starego kawalera któremu wali w dekiel. Żadna kobieta go nie chce więc poświęca się mądrościom forumowym. Szkoła jest OK!, niczym szczególnie się nie wyróżnia, ma swój klimat i zgrane grono nauczycielskie, oraz dobrą sale gimnastyczną. Szkoła trochę na uboczu i w ciszy, względne bezpieczeństwo, brak lokalnego elementu, wszyscy się znają. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: SP 12 Tarnowskie Góry - Repty 20.03.11, 20:22 Brawo. Teraz wszyscy cię pokochają. Autorze on cię robi w trąbę. Mieszka na Ohio a do szkoły żadnej nigdy nie uczęszczał. Dopiero wieku 40 lat zrobił eksternistycznie szkołę na strzelców bytomskich. Serio. Naukę opłacił MOPS w ramach EFS. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: SP 12 Tarnowskie Góry - Repty 20.03.11, 20:41 To bredzenie pajaca forumowego dowodzi, że w poprzednim poście miałem rację. Jeśli ktoś zadaje pytanie to oczekuje odpowiedzi a nie chłopskiej filozofii starego capa. Przepraszam autora jeszcze raz . Ten bełkot będzie ciągnął godzinami ale na temat nigdy nie napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: SP 12 Tarnowskie Góry - Repty 20.03.11, 20:45 To ja przepraszam za aloisa. Po szkole specjalnej nie spodziewaj się obiektywizmu. A co do ciebie alois - odpowiedziałem autorowi na temat. Czytaj uważnie. Uważam że najszybciej będzie popytać rodziców. Swój udział w tym topiku zamykam. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: SP 12 Tarnowskie Góry - Repty 20.03.11, 20:56 kolejna wypowiedź trolla na temat. Udzielił autorowi cennych wskazówek a z jaką kulturą to tylko podziwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: SP 12 Tarnowskie Góry - Repty 20.03.11, 20:58 Spadaj z tego topiku. Przepraszam raz jeszcze autora. Alois nie wziął czopków. Wstydzi sie przy ludziach. Już wychodzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: SP 12 Tarnowskie Góry - Repty 20.03.11, 21:00 NIE KARMIĆ TROLLA TROLL NIEKARMIONY ZDYCHA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: SP 12 Tarnowskie Góry - Repty 20.03.11, 21:01 Właśnie! Zagłodzimy cię dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: SP 12 Tarnowskie Góry - Repty 20.03.11, 21:00 Okolica jest prześliczna, ludzie spokojni, ruch niewielki. Dziecko będzie miało dobre warunki do wagarowania, fajna szkoła. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dular Re: SP 12 Tarnowskie Góry - Repty 21.03.11, 08:57 Jak masz pisać takie "śmieszne" rzeczy to daruj sobie. Troll forumowy do Ciebie ślicznie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: SP 12 Tarnowskie Góry - Repty 21.03.11, 09:21 To do mnie, bulczanki czy aloisa? Nie chcę przypadkiem wypowiadać się za kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
onlymoje Re: SP 12 Tarnowskie Góry - Repty 24.03.11, 10:52 Klasy 1-3 ok. Klasy 4-6 nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś