Dodaj do ulubionych

ogromna prośba

02.06.12, 11:29
Witam,
piszę do Państwa w bardzo pilnej sprawie.
Potrzebuję zdjęć secesyjnych kamienic, które znajdują się przy ul. Wajdy 3 i 5 oraz przy ul. Krakowskiej 9 i 16.
Robiłam tam zdjęcia tydzień temu, ale niestety przez pomyłkę je skasowałam. Głupia sprawa, ale niestety nie jestem w stanie znowu przyjechać do Tarnowskich Gór, a na prawdę bardzo ich potrzebuję i to dosłownie na już.
Byłabym niezmiernie wdzięczna jeśli znalazłaby się osoba, która zechciałaby mi pomóc.
Przesyłam mojego maila: annawieczorek@onet.com.pl
zdjęcia są potrzebne na prezentację semestralną z Historii Architektury Polskiej, więc bez obaw, nie zostaną nigdzie dalej rozsyłane albo publikowane ;)
Na prawdę będę ogromnie wdzięczna za wszelką pomoc.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wdch_po Re: ogromna prośba 02.06.12, 15:34
      naprawdę mamy tu powazne tematy
      ja ze strafas rozważamy o polityce
      jerry_72 o kupach
      amadeo o pierdach
      a ty tu wskakujesz ze zdjęciami!
      ;)
      ps
      mam nadzieję że ktoś ci w tym pomoże
      oczywiście podaj jakiej rozdzielczości
      mają to być zdjęcia żeby lipy nie było
      • tamtajulianna Re: ogromna prośba 02.06.12, 16:26
        aa to przepraszam, że odrywam od bardzo poważnych rozważań :P
        ja się w kupy i politykę wolę nie mieszać.
        za to w zdjęcia jak najbardziej.
        moje mam 300 dpi, ale jeśli ktoś nie da rady wyciągnąć na tyle, to te 200 jeszcze przeboleję;)
    • strefas Re: ogromna prośba 02.06.12, 21:53
      A dlaczego akurat te kamienice ? przecież to całkiem przeciętna architektura .
      • tamtajulianna Re: ogromna prośba 02.06.12, 23:28
        te zostały wybrane z dość długiej listy secesyjnych kamienic znajdujących się w Tarnowskich Górach. i to nie ja dokonywałam wyboru. ja akurat tym razem byłam tylko potrzebna do zrobienia zdjęć.
        byłam pierwszy raz w Waszym mieście i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem. wydaje się być bardzo przyjemne, panuje taka pogodna atmosfera.
        kamienice najwidoczniej nie są przeciętne, jeśli ktoś na wydziale architektury (a podejrzewa,, że też i wyżej) zwrócił na nie uwagę.
        wydaje mi się że nie doceniamy swoich miast. zresztą tak jest ze wszystkim. póki to mamy, nie potrafimy tego docenić. ja chyba zaczęłam sie zachwycać Tychami dopiero jak zaczęłam większość czasu spędzać w Gliwicach;)
        a jak chodzi o zdjęcia to udało mi się je odzyskać z karty, więc można juz skasować ten temat. nie wiem jak to tu działa, a nie chciałabym zostawić spamu zakłócającego Wasze poważne tematy;)
        • strefas Re: ogromna prośba 02.06.12, 23:34
          Spoko właściwie chciałem ci wysłać te zdjęcia tyle ,że miałbym taka możliwość dopiero jutro ,jakby co to daj znać czy na pewno ci wyszły te fotki.Forum nie jest zarezerwowane tylko dla "poważnych tematów politycznych":)
          • tamtajulianna Re: ogromna prośba 03.06.12, 09:52
            dziękuję Ci bardzo. na szczęście wszystkie zdjęcia udało się odzyskać z karty.
            mam nadzieję, że nie robiłeś ich specjalnie żeby mi posłać..
            • strefas Re: ogromna prośba 03.06.12, 11:22
              To nie byłby żaden wysiłek i tak często przechadzam się w tamtych regionach .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka