lupino1 23.06.04, 07:07 Czy ktoś wierzy w to, że mecz Dania-Szwecja był czysty ? Najbardziej podobała mi się ostatnia minuta meczu, gdy szwedzcy obroncy na luzie podawali sobie piłkę, a Duńczycy im nie przeszkadzali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forman5 Re: WŁOSI DO DOMU !!! 23.06.04, 08:25 lupino1 napisał: > Czy ktoś wierzy w to, że mecz Dania-Szwecja był czysty ? > Najbardziej podobała mi się ostatnia minuta meczu, gdy szwedzcy obroncy na > luzie podawali sobie piłkę, a Duńczycy im nie przeszkadzali. Uzyskano optymalny wynik dla zainteresowanych drużyn (skąd my to znamy )a Włosi mogli nie gubić punktów po drodze. Obawiam się że dzisiejszy mecz też może nie mieć charakteru sportowego,chodzi o mecz Niemcy-Czechy Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: WŁOSI DO DOMU !!! 23.06.04, 10:53 możemy tylko spekulować... dopiero gdy wyjdzie afera do UFA to bedzie wiadome.... Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: WŁOSI DO DOMU !!! 23.06.04, 10:56 Trzeba było wcześniej zabrać się za grę a nie teraz zwalać niepowodzenia na Danię czy Szwecję. A co do wzajemnej sympatii-pewnie,że Szwedzi lubia bardziej Duńczyków i vice versa niż Włochów. I to chyba jest jasne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: WŁOSI DO DOMU !!! 23.06.04, 10:58 Ja tez kibicuję w meczu Czechy-Niemcy Czechom oczywiście. W końcu to naród bardziej zbliżony do Polaków niż Germanie, którzy mentalność mają zgoła inną od naszej. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: WŁOSI DO DOMU !!! 23.06.04, 10:59 Choć pewnie Ślązakom bliżej do Niemców niż Czechów i to właśnie za Niemcami będą kibicować. Ich wola oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: WŁOSI DO DOMU !!! 23.06.04, 11:18 w czechach tysz dużo Ślonzoków mieszko.... Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: WŁOSI DO DOMU !!! 23.06.04, 11:26 Możliwe,ale nie wierzysz chyba że w tym meczu Czesi będą kibicować Niemcom???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: WŁOSI DO DOMU !!! 23.06.04, 11:27 jerry_72 napisał: > Możliwe,ale nie wierzysz chyba że w tym meczu Czesi będą kibicować > Niemcom???????????? a niemcy czechom..... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: WŁOSI DO DOMU !!! 23.06.04, 14:51 jerry_72 napisał: > Ja tez kibicuję w meczu Czechy-Niemcy Czechom oczywiście. Bo Niemcy to fuksiarze ! Odpowiedz Link Zgłoś