wanda_1 15.03.02, 14:52 CZY W TG SĄ JACYŚ FAJNI FACECI????????? JEŚLI TAK PROSZĘ PISZCIE.FACECI Z ZEZEM I INNYMI UBYTKAMI W FIZJONOMI PROSZĘ NIE PISZCIE!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr scott Re: FACECI W TG IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 22:18 wanda_1 napisał(a): > CZY W TG SĄ JACYŚ FAJNI FACECI????????? > JEŚLI TAK PROSZĘ PISZCIE.FACECI Z ZEZEM I INNYMI UBYTKAMI W FIZJONOMI PROSZĘ > NIE PISZCIE!!!!!!!!!!!!!! a co nie spotkalas jeszcze w TG nikogo fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: FACECI W TG/ Wanda... IP: 9.67.96.* 18.03.02, 07:09 ..ja jestem fajny!!!:))))) ..bo Tygryski zawsze są fajne!!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOMINIKA Re: FACECI W TG/ Wanda... IP: *.lerid.com.pl 03.04.02, 17:44 PAN PROFESOR KUBANEK JEST........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUGI Re: FACECI W TG/ Wanda... IP: *.powernet.com.pl 28.04.02, 23:03 wyjdz czasem na miasto to zobaczysz duzo fajnych ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_11 Re: FACECI W TG/ Wanda... 10.05.02, 19:56 wychodzę i NIC nie widzęęęęęęęę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUGI Re: FACECI W TG/ Wanda... IP: *.powernet.com.pl 12.05.02, 11:44 A ze wzrokiem wszystko dobrze?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.regius Re: FACECI W TG/ Wanda... 12.06.02, 20:51 Kochana Wando! Chłopów na skwał u nas ci dostatek. Może jesteś nazbyt nieśmiała by się rozglądnąć? Więcej odwagi, wszak wszystkie laski twierdzą, że to one wybierają sobie facetów, a nie oni je! Pozdrawiam A może spotkasz się ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domel Re: FACECI W TG IP: 212.244.24.* 12.05.02, 18:00 Są tylko już zajęci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUGI Re: FACECI W TG IP: *.powernet.com.pl 13.05.02, 07:39 Nie wszyscy są zajęci. Są wyjątki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasny Re: FACECI W TG IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 23:33 biedactwo ..... jezeli masz ubytki w fizjonomii to dlaczego szukasz kogos z cala twarza i od razu odrzucasz swioich "pobratymcow".....wiecej tolerancji dla towarzyszy niedoli... ps. ja jestem ladny i calkiem wolny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUGI Re: FACECI W TG IP: *.powernet.com.pl 04.06.02, 16:04 Gość portalu: yasny napisał(a): > ps. ja jestem ladny i calkiem wolny :) Jak wszyscy tutaj :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: FACECI W TG IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 04.06.02, 16:21 Gość portalu: DUGI napisał(a): > Gość portalu: yasny napisał(a): > > > ps. ja jestem ladny i calkiem wolny :) > > Jak wszyscy tutaj :)))))))) O przeprasza! Nie wszyscy! Ja np. jestem ladny i szybki! ;))) L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mome Re: FACECI W TG IP: *.bratniak.krakow.pl / 192.168.10.* 03.12.02, 21:39 w TG nie ma żadnych fajnych facetów, niestety - dlatego proponuję Ci zrobić to co i ja uczyniłam kilka lat temu ( i...kilka innych znajomych też :)) - zmień miejsce zamieszaknia :)) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: FACECI W TG 03.12.02, 21:57 nie mnie oceniac, ktorzy faceci sa fajni, ale moze poprostu masz dziwne wymagania no chyba, ze szukalas w dyskotekach ... wtedy mimo wszystko przyznam ci racje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tom1 Re: FACECI W TG 30.12.02, 09:20 a to ciekawe ,tu nic a tam odrazu diabel tkwi w szczegolach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: FACECI W TG IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 22:13 Kurcze blade ! Dlaczego ja tego tematu prędzej nie widziałem ! Boże ! - teraz może już być za późno !!! KOBIETO ! - wierz mi , znalazłaś - ja jestem przepiękny !!!! greg. ps. Ale musiałabyś mnie przekonać , że jesteś godna mojego zainteresowania..... Oj - może być ciężko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: FACECI W POWIECIE T.G IP: proxy 09.12.02, 21:35 Szkoda że mieszkam w sąsiedniej gminie,może rozciągnijmy ten show na powiat?? Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: FACECI W POWIECIE T.G 09.12.02, 21:55 ok forman, ale co na to twoja lepsza polowa ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: FACECI W POWIECIE T.G 12.12.02, 11:01 choc nie jestem facetem ;O) to jestem jak najbardziej za rozciagnieciem show na powiat! moze jak sie znajdzie wiecej fajnych facetow to sie autorka tego postu podzieli?! ;O) pozdrawiam fajnych facetow w TG i okolicy! ... ewa evek@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: FACECI W POWIECIE T.G 12.12.02, 11:38 evek napisała: > pozdrawiam fajnych facetow w TG i okolicy! > dzieki pozdrawiam rowniez ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: FACECI W POWIECIE T.G IP: proxy 12.12.02, 14:16 Moja połowa nie czyta Forum,chociaż pracuje w T.Górach.Przy okazji czytając pierwsze posty tego forum natknąłem się na ksywę"Simonines" czy coś podobnego-- Kto to jest???? Może to jest fajny facet? Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: FACECI W POWIECIE T.G 12.12.02, 15:17 Gość portalu: Forman napisał(a): > Moja połowa nie czyta Forum,chociaż pracuje w T.Górach.Przy okazji czytając > pierwsze posty tego forum natknąłem się na ksywę"Simonines" czy coś podobnego- - > Kto to jest???? Może to jest fajny facet? To Piekny... L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy Re: FACECI W TG IP: *.pool.mediaWays.net 13.12.02, 00:13 KOCHANA!!!Nie brak nas,tych wspanialych ,kochanych i wiernych! jezeli chcesz sie przekonac to odpisz.NIC DO STRACENIA ,przekonej sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pendragon Re: FACECI W TG IP: *.st.lerid.com.pl 30.12.02, 02:34 Poprzez ten post zaczałem sie zastanawiać czy jestem fajny :-) hhhmmmmmmm Nie doszedłem do zadnych wniosków ;] Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: FACECI W TG 30.12.02, 17:27 a co z autorka pierwszego posta? podzieli sie?! ;O) Odpowiedz Link Zgłoś