wdch_po 02.09.12, 14:47 Oglądaliście? Jak to oceniacie? Wg mnie słabe to było, może następnym razem jakiś taniec nowoczesny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oryginal23 Re: Tess'ki w Mam talent 02.09.12, 21:36 Nie mogę ocenić, nie widziałem. Dla wielu ludzi jakiekolwiek pojawienie się na ekranie to już spory sukces. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Tess'ki w Mam talent 02.09.12, 22:15 Mają dziewczyny powera :) ,ale nie wiem czy przeszły dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
wdch_po Re: Tess'ki w Mam talent 03.09.12, 19:51 3xtak jury było zachwycone :) a ja patrzyłem i myślałem: ale o so chosi? występ bardzo przeciętny szukałem na youtubie czy sa ich jakieś występ ale nic ni ma, dziwne to swietna forma promocji Odpowiedz Link Zgłoś
vanilaheaven Re: Tess'ki w Mam talent 03.09.12, 10:51 Tak jest. Mało efektowne. Oglądaliśmy to mając nadzieję, że pod zielonymi strojami znajduje się kolejne ubranie i że będzie super taniec nowoczesny... No cóż, może kolejny występ będzie ciekawszy. Trzymamy kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś