luksb 25.02.13, 17:43 Witam.Czy ktos wie gdzie w naszej okolicy znajduja sie takie bankomaty????Na wyszukiwarce z tej firmy nie znalazłem ani jednego.Moja bardzo oszczędna babcia bedzie bardzo wdzieczna za informacje.Dziekuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerry_72 Re: bankomaty eService 26.02.13, 18:52 Mam dwie wiadomości- obie niestety złe Pierwsza- w TG nie ma takiego urządzenia, jest jedno w Bytomiu, babcia lubi długie spacery?:) Druga zła informacja- skoro na stronie firmy po wpisaniu TG wyświetla się info iż NIE MA tu bankomatu, to znaczy że z Tobą jest coś nie teges:( Odpowiedz Link Zgłoś
luksb Re: bankomaty eService 27.02.13, 13:04 Jak zwykle udzielasz same pomocne informacje....Chodzi mi tylko o takie bankomaty z których mozna wypłacac bez prowizji posiadajac konto w PKO BP SA.Z tego co wiem to sa oczywicie wszystki PKO,WBK i te nieszczesne eService.Ostatnio moja babcia dostała prowizji za wypłatę 30 zł i nie była z tego zadowolona. Tylko mi nie pisz o swoim koncie,ze możesz wypłacac wszedzie za free,bo mnie to nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś