Dodaj do ulubionych

robingut ignorant

22.04.13, 20:19
bez znaku zapytania, jesteś nim na pewno
udajesz że nic się nie stało
że bierność polskiego rządu platfusów w sprawie wyjaśniani katastrofy
jest normalnym tokiem postępowania w tego typu sprawach (choć są setki przykładów ze świata, na to że tak nie jest),
że ciała pomieszane w grobach są naturalnym postępowaniem po katastrofie
i że wrak bada się pod kontem zamachu po 3 latach
że byłoby wszystko w porządku gdyby polski samolot rozbił się w Nigerii
to dalibyśmy bambusom wyjaśniać katastrofę a oni zapytaliby swojego szamana
co się stało i wysłali nam raport. I wszystko OK wracamy do normalnego Zycia udając że nic się nie stało... Polacy.
Oddając cześć naszych rodaków w ręce bambusów
Ignorancja jest dla ciebie błogosławieństwem
W jednym Macierewicz ma na pewno rację: tak ogromna nieudolność polskiego rządu w tej sprawie
jest celowa.
Dla przypomnienia Klich wspomina ze został wysłany do Rosji i zostawiony samemu sobie, bez żadnego wsparcia musiał podejmować tak ważne decyzje.
Miałem kiedyś takiego szefa, wyznawał zasadę: zrób się głupim przyjdziesz frei
Jak się coś ważnego działo w firmie to znikał, np trzeba było zrobić przewieszkę nad ruchliwą ulicą

I tak też robi gospodarz naszego państwa, udaje że nie ma problemu, najlepiej by zniknał jednak dziennikarze i społeczeństwo nie pozwalają.

Obserwuj wątek
    • strefas Re: robingut ignorant 22.04.13, 21:48
      To śledztw jest ogólnie "zakalcem",takim poczęstunkiem POPiSu. Jeden głupek krzyczy ,że jest najlepszym śledczym drugi ,że ten pierwszy to partacz,a Ty wydech stoisz po środku wpie...sz ciastko z zakalcem i się opowiadasz po jednej ze stron. Zbyt emocjonalne podejście do śledztwa, prowadzi do braku obiektywizmu.
      • wdch_po Re: robingut ignorant 22.04.13, 22:05
        do obiektywizmu prowadzi wiedza
        ty nawet nie wiesz o zeznaniach Kmiecik na Blidę dlatego nie możesz być obiektywny?
        Nie wiesz że tego dnia co Blidę zatrzymano kilka innych osób zamieszanych w sprawę i wszystkie zostały skazane, Blide uchroniła śmierć.
        ale jak będziesz czytał forum i zadawał pytania na pewno się podszkolisz
        wtedy będziesz potrafił lepiej ocenić sytuację

teraz zadam ci pytanie na które jak zawsze nie odpowiesz:
        Gdzie moim poście rozpoczynajcym wątek minąłem się z prawdą?
        zawsze jest tak samo
        nie masz argumentów

• strefas Re: robingut ignorant 22.04.13, 22:43
          W/g mnie to Ty nie wiesz jak napisać "Ty" a co dopiero znać prawdę.
          • wdch_po Re: robingut ignorant 22.04.13, 23:08
            widzisz jak zywkle nie potrafisz wykazać że napisałem nieprawdę
            a ja mogę to w stosunku do ciebie robić nieustająco :)
            cienizna z ciebie aż dusi
            • strefas Re: robingut ignorant 22.04.13, 23:46
              Jak każdy troll
              • wdch_po Re: robingut ignorant 23.04.13, 06:50
                dokładnie!
                każdy trol tak jak ty pisze bezwartościowe posty
                wypisuje bzdury których nie potrafi uzasadnić, zobacz mój post opisujący rzeczywistośc (ten z początku tego wątku, zauważ że nie podważyłeś ani jednego zdania) i na który odpowiedziałeś
                coś o głupku, ciastku z zakalcem
                bez sensu, ale czego się spodziewać po tobie
            • strefas Re: robingut ignorant 23.04.13, 07:21
              wdch_po napisał:

> a ja mogę to w stosunku do ciebie robić nieustająco :)

Takie jak ten ?
    • robingut Re: robingut ignorant 23.04.13, 10:40
      W składzie rządu – włącznie z premierem - nie widzę nikogo, kto mógłby być uznany za eksperta w sprawie katastrof lotniczych w jakimkolwiek aspekcie. Rząd powołał komisję złożoną z takich ludzi. Są to prawdopodobnie najlepsi z możliwych do znalezienia.

Przeczytałem wszystkie raporty, wszystkie stenogramy, odsłuchałem też kilka taśm. Swoją ignorancję posunąłem do tego, że przeczytałem nawet raport śmiesznej komisji Macierewicza i rodzin smoleńskich. Stąd wiem, że była mgła, nie było zgody na lądowanie, do dziś nie ma decyzji prezydenta co dalej robić,( choc Kazana wywierał presję by próbować do skutku). Wiem, że było Pull up, lądowali, załogant spokojnie czytał wysokość do 20 m. Na końcu nagrało się k...nać, a nie wybuch lub ich seria.(Bo już nie są dwa tylko seria)
      Wiem że idiota będzie wpierał że FSB dobijało rannych w samolocie który wyrżną o ziemię 300 km na godzinę, a idioci uwierzą, że 3 osoby, w tym kilku świadków FSB oszczędziło dla tych idiotów.

Pomieszane ciała nie miały żadnego wpływu na katastrofę, mogła mieć rozmowa braciszków, którą raport Millera uznał za nie ważną, co jest oczywistym i celowym wypaczeniem faktów.

W Częstochowie od dawna ukryta jest przed prokuraturą relikwia samolotu, podobną zabetonowano w co najmniej jednym pomniku, minimum dwie siatki Tupolewa przywiózł jakis sołtys ze Smoleńska, czyba też jacyś innui pobożni pielgrzymi itd., itp. Żaden ekspert Macierewicza ich nie badał. Ci eksperci zresztą nigdy niczego nie badali.

Jeśli na Grenlandii spadnie obcy samolot, to śledztwo będą prowadziły na pewno władze Danii, a w Nigerii odpowiednie władze tego państwa.

Racją Macierewicza jest robić szum medialny. Fakt, że I Uciekiniera . ze Smoleńska postawiono na czele nawet tak badziewnego zespołu, wszystkie kolejne banialuki, które wygaduje, świadczy tylko o braku jakiejkolwiek czci dla rodaków. Żywych i martwych.
      Pull up Wydech, bo "pan prezydent nie podjął jeszcze decyzji".
      W jakiej sprawie miał podjąć, skoro sierota nic nie wiedział? W sprawie leczenia mamy?

Winnych wśród swych szefów nie szukaj.
      W głowę się popukaj.
    • jerry_72 dobry szpital być może pomoże 23.04.13, 11:00
      wydech, razem z Macierewiczem powinniście sobie szybciutko "dwójkę" w dobrym psychiatryku zabukować

• wdch_po Re: dobry szpital być może pomoże 23.04.13, 20:27
        pewnie pewnie
        a po ciebie już jadą
        • jerry_72 Re: dobry szpital być może pomoże 23.04.13, 20:33
          Po mnie nie musi nikt jechać. Szczęśliwie nie jestem tak popie...ny jak Antoni.
          To schizofrenia paranoidalna.

Aha, Elvis żyje.
          • wdch_po Re: dobry szpital być może pomoże 23.04.13, 22:27
            jerry_72 napisał:
            > Po mnie nie musi nikt jechać.

dobrze dobrze, zawsze tak gadacie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka