Dodaj do ulubionych

Dwoerzec europa

29.06.13, 23:03
Gdzie lać po 22 :) inaczej robić siku jeśli bus dobrze po 22 ( ostatnie odjeżdżają około północy) tylko nie piszcie ze pod drzewkiem bo tak nie wolno.
Obserwuj wątek
    • wdch_po Re: Dwoerzec europa 01.07.13, 09:20
      Nad morzem rodzina 5cio osobowa zaplaci 10zl za sikanie, lepiej potrzymać do 22
      • jerry_72 Re: Dwoerzec europa 01.07.13, 14:49
        Nie masz pogody nad tym morzem i stąd ta frustracja. Jak Gustloff, trafiony- zatopiony.
        • wdch_po Re: Dwoerzec europa 02.07.13, 09:46
          Lecz zatopiony jesteś ty.  Lekcja morsko-rodzinna dla ciebie. 
          MORZE
          Jestem kilka razy w roku nad POLSKIM morzem i nie chce innego. Bo nie jeżdżę tam dla siebie tylko dzieci . W tej chwili moze ma 15st a moje dzieci wczoraj nurkowaly jako jedyne w zasiegu wzroku. Dzieki temu sa w ciągu roku zdrowe. JOD JOD JOD kocie. A ja co drugi dzień mam grilla z karkowki moze ci jezyk do dupy nie ucieknie. A pogoda ? Nad morzem kocie wylenialy ladowy jest tak ze nawet jesli do południa jest deszcz to potem jest slonce (ale czesciej odwrotnie) i pysk mam spalony :)
          Bywa się kocie a nie siedzi całe dnie w piwnicy
          • jerry_72 temat zszedł na morze 02.07.13, 16:29
            Nie masz pogody i tyle w temacie....dzieci nurkują a woda ma 15 stopni...cudownie, zazdroszczę:)
            Dla pocieszenia powiem że dziś w TG 28 stopni, jutro ma być 29. Karkówka... jem ją teraz z grilla, ale co z tego? Czy to powód do chwalenia się?

Czyli frustracja, jak wcześniej pisałem, synu hodowcy gołębi.
            • wdch_po Re: temat zszedł na morze 03.07.13, 13:33
              Co z tego?
              A to że rano będziesz miał większego kaca.
              Kiedyś jak poznasz morza kocie lądowy bedziesz wiedział jaka to różnica napic sie dobrze nad morzem. Chlodnym rankiem i wieczorem Bałtykiem
              Trafiony utopiony
              • jerry_72 Re: temat zszedł na morze 03.07.13, 17:36
                Pić trzeba umieć. Skoro ty nie potrafisz musisz jeździć nad Bałtyk.

Kocie lądowy? Masz geny hodowcy gołębi, nie wilka morskiego, nie zapominaj o tym:)
                • wdch_po Re: temat zszedł na morze 04.07.13, 09:31
                  Do picia trzeba miec głowę a tej ci widocznie nie starcza : P
    • strefas Re: Dwoerzec europa 02.07.13, 22:46
      Na dworcu kolejowym masz kibelki (płatne)-(bynajmniej jak pamiętam tak było jeszcze dwa lata temu :) -Abstrahując od tematu i zerkając niżej widać dwóch idiotów którzy z tematu' Gdzie sikać po 22,na dworcu autobusowym' potrafią zrobić temat "o teleportacji" :) .Pierwszy idiota doradza ci żeby" nie lać nad morzem" bo tam drogo ,drugi mu dogadza i pisze "bo tam leje" :)
      • wdch_po Re: Dwoerzec europa 03.07.13, 08:07
        Strefas TLUMOKU nie wiesz nawet co znaczy slowo bynajmniej, w twoim zdaniu uzyles go bez sensu. Chyba ze celowo pozujesz na idiote :)
        • strefas Re: Dwoerzec europa 03.07.13, 18:24
          Bynajmniej jesteś idiotą!! :) wystarczy ci ?
          • wdch_po Re: Dwoerzec europa 03.07.13, 20:53
            Mnie wystarczyło jak zrobiles z siebie idiote raz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka