Dodaj do ulubionych

auto spinki śruby samochodowe lakiery zapraszam

16.10.13, 11:07
Nasza firma handlowa obecna jest na rynku od roku 1950 w Tarnowskich Górach, jako kontynuacja rodzinna. Zaopatrujemy rynek motoryzacyjny oraz kierowców, którzy chcą kompleksowo zadbać o swój samochód. Szczególnie polecamy Państwu jedyne w okolicy spinki samochodowe - auto spinki. To ponad 1300 rodzajów obecnych w ciągłej sprzedaży - do samochodów europejskich, a także japońskich i amerykańskich. Są to przede wszystkim mocowania plastikowe, a także metalowe i gumowe - od np. gumowych wieszaków półki tylnej po zestawy naprawcze podnośników szyb bocznych, czy zestawy naprawcze reflektorów. Posiadamy mieszalnik lakierów samochodowych firmy NOVOL.
xn--eziba-l0a.pl/
509 402 441
Miło będzie jeśli przy kontakcie powołają się Państwo na nasze forum :)
Obserwuj wątek
    • strefas Re: auto spinki śruby samochodowe lakiery zaprasz 16.10.13, 15:09
      Oglądałem waszą stronę i nie widziałem tam waszego forum.
      • ezieba.pl Re: auto spinki śruby samochodowe lakiery zaprasz 16.10.13, 15:42
        Własnego forum jeszcze nie mamy, ale pisałam o naszym forum - tarnogórskim.
        Dziękuję za odwiedziny strefas. Będę wdzięczna wszystkim za sugestie.
        • rafaldobrarada Re: auto spinki śruby samochodowe lakiery zaprasz 28.01.15, 09:16
          Kupiłem spinki do samochodów Peugeot i potrzebne mi sa do uzupełnienia o takich numetach 151.9010 20 szt i 151.1557 też 20 sztuk. Czy macie takie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka