Dodaj do ulubionych

Chcesz zostać moderatorem tego forum?

21.02.14, 14:39
Poszukujemy osoby, która chciałaby dołączyć do grona moderatorów społecznych Forum.gazeta.pl i zaopiekować się forum Tarnowskie Góry.

Moderator społeczny to osoba wyjątkowa. Zaangażowana w życie forum, przestrzegająca netykiety i znająca forum jak własną kieszeń. Jeżeli uważasz, że dasz radę sprostać wyzwaniu - napisz, podając w treści maila swój login.

Jeśli chcesz zostać moderatorem innego forum redakcyjnego, napisz i podaj link do tego forum.

Zgłoszenia prosimy kierować na adres forum@agora.pl

Czekamy na Wasze maile!
Administracja Forum Gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • bulczanka Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 21.02.14, 14:58
      Greg do dzieła;)
      Bywasz tu stale.
      • strefas Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 21.02.14, 18:33
        Ty też :) Może któryś z nas dostanie tą fuchę ?:),a może wydech,Robin,Der-chew ,kropaczek,Jerry,kto tu jeszcze tak z nami dyskutuje ????
        • der-chef Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 21.02.14, 19:10
          Nie mam ochoty niczego moderować. Uważam że ludziska powinni mówić co myślą nawet jak innym się to nie podoba. "Prawda nas uzdrowi."
        • wdch_po Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 22.02.14, 06:26
          Ale tylko ty masz niespelnione ambicje co do forum tarnogorskiego
          • wdch_po Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 22.02.14, 06:30
            Mógłbyś np usuwac moje posty typu ze to spadkobiercy pzpr czyli sld sa zdrajcami Polski a nie Kuklinski
            I bylaby to nowa forma sldowskiego pluralizmu podobna do pzprowskiej niepodległości
            Czyz to nie zachecajace?
    • waran1864 Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 21.02.14, 16:45
      Nie chcę sankcjonować politycznie poprawnej antypolsko nastawionej cenzury.
      • rafin9816 Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 22.02.14, 19:32
        Ja mogę zostać moderatorem.
        • robingut Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 22.02.14, 22:35
          Bez urazy Rafin , ale Twoja kandydatura na moderatora forum zostanie zapewne odrzucona. Nie nadajesz się i nie próbuj tu więcej, bo w ogłoszeniu pisze wyraźnie, gdzie masz zgłosić swą kandydaturę. Co innego gdybyś się zgłosił do odśmiecania forum z reklam, które tu za frico niektórzy sobie umieszczają. Wtedy bym Cie poparł, a gdybym był Szanowną Redakcją, która od dawna to toleruje, to za segregację śmieci raz na dzień płaciłbym stawkę średnią krajową.
          Na dzień, czy na miesiąc to nie moją głową.
          • strefas Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 22.02.14, 22:56
            "Modek" to nie to samo co "cenzor"
            • robingut Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 23.02.14, 01:59
              Tak myślisz? No to zaraz zobaczymy.
    • robingut Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 23.02.14, 02:53
      D...upku, co zwiesz się całkiem od rzeczy, jeśli Redakcja poważnej Gazety
      Wyborczej, ma jakikolwiek interes w tym by, to forum istniało ( i reklamami w niej promieniowało) to najpierw - czytaj uważnie d...u - powinna zrobić rzeczy dwie:
      1. wyp....ć Kolego bezimienny Cię.
      Każdy ma swe imię, tak to w życiu jest, że dzisiaj ma nawet chomik, zawsze pies.
      2. Znieść logowanie, jak na innych forach, bo w końcu Gazecie powiedzą - "...ze dwora"
      Przemyśl to du...u , niekoniecznie sam
      A gdy mi odpiszesz to zacznij od - Pan.
      Do tego du...u ci może dopowiem.
      Tu do wszystkich możesz pisać - Panowie.
      Cześć!
      PS. Jeśli Adam chce sprzątać, niech zacznie od siebie.
      Bo już jeden za kasę patriota w niebie.
      A on siedział obok. Niech więc inni święci.
      tu w czynie społecznym kreślą ku pamięci.
      Za fricko Adam wskrzesza dzisiaj Mysią ?
      Wylecisz z roboty. Lub w annałach zapiszą.
      • strefas Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 23.02.14, 09:23
        Mam nadzieję,że te "Dupku "to nie do mnie ?.
        • robingut Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 23.02.14, 15:40
          Wybrałem drzewko w opcji sortuj i wyszło mi że nie do Ciebie tylko do tego, co zna jedynie litery z alfabetu. Z racji pełnomocnictw mógł napisać choćby skromnie - BÓG.
          Może ja nieco przesadzam, ale gdyby on zaczął od Szanowni Państwo Forumowicze Nasi Kochani, to może inaczej bym to napisał.
          • strefas Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 23.02.14, 16:26
            Ja spytałem tylko w woli ścisłości :).Mówisz ,że autor postu odniósł się do nas bez szacunku ? , coś w tym jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka