wudehapeo 30.07.15, 22:57 Nie wiem czy jeszcze istniejesz :) wpolityce.pl/m/polityka/260868-jak-kulczyk-chcial-sprzedac-rafinerie-rosjanom-jeden-raz-prezydent-pojawil-sie-w-kprm-po-to-aby-bronic-interesow-kulczyka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strefas Re: Tak bylo za sld strefas 01.08.15, 19:43 Wydechu...istnieje :) Przez ostatni rok,czy dwa, moje poglądy bardzo ewoluowały.Po wyborach samorządowych ,po wyborach prezydenckich już jestem pewny,że ci ludzie się wypalili.Odnośnie linku to ci powiem,że łatwo nam dziś krytykować z perspektywy "dziś" ,zauważ,że jak rządziło SLD nie było jeszcze dopłat z Unii,dopiero przy końcówce.Aby państwo mogło egzystować musieli podejmować rożne dziwne decyzje,takie jak np. AWS, której częścią było PIS .Ogólnie wszystkie partie rozpieprzały polski przemysł,aby mieć na bieżące wydatki i trwa to do dziś .Mogę napisać ci tyle,że myślę nad wyborem dwóch postaci,Petru,albo Kukiz .potem nie ma nic ....długo,długo nic,a potem ta kiła i malaria która wybieramy od 25 lat :/ Odpowiedz Link Zgłoś
odpal Re: Tak bylo za sld strefas 13.10.15, 07:38 Media nam wmawiają, że kraj jest w ruinue, bo upadł przemysł, bo Pokska to prymitywna montownia rzeczy wyprodukowanych w innych panstwach. Ale od pewnegp czasu mimo ogromnego swiatowego kryzysu w kraju dzieją się wspaniałe rzeczy. Niedawno się dowiedziałem, że mimo upadku wielkich stoczni, Polska odbudowała przemysł stoczniowy i m.in. jestesmy drugim producentem statkow w Europie! Okazuje się też, że ten nowy przemysł stoczniowy jest bardzo prężny i dynamiczny, oraz płaci panstwu ogromne podatki. Albo wielka włukiennicza Łodz. Wszyscy wiemy że wielkie zakłady padły, bezrobocie, bieda. To wiemy wszyscy dzięki mediom. Ale kilka dni temu się dowiedziałem o wielkiej produkcji odzieżowej w Lodzi. Powstały tam prężne nowe zakłady odzieżowe, jest zatrudnienie, są ogromne pieniądze z podatkow dla panstwa. Dlaczego media o tym nie informują? Czy to są informacje tajne? , Ten wielki swiatowy kryzys już się konczy i widac coraz większe oznaki ogromnej koniunktury. To rząd PO przeprowadził modelowo Polskę przez lata kryzysu. Własnie się okazało, że bezrobocie spadło poniżej 10 procent! Gdyby to bezrobocie mierzyc metodami unijnymi, to było by jeszcze niższe, bo około 7 procent. Odpowiedz Link Zgłoś
der-chef Re: Tak bylo za sld strefas 14.10.15, 17:15 Ile ci płacom za te brednie? Nie doszukałem się tych twoich rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś