Dodaj do ulubionych

Tomasz Głogowski posłem

27.09.05, 07:02
Podaję za dzisiejszą Wyborczą:
W naszym okręgu do Sejmu dostali się:
z PO: A. Gałażewski, K. Szumilas, E. Więckowska i Tomasz Głogowski (6812
głosów)
z PiS: J. Jędrych, W. Szarama, A. Chłopek i T. Wita
i jeszcze: W. Martyniuk (SLD) oraz R. Moric (Samoobrona).

Obserwuj wątek
    • Gość: pułk. Miodowicz Re: Tomasz Głogowski posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 08:32
      To pogratulawac!
      miejmy nadzieje że posel z Tg nie będzie zachowywał się gorzej niz teraz:P
      pozatym rada dla Pana Głogowskiego na przyszłośc(czy sie odstanie czy tez nie)
      Niechże Pan zanim coś zrobi czy postanowi dokładnie to przemyśli i nie babra
      się w niejasne sprawy
    • loggic Re: Tomasz Głogowski posłem 27.09.05, 13:59
      Wiadomo już oficjalnie?
      Ciekawe czy ew. poseł Głogowski odezwie się jeszcze na forum? ;)
      L.
      • Gość: kasia Re: Tomasz Głogowski posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:03
        W "Gwarku" jest czołówka na pierwszej stronie zatytułowana "Poseł Głogowski".
        Tuż pod tytułem zdjęcie Marii Pańczyk, nieco niżej - Głogowskiego. Pięknie po
        prostu. Kobieta, honorowa obywatelka miasta, teraz senator - no i zdobyła ponad
        75 tys. głosów (podaję za "gwarkiem") a Głogowski - niecałe 7 tysięcy - ale
        państwo redaktorstwo nie uzwględnili tego w tytule. Ech, "Gwarek"...
        • adziura Re: Tomasz Głogowski posłem 27.09.05, 14:15
          > Kobieta, honorowa obywatelka miasta, teraz senator - no i zdobyła ponad
          > 75 tys. głosów (podaję za "gwarkiem") a Głogowski - niecałe 7 tysięcy - ale
          > państwo redaktorstwo nie uzwględnili tego w tytule. Ech, "Gwarek"...

A to chyba dlatego, że Głogowski gdzieś w TG mieszka a Pańczyk teraz w Katowicach (a może mi się tylko wydaje?)
          • Gość: kasia Re: Tomasz Głogowski posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:24
            fakt, mieszka w jakiejś dziurze (nie w Katowicach), ale na plakacie mieli oboje
            hasło bodajże "głosujcie na tarnogórzan" - więc występowała jako tarnogórzanka
      • forman5 Re: Tomasz Głogowski posłem 27.09.05, 18:14
        loggic napisał:

> Wiadomo już oficjalnie?
        > Ciekawe czy ew. poseł Głogowski odezwie się jeszcze na forum? ;)

Panie Tomku,część forumowiczów oddało na pana głos.To zobowiązuje !
        Nie sądzę by pan się odezwał dopiero za 4 lata !
        • Gość: kasia Re: Tomasz Głogowski posłem IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.05, 18:19
          Pan Głogowski założył już osobny wątek z podziękowaniami i obietnicami ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka