drcarlos Re: Wstałem rano żeby zajrzeć na forum 22.07.04, 09:10 a jo zaglondłem i zaro znikom nad zalew :P Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Wstałem rano żeby zajrzeć na forum 22.07.04, 18:49 jo zajrzała ale nie wiem na jak długo bo burzysko sie zbliża :/ Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Wstałem rano żeby zajrzeć na forum 02.08.04, 08:35 tak właśnie żech zrobił.... ale nie moga przeca cołkiego dnia przed kompem spędzić! :P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Wstałem rano żeby zajrzeć na forum 10.08.04, 07:20 niby to wczas rano, a słońce juz dawno do roboty wstało..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: Wstałem rano żeby zajrzeć na forum IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 19:13 a co Ty tak wcześnie wstowosz?:> przeca mosz wakacje! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Wstałem rano żeby zajrzeć na forum 11.08.04, 23:13 bo jo lubia ;) poza tym to je bardzo zdrowo tak wczas stować ;) powinno sie kimać tak 7-8 godzin.... jak sie śpi dłużej, to sie mózg niedotlenia i takie tam.... fto rano wstowo tyn mo zdrowo gowo ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: Wstałem rano żeby zajrzeć na forum IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 23:59 fto rano wstowo tymu sie chce spać :P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Wstałem rano żeby zajrzeć na forum 12.08.04, 22:37 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > fto rano wstowo tymu sie chce spać :P mie sie nie kce :P no może troszka ;) ale potym już ni :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: Wstałem rano żeby zajrzeć na forum IP: *.protonet.pl 14.08.04, 11:13 wstałam rano a tu ciszaaa jak makiem zasiał ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Wstałem rano żeby zajrzeć na forum 14.08.04, 23:30 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > wstałam rano a tu ciszaaa jak makiem zasiał ;/ fajnieś wstała... o 11 ;P to już nie jest rano! :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Wstałem rano żeby zajrzeć na forum 17.08.04, 09:10 właśnie lukom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Wstałem rano żeby zajrzeć na forum 20.08.04, 07:09 mało sie dzieje we wakacje... ale ja sie nie dziwie, bo ja sam sie do tego nie przykładam też.... a na niebie chmurki... i lekkwi wiaterek wieje... wczoraj było tak gorko że szczimać nie szło... a jechać kajś autem, zrobić coś na dworze tym bardziej..... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Wstałem rano żeby zajrzeć na forum 20.08.04, 19:23 no fakt ze mała aktywność na forum i ja sie przyznaje ze do tego reke przyłożyłam ;/ a co do jazdy samochodem to nie wiem ale wczoraj byłam na rowerze w Ptakowicach potem Repty, T.Góry i kierunek do domku ... upał i skwar ale chłodny wiaterek łagodził upał ;) nawet nieźle było :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Wstałem rano żeby zajrzeć na forum 13.12.04, 11:41 cosik tu dawno Ryśka nie widziałem. chyba już nie wstaje rano aby zajrzeć na forum :/ Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Wstałem rano żeby zajrzeć na forum 13.12.04, 15:45 dr_scott napisał: > cosik tu dawno Ryśka nie widziałem. > chyba już nie wstaje rano aby zajrzeć na forum :/ driver tg, Iwonka, i wiele innych ludzi już tu nie zagląda.... a wszyscy wiedzą czemu.... bo pojawili sie tu PROFiciarze i DObitneCymbały... uczeni w piśmie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wstałem rano żeby zajrzeć na forum IP: *.sta.sprint-hsd.net 18.12.04, 12:24 hahaha carlosku mylisz się, dlatego , że teraz wstyd troche pisac, "łocy mnie bolum" "Gowami łozwalo" , dyscyk pado wioter wieje, ziymia se trzynsie, a nic innego nie potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re'...... Re: Wstałem rano żeby zajrzeć na forum IP: *.premiumoperatingsystems.net 18.12.04, 12:29 PROFiciarze i DObitneCymbały... uczeni w piśmie... Widze że prof i doc to dla ciebie problem tylko dr. jest ok. Jak hanys jest dr to gorol musi byc prof. chyba to normalne???heheheheeeee Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Wstałem rano żeby zajrzeć na forum 18.12.04, 08:31 A tu jest nowy temat ! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Wstałem rano żeby zajrzeć na forum 18.12.04, 16:59 forman5 napisał: > A tu jest nowy temat ! Cool :) Juz dawno sie to nie zdarzało Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Wstałem rano żeby zajrzeć na forum 01.01.05, 08:18 I co widzę ? Śmietnik na 1 stronie ! Odpowiedz Link Zgłoś