kasicaaa 04.11.05, 11:09 a co to takie wielkie obrzydliwe i białe stanęło za TCK? Wie ktoś? Ach, ach, nasze miasto pięknieje w oczach :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasicaaa Re: biała ohyda obok TCK 05.11.05, 19:54 donoszę, że biała ohyda nabiera barw pokrywając się wolno acz systematycznie barwnymi napisami, najczęściej o treści "GKS PANY" i tym podobnej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lena.a Re: biała ohyda obok TCK 06.11.05, 01:03 hi, widziałam, nowa piwiarnia? jakiś celt, może będą tam bilety sprzedawać? Rzeczywiście szpeci, Kaśka, sprawdź to! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OTTO Re: biała ohyda obok TCK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 16:37 PODOBNO MA TAM BYĆ CIUCHOLAND ALBO ARTYKUŁY RODEM Z PRC Odpowiedz Link Zgłoś
lena.a Re: biała ohyda obok TCK 10.11.05, 20:29 Taaa, szmaty to jest to czego nam potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa Re: biała ohyda obok TCK 10.11.05, 20:43 widziałam tam dzisiaj wiellki napis "najtaniej na świecie" - kurcze, ale jakoś mnie nie skusił, żeby tam wejść - obrzydliwstwo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lena.a Re: biała ohyda obok TCK 10.11.05, 20:56 posyłają nam tutaj coraz lepszy towar z zagranicy. No cóż są świadomi naszego poziomu życia:( Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa Re: biała ohyda obok TCK 10.11.05, 21:30 lenka, jeśli wejdziesz ze mną, to możemy to obadać organoleptycznie :) sama się nie odważę. tak czy siak architektura tego "domu towarowego" powala - kto się na to zgodził, do jasnej cholery??? to wygląda jak taki większy toy toy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OTTO Re: biała ohyda obok TCK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 22:00 Słuchajcie dziewczyny,może to jest propozycja PiS-u,bez hipermarketów ale z takim badziejstwem. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
tarnogorzanin1 Re: biała ohyda obok TCK 10.11.05, 22:51 Dzisiaj TO dopiero zobaczyłem - słuchajcie, robi wrażenie! Aż z tego wrażenia przystanąłem, dech mi zaparło i byłbym chyba zszedł, gdyby nie iskierka nadziei w głosie starszego pana, który przechodząc obok mnie powiedział - "nie wiesz pan jak długo to gó.. bedzie tu stało?, chyba niedługo nie???". No właśnie - jest nadzieja, że któryś mądrzejszy (są tacy jeszcze?) urzędnik wypie...li to towarzystwo jak najszybciej i jak najdalej od naszego miasta!!!! W pale mi sie nie mieści - jak można zgodzić sie na postawienie CZEGOŚ TAKIEGO w centrum miasta????????? Dawno sie tak nie wściekłem! Trzeba chyba iść na drinka? Odpowiedz Link Zgłoś
lena.a Re: biała ohyda obok TCK 18.11.05, 19:22 Tarnogórzaninie, uważaj z drinkami i NIE KUŚ nas, gdybyśmy chcieli opijać każde badziewie w tym kraju .... hmmm, czarno to widzę ;))) A ja, wyobraźcie sobie byłam tam! Kaśka, miałyśmy zrobić to razem, jednak nie miałam wyjścia. Pewna pani z którą pracuję poprosiła mnie abym kupiła jej tam etui na okulary. Ona biedna jest jedną z tych co to zmuszeni są korzystać z naszych kolei państwowych i ma ograniczony czas. Więc zrobiłam to. Kwitnie nam handel artykułami wschodniego pochodzenia (ok. 4 zł), samo badziewie. No i ... opijamy, to trzaby się urżnąć ? :DDD Ale tak poważnie, to zaczyna mnie trochę przerażać fakt, że ślą nam tutaj taki tandetny towar. W marketach często bywa podobnie, za kogo oni nas mają albo inaczej, kogo oni z nas zrobili? Pomniki dla władz tuż obok Mickiewicza! Niech twórcy dziadów stoją obok siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OTTO Re: biała ohyda obok TCK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 20:37 Burmistrz powiedział że z rynku tego czegoś nie widać i tak załatwił sprawę. Pana Panie burmistrzu też nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa Re: biała ohyda obok TCK 19.11.05, 00:04 to ma podobno prawo stać tylko 120 dni. ponoć dziennik zachodni dzisiaj o tym pisał, ale nie mam dziś już siły szukać linka. jak ktoś znajdzie, niech wrzuci. jak nie, to jutro to zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
helenaaa Re: biała ohyda obok TCK 20.11.05, 13:06 rapidshare.de/files/7894502/jpg005.jpg.html zeskanowałam z gazety i wrzuciłam na rapidshare Odpowiedz Link Zgłoś