helenaaa 16.03.06, 18:49 Witam chiałabym sie Was poradzic gdzie najlepiej sie ubezpieczyć. Chodzi mi o ubezpieczenie zdrowotne, które by obejmowało zarówno wizyty w przychodni jak i pobyt w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zusik aktualnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 11:30 takie swiadczenia zabezpiecza tylko płacenie składki na NFZ ubezpieczenia prywatne umozliwią ci co prawda leczenie ambulatoryjne,ale nie zapewnią opłacenia pobytu w szpitalu zwłaszcza w przypadku powazniejszych chorób gdzie koszty leczenia mogą sięgac kilkudziesieciu i wiecej tysiecy zł Odpowiedz Link Zgłoś
helenaaa Re: aktualnie 19.03.06, 10:39 A te składki można opłacać w ZUSie? Ile to kosztuje? Bo ja się nie znam za bardzo na tym więc dla mnie to czarna magia. Czy pod takie ubezpieczenie można "podciągnąć" całą rodzinkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zusik Re: aktualnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 16:46 chyba tak.ale zapytaj.wejdz ewentualnie na stronę NFZ i poszukaj ubezpieczenia/składki indywidualne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozzarella ubezpieczenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 17:09 W Zusie można opłacać składki z tytułu zatrudnienia lub prowadzenia pozarolniczej działalności. Tobie chyba chodzi o innego ubezpieczyciela. Odpowiedz Link Zgłoś