Gość: koneser IP: *.venom.tgory.pl 20.10.01, 21:13 No qwa nawet niewiecie jak sie ciesze ze wrocila mamba do TG. MAMBA RULEZ !!! HAWK !!! Radio Palestyna nadaje :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr scott Re: CZARNA MAMBA RULEZ !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 13:24 Gość portalu: koneser napisał(a): > No qwa nawet niewiecie jak sie ciesze ze wrocila mamba do TG. MAMBA RULEZ !!! > HAWK !!! > Radio Palestyna nadaje :D a co to qrna jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
batavia Re: CZARNA MAMBA RULEZ !!! 22.10.01, 09:06 Jak nie wiesz teraz to się już nie dowiesz ... Mamba=Afgana to taki rodzaj eki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: CZARNA MAMBA RULEZ !!! IP: *.venom.tgory.pl 22.10.01, 15:01 baldzo dobrze chodzilo o Afgan glowna nagroda jest talon na kurwe i balon :D MAMBA RULEZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: CZARNA MAMBA RULEZ !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 08:09 Gość portalu: koneser napisał(a): > baldzo dobrze chodzilo o Afgan glowna nagroda jest talon na kurwe i balon :D > MAMBA RULEZ !!! JETA RULEZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: CZARNA MAMBA RULEZ !!! IP: 195.136.60.* 23.10.01, 09:41 Gość portalu: koneser napisał(a): > baldzo dobrze chodzilo o Afgan glowna nagroda jest talon na kurwe i balon :D > MAMBA RULEZ !!! a ja znam takich co to wygrali długie wczasy z widokiem w kratkę. Też się na początku tak cieszyli. Odpowiedz Link Zgłoś
batavia Re: CZARNA MAMBA RULEZ !!! 23.10.01, 09:54 Ja wole wyjechać do czarnobyla i dostac pokój z widokiem na reaktor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: CZARNA MAMBA RULEZ !!! IP: *.venom.tgory.pl 23.10.01, 16:09 wczasy w kratke mam centralnie w (_|_) wiec TERAZ POLSKA HEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: CZARNA MAMBA RULEZ !!! IP: 195.136.60.* 24.10.01, 14:49 Gość portalu: koneser napisał(a): > wczasy w kratke mam centralnie w (_|_) wiec TERAZ POLSKA HEHE zajebista buźka!! lelo, rób co chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prias Re: CZARNA MAMBA RULEZ !!! IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 13:25 co to wogole jest ta "czarna mamba rulez"??? do o|o pana?? Odpowiedz Link Zgłoś