mimamo 03.01.07, 22:08 czy możecie polecić jakiegoś fryzjera w TG - farbowanie (porada i duży wybór kolorów), dobre strzyżenie. Tak co by później nie żałować po wyjściu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimamo Re: dobry fryzjer 04.01.07, 12:10 na jakiej ulicy i dokładnie w jakim rejonie? Krakowska? Jest kilka salonów, proszę o bliższe dane... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kubik_pl Re: dobry fryzjer 05.01.07, 22:55 przesmyk między Krakowską, a Piastowską, koło sex-shop'u ;) ale lepiej się umów wcześniej, bo są czasami długie kolejki - wiadomo, najlepsza obsługa więc trzeba czekać. a jeżeli mogę polecić, to na pewno Panią Izę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 22:20 Pani Kasia na Tylnej-super fachowa i miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 22:45 dobry fryzjer to ,,awangarda,, na rynku w tym strasznym nowym domu.tylko drogo ale warto sie skusic Odpowiedz Link Zgłoś
mimamo Re: dobry fryzjer 05.01.07, 12:14 o, dzięki, chyba skorzystam, masz na myśli to coś koło kościoła ewangelickiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 00:38 tak. fryzjer na 1 pietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marry an Re: dobry fryzjer IP: *.strong-pc.com 08.01.07, 07:27 ja powiem wam,ze nie korzystałam z usług fryzjerów bo nie byłam zadowolona, wolałam obciąc sie sama w domu i mieć pretensje do siebie.mialam jedego fryzjera godnego polecenia mialam w gdansku. ale teraz z czystym secem moge polecić dziewczyny na opolskiej 4. jestem bardzo zadowolona !!!! bardzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: dobry fryzjer IP: 83.238.95.* 12.01.07, 10:20 Salon "Aleksandra" - Aleksandra Terejko (obok Staszica) W styczniu, ok 23.01.2007 przeniesienie salonu na ulice Piastowską -były sklep sportowy. Profesjonalne usługi, strzyżenie, farbowanie, tylko dobre kosmetyki i artykuły fryzjerskie. Świetne porady, fachowa obsługa. Przystępne ceny. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwa Re: dobry fryzjer IP: *.stk.vectranet.pl 12.01.07, 11:55 prawdziwy fryzjer-stylista to Krystian (ul Ratuszowa). Fachowiec. Trzeba sie zpisywac z wyprzedzeniem tygodniowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gay Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 13:19 lubi gejów i dlatego brudnymi łapskami traktuje chłoptasiów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczny_raj Re: dobry fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:13 Jeśli chcesz naprawdę zmienić swój wygląd to polecam Krystiana Waloszczyka; tyle że on wychodzi z założenia, że on wie najlepiej w czym Ci będzie dobrze i jak np. Twój pomysł na fryzurę mu się nie spodoba - raczej nie przekonasz go do tego,by obciął Cię jak chciałabyś. "Awangarda" - polecam z czystym sumieniem. Byłam tam rok temu.Obcinała mnie Sonia (nie wiem czy tam jeszcze pracuje), doradziła,pogadała, naprawdę extra. "Aleksandra" - kiedyś chodziłam tam tylko do szefowej, ale teraz jak chce się trochę podciąć to chodzę do tej drugiej Oli. Ostatnio musiałam ją namówić, żeby mnie obcięła tak jak ja chcę, nie chciała się na początku zgodzić, ale później efekt był naprawdę super:) No i jeszcze Grzesiu z Trendów jest spoko, ale z tego co wiem teraz jest w wojsku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobry fryzjer IP: *.strong-pc.com 20.07.07, 11:07 Waloszczyk super obcina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: dobry fryzjer IP: *.strong-pc.com 17.09.07, 02:47 Ja też polecam K.Waloszcyka T.G. ul. Ratuszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka Re: dobry fryzjer IP: *.psary.eu 20.07.07, 19:18 polecam salon "KARINA" przy bramie głównej Tarmilo. jestem zadowolona z pani Aldony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry fryzjer IP: *.strong-pc.com 23.07.07, 10:31 Faktycznie, zapomniałam o niej. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszowski Re: dobry fryzjer IP: *.strong-pc.com 26.07.07, 11:55 Koszowski&Koszowski na Tylnej- ja bardzo lubię tam chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry fryzjer IP: *.strong-pc.com 30.07.07, 16:03 koszowskiego polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: dobry fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 19:38 tylko nie tam ! ceny kosmiczne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry fryzjer IP: *.strong-pc.com 31.07.07, 10:01 ceny jak wszędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: dobry fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 10:16 taa ! to ile tam sobie zycza za zwykle obciecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 10:33 a ja polecam taki mały salonik fryzjerski na ul. Styczyńskiego (koło skrzyżowania ze światłami) ceny naprawde niskie i obsluga fachowa, polecam panią Justynę Odpowiedz Link Zgłoś