Dodaj do ulubionych

pytanie do dziewczyn

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 19:22
gdzie się oświadczyć dziewczynie w Rzymie?? Jakie miejsce wydaje się
najbardziej wg was romantyczne??
Obserwuj wątek
    • Gość: alex Re: pytanie do dziewczyn IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.07, 20:37
      Wprawdzie nie jestem dziewczyna,ale musze przyznac ze masz fantazje.Jezeli juz
      koniecznie w Rzymie,to moze gdzies w okolicy fontanny di Trevi,albo Forum
      Romanum.A nie lepiej na taka okazje wybrac Wenecje?.Oswiadczyny w gondoli,lub na
      jakims moscie.W.g mnie Wenecja bardziej nadaje sie na takie okazje.
    • helenaaa Re: pytanie do dziewczyn 03.02.07, 20:52
      Myślę, że fontanna di Trevi to bardzo dobry pomysł.
      Co do Wenecji to bym raczej odradzała. Ze względu na to, że to juz nie ta
      Wenecja. Woda jest bardzo zanieczyszczona i brzydko pachnie. No i miasto jest na
      wpół umarłe. Ze względu na to, iz w budynkach nie da się mieszkać z powodu wody
      ludzi jest coraz mniej.
      A może most świętego Anioła lub fontanna czterech rzek?
      • Gość: alex Re: pytanie do dziewczyn IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.07, 21:02
        Fakt ze to juz nie ta Wenecja co kiedys,ale mimo tych wszystkich mankamentow
        ktore opisalas,Wenecja ma w sobiie to "cos".Przynajmniej ja tak to odbieram.
        • kkate1 Re: pytanie do dziewczyn 03.02.07, 23:20
          dlaczego upieracie sie przy wodzie czy to aby nie prowokacja?
          oswiadczyc sie i... utopic ;D
          ja wolalabym bardziej ustronne ciche miejsce hmmm jakas ukwiecona polanka,
          bez swiadkow ...
          • Gość: alex Re: pytanie do dziewczyn IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.07, 23:36
            E tam zaraz prowokacja.Chce we Wloszech,to mu doradzamy.
            • Gość: alex Re: pytanie do dziewczyn IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.07, 23:40
              No i jeszcze jedno.Jak facet chce teraz sie oswiadczyc,to gdzie znajdziesz
              ukwiecona lake?.Bylo nie bylo we Wloszech zawsze cieplej.
    • Gość: strzybniczanin Re: pytanie do dziewczyn IP: *.server.ntli.net 03.02.07, 23:38
      Chlopie ! Paryz! Miasto zakochanych!
      • Gość: alex Re: pytanie do dziewczyn IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.07, 23:49
        Faktycznie.Masz racje.Ale tylko tzw "stary Paryz".najlepiej Montmartre.Dzielnica
        artystow i zakochanych.
      • kkate1 Re: pytanie do dziewczyn 03.02.07, 23:51
        jak kocha to poczeka do wiosny ha ha
    • Gość: Marcin Re: pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:11
      Monmatre jest super i z pewnością tam by było najlepiej ale ma juz od dawna
      zarezerwowany samolot do rzymu więc tego nie zmienię
      • Gość: alex Re: pytanie do dziewczyn IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.07, 14:55
        No to w takim razie-POWODZENIA!.Moze dasz znac jak Ci poszlo.
        • Gość: mo Re: pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 15:50
          Nie chce krakać ale znam jednych co ślub brali na Biegunie Polarnym w Iglo a
          skończyło się szybkim rozwodem.Pomyśl troche skromniej i przynajmniej sam bo
          nie od miejsca zależy twoje szczęscie ?
          • Gość: :) Re: pytanie do dziewczyn IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.07, 16:56
            mo, a co ci przeszkadza że ktoś ma swoją wizję i możliwości jej zrealizowania?
          • Gość: alex Re: pytanie do dziewczyn IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.07, 18:37
            A ja znam takich ktorzy brali slub z wielka "pompa" w kosciele i tez nie sa razem.
      • Gość: klara Re: pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 12:47
        Ja polecam gorąco zamek w Mosznej najlepiej wówczas kiedy kwitną azalie czyli
        ok. kwietnia - maja .Tam jest naprawdę bajkowo !!!!!!
        www.moszna-zamek.pl/pol/zamek/zamek.htm
      • Gość: Jezus Chrystus Najromantyczniejsze miejsce w TG!!! IP: *.stk.vectranet.pl 08.02.07, 13:58
        Weś jej się chłopie oświadcz w domku nad Hechłem :]

------------------
        Chciałbyś pograć na kompie w piłkę ręczną?? Znalazłem zajefajną gierę: League
        Handball Manager 2006. Podaję link:

www.balkan-football.com
    • Gość: żonkoś Re: pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 13:10
      Chłopie!
      Oświadczaj się, gdzie chcesz! - jak cię kocha, to już tylko na te oświadczyny
      czeka!:) I życzę wam jak najlepiej!
      A jak nie jesteś pewny jej uczucia, to tym bardziej oświadcz się gdziekolwiek! -
      dlaczego? Z prostego powodu - jak wybierzesz tzw. "romantyczne" miejsce gdzieś
      na świecie, będzie to znaczyło, że masz być może trochę kasy - a wtedy istnieje
      ryzyko, że tylko zawrócisz jej tą perspektywą bogactwa w główce i dlatego
      zgodzi się wyjść za ciebie.
      Naprawdę, dobrze radzę!:))
      • Gość: ja;)) Re: pytanie do dziewczyn IP: *.sotn.cable.ntl.com 08.02.07, 23:15
        totez mowilam ukwiecona polanka a potem ewentualnie Rzym
        sama zwiedzilabym to miasto z ogromna przyjemnoscia HMMM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka