Gość: Marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 19:22 gdzie się oświadczyć dziewczynie w Rzymie?? Jakie miejsce wydaje się najbardziej wg was romantyczne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alex Re: pytanie do dziewczyn IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.07, 20:37 Wprawdzie nie jestem dziewczyna,ale musze przyznac ze masz fantazje.Jezeli juz koniecznie w Rzymie,to moze gdzies w okolicy fontanny di Trevi,albo Forum Romanum.A nie lepiej na taka okazje wybrac Wenecje?.Oswiadczyny w gondoli,lub na jakims moscie.W.g mnie Wenecja bardziej nadaje sie na takie okazje. Odpowiedz Link Zgłoś
helenaaa Re: pytanie do dziewczyn 03.02.07, 20:52 Myślę, że fontanna di Trevi to bardzo dobry pomysł. Co do Wenecji to bym raczej odradzała. Ze względu na to, że to juz nie ta Wenecja. Woda jest bardzo zanieczyszczona i brzydko pachnie. No i miasto jest na wpół umarłe. Ze względu na to, iz w budynkach nie da się mieszkać z powodu wody ludzi jest coraz mniej. A może most świętego Anioła lub fontanna czterech rzek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: pytanie do dziewczyn IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.07, 21:02 Fakt ze to juz nie ta Wenecja co kiedys,ale mimo tych wszystkich mankamentow ktore opisalas,Wenecja ma w sobiie to "cos".Przynajmniej ja tak to odbieram. Odpowiedz Link Zgłoś
kkate1 Re: pytanie do dziewczyn 03.02.07, 23:20 dlaczego upieracie sie przy wodzie czy to aby nie prowokacja? oswiadczyc sie i... utopic ;D ja wolalabym bardziej ustronne ciche miejsce hmmm jakas ukwiecona polanka, bez swiadkow ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: pytanie do dziewczyn IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.07, 23:36 E tam zaraz prowokacja.Chce we Wloszech,to mu doradzamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: pytanie do dziewczyn IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.07, 23:40 No i jeszcze jedno.Jak facet chce teraz sie oswiadczyc,to gdzie znajdziesz ukwiecona lake?.Bylo nie bylo we Wloszech zawsze cieplej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzybniczanin Re: pytanie do dziewczyn IP: *.server.ntli.net 03.02.07, 23:38 Chlopie ! Paryz! Miasto zakochanych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: pytanie do dziewczyn IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.07, 23:49 Faktycznie.Masz racje.Ale tylko tzw "stary Paryz".najlepiej Montmartre.Dzielnica artystow i zakochanych. Odpowiedz Link Zgłoś
kkate1 Re: pytanie do dziewczyn 03.02.07, 23:51 jak kocha to poczeka do wiosny ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:11 Monmatre jest super i z pewnością tam by było najlepiej ale ma juz od dawna zarezerwowany samolot do rzymu więc tego nie zmienię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: pytanie do dziewczyn IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.07, 14:55 No to w takim razie-POWODZENIA!.Moze dasz znac jak Ci poszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 15:50 Nie chce krakać ale znam jednych co ślub brali na Biegunie Polarnym w Iglo a skończyło się szybkim rozwodem.Pomyśl troche skromniej i przynajmniej sam bo nie od miejsca zależy twoje szczęscie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: pytanie do dziewczyn IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.07, 16:56 mo, a co ci przeszkadza że ktoś ma swoją wizję i możliwości jej zrealizowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: pytanie do dziewczyn IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.07, 18:37 A ja znam takich ktorzy brali slub z wielka "pompa" w kosciele i tez nie sa razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 12:47 Ja polecam gorąco zamek w Mosznej najlepiej wówczas kiedy kwitną azalie czyli ok. kwietnia - maja .Tam jest naprawdę bajkowo !!!!!! www.moszna-zamek.pl/pol/zamek/zamek.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezus Chrystus Najromantyczniejsze miejsce w TG!!! IP: *.stk.vectranet.pl 08.02.07, 13:58 Weś jej się chłopie oświadcz w domku nad Hechłem :] ------------------ Chciałbyś pograć na kompie w piłkę ręczną?? Znalazłem zajefajną gierę: League Handball Manager 2006. Podaję link: www.balkan-football.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś Re: pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 13:10 Chłopie! Oświadczaj się, gdzie chcesz! - jak cię kocha, to już tylko na te oświadczyny czeka!:) I życzę wam jak najlepiej! A jak nie jesteś pewny jej uczucia, to tym bardziej oświadcz się gdziekolwiek! - dlaczego? Z prostego powodu - jak wybierzesz tzw. "romantyczne" miejsce gdzieś na świecie, będzie to znaczyło, że masz być może trochę kasy - a wtedy istnieje ryzyko, że tylko zawrócisz jej tą perspektywą bogactwa w główce i dlatego zgodzi się wyjść za ciebie. Naprawdę, dobrze radzę!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja;)) Re: pytanie do dziewczyn IP: *.sotn.cable.ntl.com 08.02.07, 23:15 totez mowilam ukwiecona polanka a potem ewentualnie Rzym sama zwiedzilabym to miasto z ogromna przyjemnoscia HMMM Odpowiedz Link Zgłoś