Dodaj do ulubionych

PEDIATRA - dobry z okolic TG - PILNE

IP: *.katowice.pik-net.pl 27.11.01, 14:12
Bardzo prosze o namiary na dobrego pediatrę z okolic TG. Sprawa jest bardzo
pilna!
Obserwuj wątek
    • Gość: mirek Re: PEDIATRA - dobry z okolic TG - PILNE IP: 193.243.189.* 27.11.01, 14:49
      czesc! ty ja mam lepsza propozycje dla ciebie! po co szukasz pediatry?
      wyprowadz sie do toszka, to tam sie juz toba dobrze zaopiekuja!!!
      • Gość: loggy Re: PEDIATRA - dobry z okolic TG - PILNE IP: *.wbp.zabrze.pl 28.11.01, 10:42
        Odbilo ci?
        Jak nie mozesz pomoc to sie nie odzywaj przynajmniej...
        L.
        • Gość: adas Re: PEDIATRA - dobry z okolic TG - PILNE IP: 193.243.189.* 28.11.01, 11:52
          Gość portalu: loggy napisał(a):

> Odbilo ci?
          > Jak nie mozesz pomoc to sie nie odzywaj przynajmniej...
          > L.

ty ciucmok! a kas ty sie leczol? dej no twoj adres!!!!
    • Gość: adaś Re: PEDIATRA - dobry z okolic TG - PILNE IP: 195.136.60.* 28.11.01, 10:33
      niestety, dobrego pediatry nie znam, a co do rady mirka (czyli Pięknego) to się
      nie przejmuj. To taki nasz "wioskowy głupek", głośny ale nieszkodliwy.
      • Gość: adas Re: PEDIATRA - dobry z okolic TG - PILNE IP: 193.243.189.* 28.11.01, 11:51
        Gość portalu: adaś napisał(a):

> niestety, dobrego pediatry nie znam, a co do rady mirka (czyli Pięknego) to się
        >
        > nie przejmuj. To taki nasz "wioskowy głupek", głośny ale nieszkodliwy.

czesc adas, tu adas!!!! wiesz jak tak sobie pomysle jaki ja "przymulony adas"
        adas jestem, to wkurwiam sie na moich zesranych starych ze mnie nie utopili jak
        sie urodzilem! wiesz adasiu, najlepiej nie bede juz sie odzywal, bo jak cos mowie
        to mi sie zygac chce!
        twoj ukochany i zesrany adas
        • Gość: adaś Re: PEDIATRA - dobry z okolic TG - PILNE IP: 195.136.60.* 28.11.01, 12:11
          Gość portalu: adas (Piękny) napisał(a):

> wiesz adasiu, najlepiej nie bede juz sie odzywal, bo jak cos mowie to mi sie
          zygac chce! > twoj ukochany i zesrany adas

no przykro mi Pięknisiu, ale obowiązki "wsiowego głupka" na tobie ciążą czy
          chcesz czy nie. Lud cię powołał, lud cię tylko może odwołać. Więc albo grasz
          dalej albo opuszczasz naszą wioskę (na kupie gnoju oczywiście). Nie pozdrawiam
          cię.

• Gość: adas Re: PEDIATRA - dobry z okolic TG - PILNE IP: 193.243.189.* 28.11.01, 12:18
            Gość portalu: adaś napisał(a):

> Gość portalu: adas (Piękny) napisał(a):
            >
            > > wiesz adasiu, najlepiej nie bede juz sie odzywal, bo jak cos mowie to mi
            > sie
            > zygac chce! > twoj ukochany i zesrany adas
            >
            > no przykro mi Pięknisiu, ale obowiązki "wsiowego głupka" na tobie ciążą czy
            > chcesz czy nie. Lud cię powołał, lud cię tylko może odwołać. Więc albo grasz
            > dalej albo opuszczasz naszą wioskę (na kupie gnoju oczywiście). Nie pozdrawiam
            > cię.
            >

czesc adasiu, tu znowu ja, twoj ukochany adas! jestem bardzo zadowolony z
            dzisiejszego dnia, po zrozumialem ze piekny jest czlowiekiem ktoremu ja nigdy nie
            dorowna, ale ktorego bede cale moje zesrane zycie docenial! ja chcialbym miec
            chociaz 1% tego co ma piekny, chociaz dobrze wiem ze to dla takiego debila jak ja
            (no juz moje imie to pokazuje) jest ten 1% procent niestety nie osiagalny! ale ja
            sie tym nie przejmuje, teraz sobie odpoczne i wsadze moj zesrany ryj do kupy
            gnoju oczywiście, tak jak ja to zawsze robie!!!! PIEKNY, ja cie kocham!!!
    • Gość: jolek Re: PEDIATRA - NAMIARY IP: *.waw.cdp.pl 03.12.01, 19:43
      NIE WIEM CZY JESZCZE POTRZEBUJESZ. ALE JAKBY CO ....

NAJLEPSZY JEST DOKTOR ANDRZEJ POSZ
      jego numer do domu- przyjmuje tez prywatnie- to 384-17-75
      • Gość: Iska Re: PEDIATRA - NAMIARY IP: *.elzab.com.pl 11.12.01, 14:59
        Polecam gorąco panią doktor Iwonę Klecz - ma gabinet na Włoskiej na Przyjaźni.
        Ma drugi stopień specjalizacji w pediatrii i jest naprawdę dobra - miła, z
        podejściem do dzieci i do tego kompetentna - od lat leczę u niej skutecznie
        moje dzieci.
        Rejestracja telefoniczna: 285-30-71 w.719
        • Gość: Tomek Re: PEDIATRA - NAMIARY IP: *.katowice.pik-net.pl 13.12.01, 10:12
          Bardzo dziękuję za odpowiedź (podpowiedź). Dotarłem już do doktora Kaczmarka z
          os. Jana - dziecko powoli zdrowieje.
          • Gość: jolek Re: PEDIATRA - NAMIARY IP: *.waw.cdp.pl 17.12.01, 12:25
            no. to dobra wiadomosc!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka