Dodaj do ulubionych

kupno mieszkania firma OLES System

IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.05.07, 21:34
jak w temacie czy ktoś korzystał z usług tej firmy? mają do sprzedania
mieszkanie na ul.Rymera 3 (dawne ambulatorium)jakieś opinie-spostrzeżenia o
tej okolicy i budynku? Pytam bo nie jestem mieszkańcem Tarnowskich Gór ale
chcę sie tam przeprowadzić. Może jakieś foto?
Obserwuj wątek
    • Gość: dadus27 Re: kupno mieszkania firma OLES System IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.07, 08:21
      To samo centrum miasta-wszedzie blisko. Sam mieszkam 50 metrów od tego budynku i okolica w miare spokojna. Budynek wyglada tak jak to jest pokazane na ich stronce. No i cena w miare przystepna. No i z tego co ja wiem to tam była kiedys łaźnia miejska (czy było ambulatorium to nie wiem). Bałbym sie wiec troche wilgoci, bo to jednak nigdy nic nie wiadomo.
    • Gość: Leszek Re: kupno mieszkania firma OLES System IP: *.stk.vectranet.pl 11.05.07, 10:03
      Jesli chcesz to moge zrobic kilka fotek jak teraz wyglada ten budynek - od razu
      przestaniesz sie interesowac kupnem mieszkania
      • Gość: slawkono Re: kupno mieszkania firma OLES System IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 11.05.07, 10:32
        Witam jeżeli to możliwe to bardzo prosze o przesłanie zdjęć tego budynku
        najlepiej z każdej strony( im więcej tym lepiej) pozdrawiam mój email to
        slawkono@op.pl
    • Gość: odradzam Re: kupno mieszkania firma OLES System IP: *.eranet.pl 11.05.07, 12:47
      ul Rymera-odradzam. Niby centrum ale okolica to "masakra". Lepiej wieczorem z
      domu nie wychodzić. Okropne miejsce na mieszkanie.
      • Gość: TG Re: kupno mieszkania firma OLES System IP: *.zaodrze.punkt.pl 11.05.07, 15:19
        Rymera to niby dobra lokalizacja ale faktycznie widok z okna będziesz miała
        nieciekawy. Poza kilkuletnim budynkiem spółdzielni Gwarek (żółto-niebieski)
        reszta budynków i ich tzw. obejście to masakra. Nie tak powinno wyglądać
        centrum miasta.
        Ale z drugiej strony faktycznie NIC się nie buduje w TG jeżeli chodzi o
        budownictwo wielorodzinne że właściwie nie masz wyboru.
        • Gość: TG Re: kupno mieszkania firma OLES System IP: *.zaodrze.punkt.pl 11.05.07, 15:25
          Idąc za ciosem stwierdzam,że zamieszkanie w TG to dobry wybór ale tylko gdy
          budujesz/kupujesz dom.
          Osiedla typu Przyjaźń, Os.Jana czy juz nie daj Boże Lasowice to nie jest dobry
          wybór.
          Nawet Fazos po remoncie elewacji budynków to tylko dalej blokowisko z lat 70/80-
          tych.
          Mówie to jako mieszkaniec Przyjaźni, jesli kiedys się uda to wybuduje niewielki
          domek, nigdy więcej bloku wielkopłytowym.
          Może zamieszkałbym w nowym budynku wielorodzinnym budowanym z ceramiki ale
          takich w TG nie ma po prostu:(
    • Gość: slawkono Re: kupno mieszkania firma OLES System IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 12.05.07, 22:23
      Czy ktos może mi przesłać jakieś zdjęcia z tej budowy lub okolicy bo jak
      narazie zdania są podzielone, ale od czego jest forum.... moj email
      slawkono@op.pl Dziękuję
    • Gość: gość Re: kupno mieszkania firma OLES System IP: *.strong-pc.com 06.07.07, 17:26
      kiepska loalizacja :-(
    • Gość: gość Re: kupno mieszkania firma OLES System IP: *.strong-pc.com 09.07.07, 15:20
      ile kosztuje m kwadratowy?
    • Gość: tg Re: kupno mieszkania firma OLES System IP: *.strong-pc.com 26.07.07, 11:37
      czy te mieszkania są już gotowe?
      • Gość: dadus27 Re: kupno mieszkania firma OLES System IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.07, 22:29
        Jeszcze nie.
    • Gość: sąsiad Re: kupno mieszkania firma OLES System IP: *.strong-pc.com 01.08.07, 11:23
      mieszkania jeszcze nie gotowe-cś wolno im ta budowa idzie...
      • Gość: dadus27 Re: kupno mieszkania firma OLES System IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.07, 11:48
        To fakt. W takim tempie to chyba w tym roku nie skończą. Ciekawe kiedy budynek ma zostać oddany do użytku?
        • Gość: jana Re: kupno mieszkania firma OLES System IP: *.strong-pc.com 02.08.07, 11:20
          wygląda że nie prędko skończą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka