Gość: koles_z_ohio IP: *.strong-pc.com 29.07.07, 12:46 nie wiecie czy da się dostać w tarnowskich górach telewizje z upc czyli też interent z chello ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dadus27 Re: Telewizja z UPC IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.07, 15:01 W T.G. UPC jest niedostępna. Z kablówek jest tylko STK (teraz juz jako Vectra). Oni również maja internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles_z_ohio Re: Telewizja z UPC IP: *.strong-pc.com 29.07.07, 20:06 tak , ale ten internet jest kiepski... w upc mają 2mb za niecałe 60 zł a 5mb za niecałe 90zł. jest jakiś inny w miare tani internet w tg i przedewszystkim dobry ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Telewizja z UPC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 20:12 netia, spiesz sie bo do konca lipca jest promocja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadus27 Re: Telewizja z UPC IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.07, 20:30 Osobiście mam właśnie netie i jestem zadowolony. Mnie łacze 1 mega wystarcza. W nowej promocji jest rok używania internetu za darmo. Przy umowie na 3 lata wychodzi za 1 mega po przeliczeniu około 33 zeta za miesiąc. Łącze 2 mega jest nieco droższe, lecz tez chyba nie przekracza 60 zeta na miesiąc. No i faktycznie promocja tylko do końca lipca. Coś tam jeszcze słyszałem że tele2 ma jakąś oferte przebijającą netię, ale to już sami sobie poszukajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Telewizja z UPC IP: *.strong-pc.com 30.07.07, 14:14 rok internetu za darmo przez rok w TP? czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś