babczyk 05.07.03, 23:00 Dajcie mi namiary na najlepszegi i dla czego. Co sądzicie o p. Tkacz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr scott Re: zarządcy w Tarnowskich górach IP: *.tg.akk.net.pl 12.07.03, 10:08 babczyk napisał: > Dajcie mi namiary na najlepszegi i dla czego. > Co sądzicie o p. Tkacz nie wiem o co chodzi ale PEPEK sie nada :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GARGAMEL Re: zarządcy w Tarnowskich górach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.03, 19:41 babczyk napisał: > Dajcie mi namiary na najlepszegi i dla czego. > Co sądzicie o p. Tkacz A KTO TO JEST???? Odpowiedz Link Zgłoś
babczyk Re: zarządcy w Tarnowskich górach 17.07.03, 19:47 Gość portalu: GARGAMEL napisał(a): > babczyk napisał: > > > Dajcie mi namiary na najlepszegi i dla czego. > > Co sądzicie o p. Tkacz > A KTO TO JEST???? Jest to zarządca który stara śię moją wspólnotę mieszkaniową doprowadzić do drobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: zarządcy w Tarnowskich górach 18.07.03, 08:01 Szczesliwy czlowiek zyjacy we wspolnocie. W spoldzielni nie ma tak dobrze, chociaz ja czasem wysnuwam rewolucyjne wedlug niektorych koncepcje, ze to prezes spoldzielni jest dla spoldzielcow a nie spoldzielcy dla prezesa. Ludzie jakos tego nie potrafia pojac. L. Odpowiedz Link Zgłoś
babczyk Re: zarządcy w Tarnowskich górach 04.08.03, 18:34 zapraszam do wspólnoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: zarządcy w Tarnowskich górach IP: *.tg.akk.net.pl 04.08.03, 19:00 babczyk napisał: > zapraszam do wspólnoty Babczyk mala prosba :) pisz cos wiecej na forum. im wiecej ludzi tym wiecej tematow, poglądów itp. bedzie ciekawiej na forum :) zapraszam cala twoja wspolnote do pisania!! Odpowiedz Link Zgłoś