Dodaj do ulubionych

Pytanie do konsumentów piwa...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 18:02
Wyobraźcie sobie, że idziecie do knajpki na piwo i macie do wyboru to samo
piwo lane i butelkowe w tej samej cenie... CO WYBIERACIE?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marg Re: Pytanie do konsumentów piwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 19:36
      Butelkowe :)
      • Gość: ? Re: Pytanie do konsumentów piwa... IP: *.strong-pc.com 17.11.07, 19:49
        Też tak uważam:)]
        • Gość: piwosz Re: Pytanie do konsumentów piwa... IP: 83.1.74.* 17.11.07, 21:24
          tylko butelkowe
          • Gość: hevo Re: Pytanie do konsumentów piwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 21:27
            3:0 + Ja, czyli 4:0 dla butelkowego :) Kto da więcej?
            • Gość: otto Re: Pytanie do konsumentów piwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 23:05
              Beczkowe w knajpach naszej ojczyzny jest zawsze gorsze od
              butelkowego.Kto twierdzi,że jest inaczej po prostu nie ma smaku.A
              tak na marginesie,piwo zimą to kompletne nieporozumienie.
              • Gość: Marg Re: Pytanie do konsumentów piwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 02:45
                Piwo zawsze jest porozumieniem :)
                • Gość: Chichotka Re: Pytanie do konsumentów piwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 08:49
                  Też tak uważam, piwko zawsze jest dobre!!! Chociaż ja już zaczynam mieć zastrzeżenia nawet do tego butelkowego - Polacy zawsze muszą coś namieszać, nawet przy rozlewaniu piwa na zagranicznej licencji. Dlaczego tego nikt nie kontroluje, albo kontroluje ale mało dociekliwie lub ten ktoś zupełnie pozbawiony jest smaku. Nie wiem!!!Jedno co wiem to to,że ktoś skutecznie obrzydza mi smak mojego ulubionego piwa :((
                  Pozdrawiam wszystkich smakoszy tego trunku.
                  • olciatg Re: Pytanie do konsumentów piwa... 18.11.07, 10:49
                    zdecydowanie butelkowe :)
                    • Gość: piwosz Re: Pytanie do konsumentów piwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 12:48
                      butelkowe
                      • Gość: piwosz Re: Pytanie do konsumentów piwa... IP: *.stk.vectranet.pl 18.11.07, 13:52
                        Piwo beczkowe niekiedy może pomoc w klopotach.Przyklad?Latem wypilem
                        4 lane tyskie( zalew chechlo, budka koral)Po jakichs 1-2 godzinkach
                        zatrzymal mnie patrolże niby coś pilem,czuć mnie bylo, fakt. Dmucham
                        dmucham i nic nie wydmuchalem, wszystko w granicach normy. Wot
                        technika !!!
                        • Gość: otto Re: Pytanie do konsumentów piwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 17:29
                          Tacy jak ty są sprawcami mordowania ludzi na naszych drogach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka