Dodaj do ulubionych

poszukiwany Forman!!

03.08.03, 00:09
sąsiedzie!! musimy sie spotkac! najlepiej w najblizszym czasie!! napisz kiedy
i gdzie!
Obserwuj wątek
    • drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 03.08.03, 00:21
      napisz na meila drcarlos@gazeta.pl jak chcesz.
      powiadomie tez scotta
    • Gość: Forman Re: poszukiwany Forman!! IP: proxy / 192.168.3.* 03.08.03, 07:42
      Nie widzę problemu.
      • drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 03.08.03, 10:11
        Gość portalu: Forman napisał(a):

> Nie widzę problemu.

:D to napisz kiedy Ci pasuje, albo napisz mi na skrzynke z gazety.
        koniecznie! :)
        • Gość: dr scott Re: poszukiwany Forman!! IP: *.tg.akk.net.pl 03.08.03, 10:19
          drcarlos napisał:

> Gość portalu: Forman napisał(a):
          >
          > > Nie widzę problemu.
          >
          > :D to napisz kiedy Ci pasuje, albo napisz mi na skrzynke z gazety.
          > koniecznie! :)

no ja chetnie podjade. jak jeszcze bede mial przeglad wazny... upssss pomalu
          trzebaby zalatwiac juz ;/
          • drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 03.08.03, 14:57
            dla ulatwienia podaje moj nr gg: 1616055
            najlepiej wieczorem pisz... bede tez na forum :)
            • drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 03.08.03, 23:18
              drcarlos napisał:

> dla ulatwienia podaje moj nr gg: 1616055
              > najlepiej wieczorem pisz... bede tez na forum :)

panie formanie!! napiszcie!!
    • Gość: Forman Re: poszukiwany Forman!! IP: proxy / 192.168.3.* 03.08.03, 23:31
      Taki mam charakter że chętnie służę każdemu.Na pewno nie jestem waszym
      rówieśnikiem,ale czuję się młodo.Jeżeli ktoś z was chce ze mną pogadać
      osobiście a mu to odpowiada to jutro tj.w poniedziałek między godz 9-10 rano
      będzie stała formanka przy ogródkach działkowych "konwalia" naprzeciw szpitala
      nr 3.Będę tam pomagał kumplowi. Jak nikt się nie zjawi to podam wam telefon i
      namiary na wasze adresy netowe..Jak wiecie mieszkam w sąsiedniej gminie ale w
      naszym powiecie.

A tak swoją drogą jest to temat na posta.Mianowicie w związku z dość wysokimi
      opłatami za parking szpitalny ? ?, ludzie zostawiają auta przed działkami i
      idą do chorych,bądz do przychodni.A działkowcy nie wiem czy legalnie postawili
      tam barierki.Bądż co bądż jest to w pasie drogowym.Sami ograniczyli sobie
      ilość miejsc ale innym nie dadzą.Dali wszystkim działkowcom zieloną kartę by
      kłaść za szybę.Myślę że rano nie będzie aktywistów-działkowcow robić awanturę
      o postój auta.Przeciez pas drogowy to nie teren działek.
      • Gość: dr scott Re: poszukiwany Forman!! IP: *.tg.akk.net.pl 03.08.03, 23:34

> Taki mam charakter że chętnie służę każdemu.Na pewno nie jestem waszym
        > rówieśnikiem,ale czuję się młodo.Jeżeli ktoś z was chce ze mną pogadać
        > osobiście a mu to odpowiada to jutro tj.w poniedziałek między godz 9-10 rano
        > będzie stała formanka przy ogródkach działkowych "konwalia" naprzeciw
        szpitala
        > nr 3.Będę tam pomagał kumplowi. Jak nikt się nie zjawi to podam wam telefon
        i
        > namiary na wasze adresy netowe..Jak wiecie mieszkam w sąsiedniej gminie ale w
        > naszym powiecie.
        >
        > A tak swoją drogą jest to temat na posta.Mianowicie w związku z dość wysokimi
        > opłatami za parking szpitalny ? ?, ludzie zostawiają auta przed działkami i
        > idą do chorych,bądz do przychodni.A działkowcy nie wiem czy legalnie
        postawili
        > tam barierki.Bądż co bądż jest to w pasie drogowym.Sami ograniczyli sobie
        > ilość miejsc ale innym nie dadzą.Dali wszystkim działkowcom zieloną kartę by
        > kłaść za szybę.Myślę że rano nie będzie aktywistów-działkowcow robić awanturę
        > o postój auta.Przeciez pas drogowy to nie teren działek.

no zobaczymy. postaram sie podjechac. fiaciora rozpoznasz bez problemu ;D
        pozniej pojade robic termostat bo cos chlodzenie szwankuje.
        • drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 03.08.03, 23:43
          Gość portalu: dr scott napisał(a):

> Gość portalu: Forman napisał(a):
          >
          > > Taki mam charakter że chętnie służę każdemu.Na pewno nie jestem waszym
          > > rówieśnikiem,ale czuję się młodo.Jeżeli ktoś z was chce ze mną pogadać
          > > osobiście a mu to odpowiada to jutro tj.w poniedziałek między godz 9-10 ra
          > no
          > > będzie stała formanka przy ogródkach działkowych "konwalia" naprzeciw
          > szpitala
          > > nr 3.Będę tam pomagał kumplowi. Jak nikt się nie zjawi to podam wam telef
          > on
          > i
          > > namiary na wasze adresy netowe..Jak wiecie mieszkam w sąsiedniej gminie al
          > e w
          > > naszym powiecie.
          > >
          > > A tak swoją drogą jest to temat na posta.Mianowicie w związku z dość wysok
          > imi
          > > opłatami za parking szpitalny ? ?, ludzie zostawiają auta przed działkami
          > i
          > > idą do chorych,bądz do przychodni.A działkowcy nie wiem czy legalnie
          > postawili
          > > tam barierki.Bądż co bądż jest to w pasie drogowym.Sami ograniczyli sobie
          > > ilość miejsc ale innym nie dadzą.Dali wszystkim działkowcom zieloną kartę
          > by
          > > kłaść za szybę.Myślę że rano nie będzie aktywistów-działkowcow robić awant
          > urę
          > > o postój auta.Przeciez pas drogowy to nie teren działek.
          >
          > no zobaczymy. postaram sie podjechac. fiaciora rozpoznasz bez problemu ;D
          > pozniej pojade robic termostat bo cos chlodzenie szwankuje.

ja w tym czasie bede szarpac czesci do chabet na zlomach (skody 105 i inne mn.
          obrotomierz) ale przekaze Scottowi info co ma sie spytac ;D oczywiscie jak cos
          mi wypadnie to tez przyjade! dzieki za info! :D
          • Gość: Forman Re: poszukiwany Forman!! IP: proxy / 192.168.3.* 04.08.03, 13:49
            Skodę 120 mam w małym palcu.Jak masz problemy z czymś to wal śmiało jak w
            dym.Mocne słupki w tym aucie uratowały mi życie po kolizji z TIRem ( poduszki
            tylko mi się otwarły,ale to nie wina Skody).
            • drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 04.08.03, 23:49

> Skodę 120 mam w małym palcu.Jak masz problemy z czymś to wal śmiało jak w
              > dym.Mocne słupki w tym aucie uratowały mi życie po kolizji z TIRem ( poduszki
              > tylko mi się otwarły,ale to nie wina Skody).

ano mam pytanko.... gdzie jest przypiety wylacznik z kontrolki hamulca
              recznego?? caly czas mi sie swieci...
              PS. chyba widzialem na zlomie (jak dzisiaj bylem) fiata z pionowym drazkiem
              zmiany biegow, powiedz czy ci ta skrzynke wyciagnac czy sam chcesz po nia
              jechac.... albo cos z niej wyszarpac??
    • Gość: Forman Re: poszukiwane skrzynie biegów ! IP: proxy / 192.168.3.* 06.08.03, 08:22
      Sam widzisz że dopiero teraz odkryłem tego posta,czasem nie wszystko co nowego
      a poszło do tyłu - czytam.
      Jasne że potrzebna ta skrzynia--zapytaj ile gość za nią chce.Raczej nie
      przywykłem do rozbierania aut na złomie,wolałbym zabrać ją na gotowo.
      Na pewno nie wiecie, czy jest sprawna ?Jakbyś mógl zrób wywiad czy te auto
      przyjechało same czy na holu bądz lawecie.Jeśli samo czy ktoś jechał,czy biegi
      wchodziły ?
      Szkoda byłoby mojej krwawicy i kasy bo wiem że na złomach nie ma zwrotu kasy
      (oprócz mojego złomu w Bytomiu).
      Co do 5tki do Skody to w skrócie ci powiem.Kumpel ze złomu kupił skodę 87 bez
      silnika za grosze.Przywiózl na lawecie do mnie by przełożyc z jego starej
      120tki (83 r) do tej bez.Dostał zaraz skrzynię 5 tkę z mojego skasowanego auta.
      (chodziła jak szwajcar)W zamian dał mi inną 5tkę z auta w którym też był
      walnięty silnik.Sprawdzona na drodze ona nie była,ale właściciel zapewniał że
      prócz silnika(GLS o wypukłych tłokach) wszystko chodziło.Dlatego nie jestem na
      100 %pewny tej skrzyni,ale skrzynie rzadko w skodach klękają.
      A więc sprawa jest otwarta !Tylko do jakiego nadwozia chcecie pakować tę
      skrzynię ? Jeżeli do roku 84 to będą kłopoty z montażem( 5tka jest dłuższa).A
      jakie to Ci napiszę !Chyba że chcesz ją dalej sprzedać.
      • drcarlos Re: poszukiwane skrzynie biegów ! 06.08.03, 14:22

> Sam widzisz że dopiero teraz odkryłem tego posta,czasem nie wszystko co
        nowego
        > a poszło do tyłu - czytam.
        > Jasne że potrzebna ta skrzynia--zapytaj ile gość za nią chce.Raczej nie
        > przywykłem do rozbierania aut na złomie,wolałbym zabrać ją na gotowo.
        > Na pewno nie wiecie, czy jest sprawna ?Jakbyś mógl zrób wywiad czy te auto
        > przyjechało same czy na holu bądz lawecie.Jeśli samo czy ktoś jechał,czy
        biegi
        > wchodziły ?
        > Szkoda byłoby mojej krwawicy i kasy bo wiem że na złomach nie ma zwrotu kasy
        > (oprócz mojego złomu w Bytomiu).
        > Co do 5tki do Skody to w skrócie ci powiem.Kumpel ze złomu kupił skodę 87 bez
        > silnika za grosze.Przywiózl na lawecie do mnie by przełożyc z jego starej
        > 120tki (83 r) do tej bez.Dostał zaraz skrzynię 5 tkę z mojego skasowanego
        auta.
        > (chodziła jak szwajcar)W zamian dał mi inną 5tkę z auta w którym też był
        > walnięty silnik.Sprawdzona na drodze ona nie była,ale właściciel zapewniał że
        > prócz silnika(GLS o wypukłych tłokach) wszystko chodziło.Dlatego nie jestem
        na
        > 100 %pewny tej skrzyni,ale skrzynie rzadko w skodach klękają.
        > A więc sprawa jest otwarta !Tylko do jakiego nadwozia chcecie pakować tę
        > skrzynię ? Jeżeli do roku 84 to będą kłopoty z montażem( 5tka jest dłuższa).A
        > jakie to Ci napiszę !Chyba że chcesz ją dalej sprzedać.

chodzi o 105 L z 83 roku... ta skoda ma przejsc na mnie za jakis czas a obecnie
        jest odnawiana u lakiernika (drzwi i tylna klapa) klopoty z montarzem... to nie
        brzmi za dobrze... hmmm a mozeby tak wytargac podwozie (podluznice) ze 120??
        • Gość: Forman Re: poszukiwane skrzynie biegów ! IP: proxy / 192.168.3.* 06.08.03, 16:01
          Lampy tylne ma poziome czy pionowe.?
          83 rok to może być model 84(poziome tylne lampy i z przodu prostokątne nie
          okrągłe) a to już nowy typ.W nim można wszystko.
          Jeżeli stary typ to nadwozie nie przewidywało skrzyni 5tki,tak samo nie
          założyśz listwy z nową belką zawieszenia(na upartego trzeba wiercić dziurę).Do
          tej skrzyni najlepsze sprzęgło ze słoneczkiem.(cała masa problem stary silnik--
          nowa skrzynia lub nowy silnik(87 i dalej) a stara skrzynia).
          Bak przy 5 tce jest inny oraz drązek zmiany biegów jeden i drugi
          • drcarlos Re: poszukiwane skrzynie biegów ! 06.08.03, 22:00
            lampy sa prostokatne z przodu a z tylu poziome. to jest wersja lux z regulacja
            pacy wycieraczek, ogrzewana tylna szyba, otwierane tylne szyby itd... ona byla
            sprowadzona z niemiec, wiec chyba jest to nowsza wersja nadwoziowa. powiedz
            jaki szczegol je odroznia, codziennie jestem przy tej skodzie to moge zobaczyc.
            • Gość: Forman Re: poszukiwane skrzynie biegów ! IP: proxy / 192.168.3.* 06.08.03, 23:15
              No to o to mi chodziło zapewne jest to 120 GLS z wypukłymi tłokami.Silnik ma
              pewno chłodnicę oleju(jak sportowe auta).Skrzynia pewniacko pasuje do
              nadwozia.Problem może być z bakiem(w 5tce jest mniejszy) na 1 rzut oka nie
              widzisz żadnej różnicy.Załatw sobie bak z ostatnich roczników(87 88 89) nawet
              gdy była tam 4ka.Logicznie krótszy bak--wieksza skrzynia.Załatw sobie lewarek
              i zewn mechanizm zm.biegow ten co jest do tunelu przykręcony z 5tki.Z tunelu
              wychodzi do skrzyni tzw łącznik zm.biegów rura z dwoma przegubami.I tu jest
              problem ! !Rura nowego typu 4 i 5 tki ma dwa tzw przeguby.I MUSI być wsparta
              jak wychodzi z tunelu przy scianie pionowej gdzie wychodzą wszystkie
              linki,węze razem z nimi.Stare rury z kostką gumową latały i tłukły się w
              nadwoziu co po czasie w praktyce pierdzieliło się wrzucanie biegów.
              Także parę elementów dodatkowych musisz skombinować ,kupić nowe bądż pogadać
              ze mną bo to i owo się ma.No i trochę roboty.Nie daj bóg wymieniać bak ,ale to
              ma też plus.A co z tą starą fiatowską skrzynią jest jeszcze ?
              • drcarlos Re: poszukiwane skrzynie biegów ! 07.08.03, 15:12
                musialbym zobaczyc na zlom, jak bede miec chwilke to skocze i zobocze ;D
                a ta skrzynke to bym u Ciebie wymienial bo znasz sie na rzeczy. wchodzilem po
                skode (bo stoi w garazu u znajomego blacharza) i ogladalem jak to tam te
                podozie wyglada.... na wylocie rurek z baku (te rurki co soe lacza) jest troche
                pordzewiealy wiec i nawet dobrze sie sklada bo sobie tez bak wymienie. nie wiem
                kiedy to bedzie robione... moze w tym a moze dopiero w przyszlym roku... to
                jeszcze sie zobaczy... to nie zalezy ode mnie...
                • Gość: Forman Re: poszukiwane skrzynie biegów ! IP: proxy / 192.168.3.* 07.08.03, 15:19
                  Jakbyś robił u mnie to wszystko masz zrobione na gotowo>jak wyciągałeś
                  skrzynię w Skodzie to wiesz że to męka.(półosie !)Nie zatrudniam nikogo więc
                  wiedz że to trochę potrwa.Rozejrzyj się za 4 ką fiatowską.Szczegóły omówimy na
                  gadu.
                  • drcarlos Re: poszukiwane skrzynie biegów ! 07.08.03, 20:40
                    ok. rower mi troche szwankuje i musza go pompowac co jakiec 3 godziny ;) ale
                    obadam....
                    • Gość: Forman Re: poszukiwane skrzynie biegów ! IP: proxy / 192.168.3.* 07.08.03, 22:37
                      A ja myślałem że na złomie pracujesz ! ! !Nie jedż specjalnie ale przy okazji
                      zapytaj, ile za nią chce.W Bytomiu tydzień wcześniej gdy zaszła potrzeba z ta
                      skrzynią rozebrali kilka takich na Alu i reszta na ciężki złom/
                      • drcarlos Re: poszukiwane skrzynie biegów ! 08.08.03, 16:13
                        za pozno :) pojechalem... sa tam conajmniej cztery takie fiaty z pionowymi
                        drazkami, jeden chyba swierzo przyjechal bo ostatnio go nie bylo... nie byl tez
                        mocno rozwalony i chyba przyjechal o wlasnych silach... szabrowac skrzynke???
                        jak wyciagalismy 5tke to gostek nam przewrocil poldziasa na bok :) i byl
                        calkiem niezly dostep... ale przy okazji silnik tez wykrecilismy do inaczej nie
                        szlo... nie pytalem sie ile za ta skrzynke bo dopiero teraz czytalem tego
                        posta...
                        • drcarlos Re: poszukiwane skrzynie biegów ! 08.08.03, 16:30
                          a ta skoda ma nowy bak z nowszego modelu (tak mi mowil te gostek, 6 lat temu go
                          wymienial)
                        • Gość: Forman Re: poszukiwane skrzynie biegów ! IP: proxy / 192.168.3.* 08.08.03, 17:38
                          Spytaj o cenę jeżeli jest --to sam skocżę.Stówy nie dam,jak mniej sprawa jest
                          otwarta.
                          • drcarlos Re: poszukiwane skrzynie biegów ! 08.08.03, 21:48
                            ok. w takim razie bedemusial tam znowu skoczyc :)
                            • drcarlos Re: poszukiwane skrzynie biegów ! 08.08.03, 22:26
                              wlaz na gadu be teraz jestem.... jeszcze...
    • forman5 Re: poszukiwany Forman!! 19.10.03, 10:11
      Żywy lub martwy !
      • drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 19.10.03, 17:10
        forman5 napisał:

> Żywy lub martwy !

a moze byc sama glowa?? :>
    • yasny Re: poszukiwany Forman!! 21.10.03, 23:03
      hej, forman - rozwalaja mnie twoje dzisiejsze wpisy na forum ;)
      temat - komentarz:
      na policji zawsze mozna polegać!! - Jak na Zawiszy !
      Nudny Park Wodny - Wszystko się może w życiu znudzić nawet....
      Muzyka - Łagodzi obyczaje.

jakis dziwny klimat dzis masz ;))))
      • forman5 Re: poszukiwany Forman!! 21.10.03, 23:13
        Dziś miałem wiecej luzu w pracy i jak na przekór paskudna pogoda nie wpłynęła
        na samopoczucie.
        Forum śpi-prawie zero wpisów -każdy czyta ale nie pisze.
      • loggic Re: poszukiwany Forman!! 22.10.03, 13:20
        moze to mialo inspirowac innych?
        zainspirowalo ciebie do napisania 1 (slownie: jednego) posta...
        slabo!
        L.
        • forman5 Re: poszukiwany Forman!! 22.10.03, 14:22
          loggic napisał:

> moze to mialo inspirowac innych?
          > zainspirowalo ciebie do napisania 1 (slownie: jednego) posta...
          > slabo!
          > L.

Można się kiedyś wypalić,a że nie mieszkam w mieście to też nie widzę gołym
          okiem lokalnych spraw.
          A wczoraj napisałem no może 5-6 postów,ale przedwczoraj no może faktycznie
          jeden.
    • drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 19.12.03, 15:00
      znow mam pytanko do Formana.... chodzi o citroeny, czy kiedyskolwiek miales z
      nimi do czynienia?
      • Gość: forman5 Re: poszukiwany Forman!! IP: *.kg.net.pl 19.12.03, 15:13
        Zawieszenie hydrauliczne raz wymieniałem parę lat temu,tak poza zbieżnością to
        niewiele miałem do czynienia.Auto jak auto ludzie go wybudowali -ludzie go
        robią.Wal śmiało o co chodzi ? Jeżeli chodzi o silnik na wtrysku to trzeba
        znać kody a tym parają się serwisy bądż elektronicy samochodowi.
    • forman5 Re: poszukiwany Forman!! 19.12.03, 17:01
      Aha,wiosną robiłem AXa.Rozrząd ,hamulce a czekają mnie w nim półosie.
      • drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 19.12.03, 23:42
        chodzi mi o zawieszenie, konkretnie tylne. hydrauliczne tak? te modele w
        ktorych po wylaczeniu silnika opada tyl na glebe, a po wlaczeniu sie
        podnosi.... na jakiej zasadzie to dziala???
        • drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 21.12.03, 20:45
          drcarlos napisał:

> chodzi mi o zawieszenie, konkretnie tylne. hydrauliczne tak? te modele w
          > ktorych po wylaczeniu silnika opada tyl na glebe, a po wlaczeniu sie
          > podnosi.... na jakiej zasadzie to dziala???
          a więc?? jak? nikaj w necie tego nie umia znalez....
    • Gość: forman5 Re: poszukiwany Forman!! IP: *.kg.net.pl 22.12.03, 17:30
      Jest to zawieszeniehydrauliczno-pnematyczne złozone z pompy napędzanej
      silnikiem i siłownikami przy wahaczach górnych.Wahacze jak wiadomo są
      połączone ze zwrotnicą(125 p,poldek).Po najechaniu na nierówność na 1 kole
      siłownik oddziaływuje na drugi przy drugim kole.Tak więc gdy przednie koła są
      podniesione do góry na skutek nierównośći to tylne będą dociskane zapewniając
      spokojne jazdę zapobiegając wzdłużnemu kołysaniu..Zawóry dławiące i zwrotne
      zastępują amortyzator w komorze hydraulicznej siłownika.W Citroenie kierowca
      ma możliwość sterowania tymi zaworami w czasie jazdy w zależności od
      nawierzchni.W komorze gazowej siłownika znajduje się azot,z tego względu w
      naszych warunkach siłowników się nie naprawia lecz wymienia na nowe.To w
      skrócie.
      Szukaj hasło :Zawieszenie hydropneumatyczne lub Typu Hydrolastic.
      • drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 22.12.03, 20:23
        dzieki, a jest tam jakis komputer ktory tym steruje? czy szloby to przerobic na
        sterowanie reczne, bez autokontroli wysokosci amortyzatora? ta pompa caly czas
        tloczy tam ten olej pod cisnieniem czy tylko w mom. podnoszenia?
        • forman5 Re: poszukiwany Forman!! 22.12.03, 22:09
          drcarlos napisał:

> dzieki, a jest tam jakis komputer ktory tym steruje? czy szloby to przerobic
          na
          >
          > sterowanie reczne, bez autokontroli wysokosci amortyzatora? ta pompa caly
          czas
          > tloczy tam ten olej pod cisnieniem czy tylko w mom. podnoszenia?

Pompa na pasku tłoczy non stop,ale są przecież zawory redukcyjne.W starszych
          typach nie było komputera ,więc jest sterowanie tłokiem ręczne.Nowe
          rozwiązania być może są sprzężone z el.urządzeniem sterującym co Ci nie mogę
          powiedzieć na pewno bo z nowym typem auta z taką usterką jeszcze się nie
          spotkałem.Nie sądzę by nie było sterowania manualnego, przecież wybór należy
          do kierowcy na jaką jezdnię się wybiera.
          W starych Citr.w siłowniku znajduje się sprężony azot a za przeponą zamiast
          oleju alkohol.
    • forman5 Re: poszukiwany Forman!! 15.02.04, 23:11
      Ech szkoda że nie ma mojego zdjęcia w poście "Poszukiwani"
      • drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 26.02.04, 23:21
        forman5 napisał:

> Ech szkoda że nie ma mojego zdjęcia w poście "Poszukiwani"

;) WANTED a jaka nagrode za schwytanie?? $$$
    • drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 26.02.04, 23:23
      ale teraz nie w sprawie spotkania czy technicznych spraw, tylko w sprawie
      Twojej nieobecnosci... czyzby praca az tak cie zżerała, ze nawet na forum czasu
      nie masz?? musisz miec dobre usprawiedliwienie! bo inaczej nikt Ci tego nie
      usprawiedliwi w dzienniczku!! same okienka!! wygląda na to, ze sobie opuszczasz
      lekcje!! tylko nie zrob sobie zaległości!! :P
      • forman5 Re: poszukiwany Forman!! 27.02.04, 07:56
        Jak to w życiu bywa a to praca,mecz w TV.Innym razem zmęczenie lub blokada
        kompa przez domowników !
        Ale czuwam !
        • drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 27.02.04, 10:03
          forman5 napisał:

> Ale czuwam !

oby jak najczesciej! :)
          • Gość: forman5 Re: poszukiwany Forman!! IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 27.02.04, 10:05
            Nie znacie dnia ani godziny kiedy odrzucę atak !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka