drcarlos 03.08.03, 00:09 sąsiedzie!! musimy sie spotkac! najlepiej w najblizszym czasie!! napisz kiedy i gdzie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 03.08.03, 00:21 napisz na meila drcarlos@gazeta.pl jak chcesz. powiadomie tez scotta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: poszukiwany Forman!! IP: proxy / 192.168.3.* 03.08.03, 07:42 Nie widzę problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 03.08.03, 10:11 Gość portalu: Forman napisał(a): > Nie widzę problemu. :D to napisz kiedy Ci pasuje, albo napisz mi na skrzynke z gazety. koniecznie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: poszukiwany Forman!! IP: *.tg.akk.net.pl 03.08.03, 10:19 drcarlos napisał: > Gość portalu: Forman napisał(a): > > > Nie widzę problemu. > > :D to napisz kiedy Ci pasuje, albo napisz mi na skrzynke z gazety. > koniecznie! :) no ja chetnie podjade. jak jeszcze bede mial przeglad wazny... upssss pomalu trzebaby zalatwiac juz ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 03.08.03, 14:57 dla ulatwienia podaje moj nr gg: 1616055 najlepiej wieczorem pisz... bede tez na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 03.08.03, 23:18 drcarlos napisał: > dla ulatwienia podaje moj nr gg: 1616055 > najlepiej wieczorem pisz... bede tez na forum :) panie formanie!! napiszcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: poszukiwany Forman!! IP: proxy / 192.168.3.* 03.08.03, 23:31 Taki mam charakter że chętnie służę każdemu.Na pewno nie jestem waszym rówieśnikiem,ale czuję się młodo.Jeżeli ktoś z was chce ze mną pogadać osobiście a mu to odpowiada to jutro tj.w poniedziałek między godz 9-10 rano będzie stała formanka przy ogródkach działkowych "konwalia" naprzeciw szpitala nr 3.Będę tam pomagał kumplowi. Jak nikt się nie zjawi to podam wam telefon i namiary na wasze adresy netowe..Jak wiecie mieszkam w sąsiedniej gminie ale w naszym powiecie. A tak swoją drogą jest to temat na posta.Mianowicie w związku z dość wysokimi opłatami za parking szpitalny ? ?, ludzie zostawiają auta przed działkami i idą do chorych,bądz do przychodni.A działkowcy nie wiem czy legalnie postawili tam barierki.Bądż co bądż jest to w pasie drogowym.Sami ograniczyli sobie ilość miejsc ale innym nie dadzą.Dali wszystkim działkowcom zieloną kartę by kłaść za szybę.Myślę że rano nie będzie aktywistów-działkowcow robić awanturę o postój auta.Przeciez pas drogowy to nie teren działek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: poszukiwany Forman!! IP: *.tg.akk.net.pl 03.08.03, 23:34 Gość portalu: Forman napisał(a): > Taki mam charakter że chętnie służę każdemu.Na pewno nie jestem waszym > rówieśnikiem,ale czuję się młodo.Jeżeli ktoś z was chce ze mną pogadać > osobiście a mu to odpowiada to jutro tj.w poniedziałek między godz 9-10 rano > będzie stała formanka przy ogródkach działkowych "konwalia" naprzeciw szpitala > nr 3.Będę tam pomagał kumplowi. Jak nikt się nie zjawi to podam wam telefon i > namiary na wasze adresy netowe..Jak wiecie mieszkam w sąsiedniej gminie ale w > naszym powiecie. > > A tak swoją drogą jest to temat na posta.Mianowicie w związku z dość wysokimi > opłatami za parking szpitalny ? ?, ludzie zostawiają auta przed działkami i > idą do chorych,bądz do przychodni.A działkowcy nie wiem czy legalnie postawili > tam barierki.Bądż co bądż jest to w pasie drogowym.Sami ograniczyli sobie > ilość miejsc ale innym nie dadzą.Dali wszystkim działkowcom zieloną kartę by > kłaść za szybę.Myślę że rano nie będzie aktywistów-działkowcow robić awanturę > o postój auta.Przeciez pas drogowy to nie teren działek. no zobaczymy. postaram sie podjechac. fiaciora rozpoznasz bez problemu ;D pozniej pojade robic termostat bo cos chlodzenie szwankuje. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 03.08.03, 23:43 Gość portalu: dr scott napisał(a): > Gość portalu: Forman napisał(a): > > > Taki mam charakter że chętnie służę każdemu.Na pewno nie jestem waszym > > rówieśnikiem,ale czuję się młodo.Jeżeli ktoś z was chce ze mną pogadać > > osobiście a mu to odpowiada to jutro tj.w poniedziałek między godz 9-10 ra > no > > będzie stała formanka przy ogródkach działkowych "konwalia" naprzeciw > szpitala > > nr 3.Będę tam pomagał kumplowi. Jak nikt się nie zjawi to podam wam telef > on > i > > namiary na wasze adresy netowe..Jak wiecie mieszkam w sąsiedniej gminie al > e w > > naszym powiecie. > > > > A tak swoją drogą jest to temat na posta.Mianowicie w związku z dość wysok > imi > > opłatami za parking szpitalny ? ?, ludzie zostawiają auta przed działkami > i > > idą do chorych,bądz do przychodni.A działkowcy nie wiem czy legalnie > postawili > > tam barierki.Bądż co bądż jest to w pasie drogowym.Sami ograniczyli sobie > > ilość miejsc ale innym nie dadzą.Dali wszystkim działkowcom zieloną kartę > by > > kłaść za szybę.Myślę że rano nie będzie aktywistów-działkowcow robić awant > urę > > o postój auta.Przeciez pas drogowy to nie teren działek. > > no zobaczymy. postaram sie podjechac. fiaciora rozpoznasz bez problemu ;D > pozniej pojade robic termostat bo cos chlodzenie szwankuje. ja w tym czasie bede szarpac czesci do chabet na zlomach (skody 105 i inne mn. obrotomierz) ale przekaze Scottowi info co ma sie spytac ;D oczywiscie jak cos mi wypadnie to tez przyjade! dzieki za info! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: poszukiwany Forman!! IP: proxy / 192.168.3.* 04.08.03, 13:49 Skodę 120 mam w małym palcu.Jak masz problemy z czymś to wal śmiało jak w dym.Mocne słupki w tym aucie uratowały mi życie po kolizji z TIRem ( poduszki tylko mi się otwarły,ale to nie wina Skody). Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 04.08.03, 23:49 Gość portalu: Forman napisał(a): > Skodę 120 mam w małym palcu.Jak masz problemy z czymś to wal śmiało jak w > dym.Mocne słupki w tym aucie uratowały mi życie po kolizji z TIRem ( poduszki > tylko mi się otwarły,ale to nie wina Skody). ano mam pytanko.... gdzie jest przypiety wylacznik z kontrolki hamulca recznego?? caly czas mi sie swieci... PS. chyba widzialem na zlomie (jak dzisiaj bylem) fiata z pionowym drazkiem zmiany biegow, powiedz czy ci ta skrzynke wyciagnac czy sam chcesz po nia jechac.... albo cos z niej wyszarpac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: poszukiwane skrzynie biegów ! IP: proxy / 192.168.3.* 06.08.03, 08:22 Sam widzisz że dopiero teraz odkryłem tego posta,czasem nie wszystko co nowego a poszło do tyłu - czytam. Jasne że potrzebna ta skrzynia--zapytaj ile gość za nią chce.Raczej nie przywykłem do rozbierania aut na złomie,wolałbym zabrać ją na gotowo. Na pewno nie wiecie, czy jest sprawna ?Jakbyś mógl zrób wywiad czy te auto przyjechało same czy na holu bądz lawecie.Jeśli samo czy ktoś jechał,czy biegi wchodziły ? Szkoda byłoby mojej krwawicy i kasy bo wiem że na złomach nie ma zwrotu kasy (oprócz mojego złomu w Bytomiu). Co do 5tki do Skody to w skrócie ci powiem.Kumpel ze złomu kupił skodę 87 bez silnika za grosze.Przywiózl na lawecie do mnie by przełożyc z jego starej 120tki (83 r) do tej bez.Dostał zaraz skrzynię 5 tkę z mojego skasowanego auta. (chodziła jak szwajcar)W zamian dał mi inną 5tkę z auta w którym też był walnięty silnik.Sprawdzona na drodze ona nie była,ale właściciel zapewniał że prócz silnika(GLS o wypukłych tłokach) wszystko chodziło.Dlatego nie jestem na 100 %pewny tej skrzyni,ale skrzynie rzadko w skodach klękają. A więc sprawa jest otwarta !Tylko do jakiego nadwozia chcecie pakować tę skrzynię ? Jeżeli do roku 84 to będą kłopoty z montażem( 5tka jest dłuższa).A jakie to Ci napiszę !Chyba że chcesz ją dalej sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwane skrzynie biegów ! 06.08.03, 14:22 Gość portalu: Forman napisał(a): > Sam widzisz że dopiero teraz odkryłem tego posta,czasem nie wszystko co nowego > a poszło do tyłu - czytam. > Jasne że potrzebna ta skrzynia--zapytaj ile gość za nią chce.Raczej nie > przywykłem do rozbierania aut na złomie,wolałbym zabrać ją na gotowo. > Na pewno nie wiecie, czy jest sprawna ?Jakbyś mógl zrób wywiad czy te auto > przyjechało same czy na holu bądz lawecie.Jeśli samo czy ktoś jechał,czy biegi > wchodziły ? > Szkoda byłoby mojej krwawicy i kasy bo wiem że na złomach nie ma zwrotu kasy > (oprócz mojego złomu w Bytomiu). > Co do 5tki do Skody to w skrócie ci powiem.Kumpel ze złomu kupił skodę 87 bez > silnika za grosze.Przywiózl na lawecie do mnie by przełożyc z jego starej > 120tki (83 r) do tej bez.Dostał zaraz skrzynię 5 tkę z mojego skasowanego auta. > (chodziła jak szwajcar)W zamian dał mi inną 5tkę z auta w którym też był > walnięty silnik.Sprawdzona na drodze ona nie była,ale właściciel zapewniał że > prócz silnika(GLS o wypukłych tłokach) wszystko chodziło.Dlatego nie jestem na > 100 %pewny tej skrzyni,ale skrzynie rzadko w skodach klękają. > A więc sprawa jest otwarta !Tylko do jakiego nadwozia chcecie pakować tę > skrzynię ? Jeżeli do roku 84 to będą kłopoty z montażem( 5tka jest dłuższa).A > jakie to Ci napiszę !Chyba że chcesz ją dalej sprzedać. chodzi o 105 L z 83 roku... ta skoda ma przejsc na mnie za jakis czas a obecnie jest odnawiana u lakiernika (drzwi i tylna klapa) klopoty z montarzem... to nie brzmi za dobrze... hmmm a mozeby tak wytargac podwozie (podluznice) ze 120?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: poszukiwane skrzynie biegów ! IP: proxy / 192.168.3.* 06.08.03, 16:01 Lampy tylne ma poziome czy pionowe.? 83 rok to może być model 84(poziome tylne lampy i z przodu prostokątne nie okrągłe) a to już nowy typ.W nim można wszystko. Jeżeli stary typ to nadwozie nie przewidywało skrzyni 5tki,tak samo nie założyśz listwy z nową belką zawieszenia(na upartego trzeba wiercić dziurę).Do tej skrzyni najlepsze sprzęgło ze słoneczkiem.(cała masa problem stary silnik-- nowa skrzynia lub nowy silnik(87 i dalej) a stara skrzynia). Bak przy 5 tce jest inny oraz drązek zmiany biegów jeden i drugi Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwane skrzynie biegów ! 06.08.03, 22:00 lampy sa prostokatne z przodu a z tylu poziome. to jest wersja lux z regulacja pacy wycieraczek, ogrzewana tylna szyba, otwierane tylne szyby itd... ona byla sprowadzona z niemiec, wiec chyba jest to nowsza wersja nadwoziowa. powiedz jaki szczegol je odroznia, codziennie jestem przy tej skodzie to moge zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: poszukiwane skrzynie biegów ! IP: proxy / 192.168.3.* 06.08.03, 23:15 No to o to mi chodziło zapewne jest to 120 GLS z wypukłymi tłokami.Silnik ma pewno chłodnicę oleju(jak sportowe auta).Skrzynia pewniacko pasuje do nadwozia.Problem może być z bakiem(w 5tce jest mniejszy) na 1 rzut oka nie widzisz żadnej różnicy.Załatw sobie bak z ostatnich roczników(87 88 89) nawet gdy była tam 4ka.Logicznie krótszy bak--wieksza skrzynia.Załatw sobie lewarek i zewn mechanizm zm.biegow ten co jest do tunelu przykręcony z 5tki.Z tunelu wychodzi do skrzyni tzw łącznik zm.biegów rura z dwoma przegubami.I tu jest problem ! !Rura nowego typu 4 i 5 tki ma dwa tzw przeguby.I MUSI być wsparta jak wychodzi z tunelu przy scianie pionowej gdzie wychodzą wszystkie linki,węze razem z nimi.Stare rury z kostką gumową latały i tłukły się w nadwoziu co po czasie w praktyce pierdzieliło się wrzucanie biegów. Także parę elementów dodatkowych musisz skombinować ,kupić nowe bądż pogadać ze mną bo to i owo się ma.No i trochę roboty.Nie daj bóg wymieniać bak ,ale to ma też plus.A co z tą starą fiatowską skrzynią jest jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwane skrzynie biegów ! 07.08.03, 15:12 musialbym zobaczyc na zlom, jak bede miec chwilke to skocze i zobocze ;D a ta skrzynke to bym u Ciebie wymienial bo znasz sie na rzeczy. wchodzilem po skode (bo stoi w garazu u znajomego blacharza) i ogladalem jak to tam te podozie wyglada.... na wylocie rurek z baku (te rurki co soe lacza) jest troche pordzewiealy wiec i nawet dobrze sie sklada bo sobie tez bak wymienie. nie wiem kiedy to bedzie robione... moze w tym a moze dopiero w przyszlym roku... to jeszcze sie zobaczy... to nie zalezy ode mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: poszukiwane skrzynie biegów ! IP: proxy / 192.168.3.* 07.08.03, 15:19 Jakbyś robił u mnie to wszystko masz zrobione na gotowo>jak wyciągałeś skrzynię w Skodzie to wiesz że to męka.(półosie !)Nie zatrudniam nikogo więc wiedz że to trochę potrwa.Rozejrzyj się za 4 ką fiatowską.Szczegóły omówimy na gadu. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwane skrzynie biegów ! 07.08.03, 20:40 ok. rower mi troche szwankuje i musza go pompowac co jakiec 3 godziny ;) ale obadam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: poszukiwane skrzynie biegów ! IP: proxy / 192.168.3.* 07.08.03, 22:37 A ja myślałem że na złomie pracujesz ! ! !Nie jedż specjalnie ale przy okazji zapytaj, ile za nią chce.W Bytomiu tydzień wcześniej gdy zaszła potrzeba z ta skrzynią rozebrali kilka takich na Alu i reszta na ciężki złom/ Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwane skrzynie biegów ! 08.08.03, 16:13 za pozno :) pojechalem... sa tam conajmniej cztery takie fiaty z pionowymi drazkami, jeden chyba swierzo przyjechal bo ostatnio go nie bylo... nie byl tez mocno rozwalony i chyba przyjechal o wlasnych silach... szabrowac skrzynke??? jak wyciagalismy 5tke to gostek nam przewrocil poldziasa na bok :) i byl calkiem niezly dostep... ale przy okazji silnik tez wykrecilismy do inaczej nie szlo... nie pytalem sie ile za ta skrzynke bo dopiero teraz czytalem tego posta... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwane skrzynie biegów ! 08.08.03, 16:30 a ta skoda ma nowy bak z nowszego modelu (tak mi mowil te gostek, 6 lat temu go wymienial) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: poszukiwane skrzynie biegów ! IP: proxy / 192.168.3.* 08.08.03, 17:38 Spytaj o cenę jeżeli jest --to sam skocżę.Stówy nie dam,jak mniej sprawa jest otwarta. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwane skrzynie biegów ! 08.08.03, 21:48 ok. w takim razie bedemusial tam znowu skoczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwane skrzynie biegów ! 08.08.03, 22:26 wlaz na gadu be teraz jestem.... jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 19.10.03, 17:10 forman5 napisał: > Żywy lub martwy ! a moze byc sama glowa?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: poszukiwany Forman!! 21.10.03, 23:03 hej, forman - rozwalaja mnie twoje dzisiejsze wpisy na forum ;) temat - komentarz: na policji zawsze mozna polegać!! - Jak na Zawiszy ! Nudny Park Wodny - Wszystko się może w życiu znudzić nawet.... Muzyka - Łagodzi obyczaje. jakis dziwny klimat dzis masz ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: poszukiwany Forman!! 21.10.03, 23:13 Dziś miałem wiecej luzu w pracy i jak na przekór paskudna pogoda nie wpłynęła na samopoczucie. Forum śpi-prawie zero wpisów -każdy czyta ale nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: poszukiwany Forman!! 22.10.03, 13:20 moze to mialo inspirowac innych? zainspirowalo ciebie do napisania 1 (slownie: jednego) posta... slabo! L. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: poszukiwany Forman!! 22.10.03, 14:22 loggic napisał: > moze to mialo inspirowac innych? > zainspirowalo ciebie do napisania 1 (slownie: jednego) posta... > slabo! > L. Można się kiedyś wypalić,a że nie mieszkam w mieście to też nie widzę gołym okiem lokalnych spraw. A wczoraj napisałem no może 5-6 postów,ale przedwczoraj no może faktycznie jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 19.12.03, 15:00 znow mam pytanko do Formana.... chodzi o citroeny, czy kiedyskolwiek miales z nimi do czynienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forman5 Re: poszukiwany Forman!! IP: *.kg.net.pl 19.12.03, 15:13 Zawieszenie hydrauliczne raz wymieniałem parę lat temu,tak poza zbieżnością to niewiele miałem do czynienia.Auto jak auto ludzie go wybudowali -ludzie go robią.Wal śmiało o co chodzi ? Jeżeli chodzi o silnik na wtrysku to trzeba znać kody a tym parają się serwisy bądż elektronicy samochodowi. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: poszukiwany Forman!! 19.12.03, 17:01 Aha,wiosną robiłem AXa.Rozrząd ,hamulce a czekają mnie w nim półosie. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 19.12.03, 23:42 chodzi mi o zawieszenie, konkretnie tylne. hydrauliczne tak? te modele w ktorych po wylaczeniu silnika opada tyl na glebe, a po wlaczeniu sie podnosi.... na jakiej zasadzie to dziala??? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 21.12.03, 20:45 drcarlos napisał: > chodzi mi o zawieszenie, konkretnie tylne. hydrauliczne tak? te modele w > ktorych po wylaczeniu silnika opada tyl na glebe, a po wlaczeniu sie > podnosi.... na jakiej zasadzie to dziala??? a więc?? jak? nikaj w necie tego nie umia znalez.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forman5 Re: poszukiwany Forman!! IP: *.kg.net.pl 22.12.03, 17:30 Jest to zawieszeniehydrauliczno-pnematyczne złozone z pompy napędzanej silnikiem i siłownikami przy wahaczach górnych.Wahacze jak wiadomo są połączone ze zwrotnicą(125 p,poldek).Po najechaniu na nierówność na 1 kole siłownik oddziaływuje na drugi przy drugim kole.Tak więc gdy przednie koła są podniesione do góry na skutek nierównośći to tylne będą dociskane zapewniając spokojne jazdę zapobiegając wzdłużnemu kołysaniu..Zawóry dławiące i zwrotne zastępują amortyzator w komorze hydraulicznej siłownika.W Citroenie kierowca ma możliwość sterowania tymi zaworami w czasie jazdy w zależności od nawierzchni.W komorze gazowej siłownika znajduje się azot,z tego względu w naszych warunkach siłowników się nie naprawia lecz wymienia na nowe.To w skrócie. Szukaj hasło :Zawieszenie hydropneumatyczne lub Typu Hydrolastic. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 22.12.03, 20:23 dzieki, a jest tam jakis komputer ktory tym steruje? czy szloby to przerobic na sterowanie reczne, bez autokontroli wysokosci amortyzatora? ta pompa caly czas tloczy tam ten olej pod cisnieniem czy tylko w mom. podnoszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: poszukiwany Forman!! 22.12.03, 22:09 drcarlos napisał: > dzieki, a jest tam jakis komputer ktory tym steruje? czy szloby to przerobic na > > sterowanie reczne, bez autokontroli wysokosci amortyzatora? ta pompa caly czas > tloczy tam ten olej pod cisnieniem czy tylko w mom. podnoszenia? Pompa na pasku tłoczy non stop,ale są przecież zawory redukcyjne.W starszych typach nie było komputera ,więc jest sterowanie tłokiem ręczne.Nowe rozwiązania być może są sprzężone z el.urządzeniem sterującym co Ci nie mogę powiedzieć na pewno bo z nowym typem auta z taką usterką jeszcze się nie spotkałem.Nie sądzę by nie było sterowania manualnego, przecież wybór należy do kierowcy na jaką jezdnię się wybiera. W starych Citr.w siłowniku znajduje się sprężony azot a za przeponą zamiast oleju alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: poszukiwany Forman!! 15.02.04, 23:11 Ech szkoda że nie ma mojego zdjęcia w poście "Poszukiwani" Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 26.02.04, 23:21 forman5 napisał: > Ech szkoda że nie ma mojego zdjęcia w poście "Poszukiwani" ;) WANTED a jaka nagrode za schwytanie?? $$$ Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 26.02.04, 23:23 ale teraz nie w sprawie spotkania czy technicznych spraw, tylko w sprawie Twojej nieobecnosci... czyzby praca az tak cie zżerała, ze nawet na forum czasu nie masz?? musisz miec dobre usprawiedliwienie! bo inaczej nikt Ci tego nie usprawiedliwi w dzienniczku!! same okienka!! wygląda na to, ze sobie opuszczasz lekcje!! tylko nie zrob sobie zaległości!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: poszukiwany Forman!! 27.02.04, 07:56 Jak to w życiu bywa a to praca,mecz w TV.Innym razem zmęczenie lub blokada kompa przez domowników ! Ale czuwam ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwany Forman!! 27.02.04, 10:03 forman5 napisał: > Ale czuwam ! oby jak najczesciej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forman5 Re: poszukiwany Forman!! IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 27.02.04, 10:05 Nie znacie dnia ani godziny kiedy odrzucę atak ! Odpowiedz Link Zgłoś