Gość: on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 21:21 ...czy to normalne,że po kilkunastu latach małżeństwa można razem ze sobą spać i nie używać seksu...jedynie sporadycznie np.w urodziny??? Są jeszcze takie związki czy ja jestem wyjątkiem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: brak s....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 21:41 coś wiem na ten temat...my też śpimy razem..ale każde z nas ma swoje życie.....nie uprawiamy seksu,nie pragniemy się -wiem to świństwo..ktoś kto jest zakochany nie wierzy w takie rzeczy ale po latach tak bywa i nie ma wyjścia, bo są dzieci i wspólna firma !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: brak s....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 22:29 Kochanie się nawet po 20 latach po ślubie może być wspaniałe.Nie wolno tylko wpadać w rutynę,ciągle można odkrywać nowe,piękne obszary sexu.Doskonała znajomość partnera(ki)pozwala na ciągłe urozmaicanie współżycia. Lenistwo zabija przyjemność,powoli niszczy też miłość. Ludzie kochajcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melua Re: brak s....... IP: *.stk.vectranet.pl 27.01.08, 22:24 Po kilkunastu latach małżeństwa seks na powno jest rzadszy, niż w pierwszych latach związku - wszyscy seksuolodzy tak twierdzą. Ważniejsze jest wtedy poczucie wspólnoty, zaufanie, odpowiedzialność za związek itp. Wydaje mi się, i tak jest w moim małżenstwie, że najważniejsze jest to, że umiemy ze sobą rozmawiać, razem spędzamy wolny czas (podóżujemy, zwiedzamy, chodzimy do kina, wspólnie gotujemy itp.), mamy także własne hasła, ktore budzą w nas pożądanie i kończą się wspaniale. Jednakże każde z nas ma swoje za uszami, bardziej lub mniej niewinnie, czego jesteśmy świadomi, ale to też jest tym co utrzymuje nasz związek.Jesteśmy siebie pewni. Przynajmiej ja tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDZIO Re: brak s....... IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.08, 22:33 a jo wom powiem tak ze wos kochom i tak wsyckich i tak sie trzaa kofac syx to toka cosia cosia pozonda a lodziska pozondaja wsycko ni ma tego ludziska z casem wsycko psemysla i sie to ciongo i ciongo ale i tak wos kochom was EDZIO ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsc Re: brak s....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 19:01 Miłość to nie tylko łóżko,ale także łóżko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia 40 Re: brak s....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 22:31 też mam taki problem....ale nie trudno go rozwiązać stawiając na dobro rodziny.....a co po cichu to nikt nie wie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeszekTG Re: brak s....... IP: *.stk.vectranet.pl 29.01.08, 00:03 ale co to ma wspolnego z TG? Jakos nie widze związku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: brak s....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 09:32 W TG ludzie też się kochają. Odpowiedz Link Zgłoś