dr_scott 20.08.03, 14:35 napiszcie jak przygotowac jakies smaczne i ciekawe drinki. najlepiej jakies egzotyczne :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drcarlos Re: ciekawe drinki....... :] 20.08.03, 14:37 najprostszy to chyba sok grejfrutowy z wodka... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: ciekawe drinki....... :] 20.08.03, 14:37 ja proponuje cos takiego: - Bols Blue (albo czeskie czy slowackie Curacao Blue) - Sprite - Gin mozna eksperymentowac z proporcjami. mozna tez nie uzywac Gina, wtedy jest ohydnie slodkie. drink ma kolor niebieski :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ciekawe drinki....... :] 20.08.03, 15:05 dr_scott napisał: > ja proponuje cos takiego: > > - Bols Blue (albo czeskie czy slowackie Curacao Blue) > - Sprite > - Gin > > mozna eksperymentowac z proporcjami. mozna tez nie uzywac Gina, wtedy jest > ohydnie slodkie. drink ma kolor niebieski :) wbrew kolorowi i slodkosci jest wysmienity, nawet nie wiesz jak sie narąbiesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: ciekawe drinki....... :] IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 17:08 Gin lubuski(lub inny),tonic, sok grapefruitowy. Proporcje 1:2:1. Baaardzo smaczny:-) J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saddahm Re: ciekawe drinki....... :] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 18:34 - wodka - martini - coca cola NIE MIESZAC!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: ciekawe drinki....... :] 17.09.03, 08:28 Ciekawy drink? Prosze bardzo: do jednego wiadra zlewamy: - dowlona wodke (0,7 l), - sok pomidorowy (1,5 l) - piwo jasne, pelne (0,5 l) - sos tabasco (10 kropel) - sok malinowy (0,25 l) - wywar z herbaty torebkowej (zaparzyc 1 szklanke herbaty z 2 torebek Liptona) - 5 lyzeczek zmielonej kawy - pol kilo cukru - kwasek cytrynowy (0,2 l) Wymieszac. dodac wisienke (2 kg) Dlaczego ciekawy drink? Ciekawe jak to bedzie smakowalo ;-) L. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: ciekawe drinki....... :] 11.11.03, 12:05 A wczoraj dowiedziałem się z "Informacji" Polsatu że w Tarnowskich Górach były zawody na najlepszego barmana w kraju. Czy ktoś z państwa wie cos więcej,może podpatrzył jakiś ekstra-drink ?Nawet nie wiem w lokalu odbyły się te mistrzostwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
tweety8 Re: ciekawe drinki....... :] 11.11.03, 12:36 Ten konkurs odbył się w naszej "wspaniałej nowej" dyskotece ONYX. To był konkurs freestyle więc bardziej chodzi o show niż o drinki. A wiesz może kto wygrał?? A na dobre drinki jedź do Mustanga na Suchej Górze!!! Pozdrawiam :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ciekawe drinki....... :] 19.05.04, 20:34 góralska herbatka z prądem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: ciekawe drinki....... :] IP: *.i / *.i-bud.pl 19.05.04, 21:15 "Biała Niedźwiedzica" :P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ciekawe drinki....... :] 24.05.04, 23:05 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > "Biała Niedźwiedzica" :P a co to?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: ciekawe drinki....... :] IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 18:59 hmmm to bardzo dobry drink ;) Curacao Blue niebieskie + sok grapefruitowy + odrobina % do tego plasterek cytrynki :P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ciekawe drinki....... :] 28.05.04, 21:39 to ja lubie samo Curracao Blue a do tego Sprite.... mmmmm.... trocha słodkie, nie czuć % ino ciepełko ;) i szybko sie to pije :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: ciekawe drinki....... :] IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 19:02 aaa ta biało dama... to?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ciekawe drinki....... :] 28.05.04, 21:40 aaaa... to jak ktoś bydzie uożarty, to zeby sie zżygoł.... nie polecam!!! białe wino i piwo.... 1 kubek powinien wystarczyć.... a na efekty nie trzeba długo czekać... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: ciekawe drinki....... :] 28.05.04, 19:57 A krwawą Mary pił ktoś ? Dla przypomnienia drink z sokiem pomidorowym ? Ja b.dawno temu,ale liczba tych drinków mi zaszkodziła ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ciekawe drinki....... :] 28.05.04, 21:41 forman5 napisał: > A krwawą Mary pił ktoś ? > Dla przypomnienia drink z sokiem pomidorowym ? > Ja b.dawno temu,ale liczba tych drinków mi zaszkodziła ! z sokiem pomidorowym!? hehehe :) a dobre to było?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: ciekawe drinki....... :] 28.05.04, 22:40 drcarlos napisał: > forman5 napisał: > > > A krwawą Mary pił ktoś ? > > Dla przypomnienia drink z sokiem pomidorowym ? > > Ja b.dawno temu,ale liczba tych drinków mi zaszkodziła ! > > z sokiem pomidorowym!? hehehe :) a dobre to było?? :> Takie dobre że dziś na taka miksturę patrzeć nie mogę ! Ale może na nowo odryję nowy smak ? Sęk w tym że to było b.dawno temu a teraz rzadko sięgam po coś mocniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ciekawe drinki....... :] 31.05.04, 23:34 drcarlos napisał: > wściekły pies ;) lejemy wódka do szklonki (ale tak coby to wypic na roz!!) na wierch trocha soku malinowego i pare kropel "tabasco" ostry przyprawa... naprawde wściekły pies ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: ciekawe drinki....... :] IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 23:44 aaa jo to znom ale ze sokiem z czarnej porzeczki tyż dobre :P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ciekawe drinki....... :] 31.05.04, 23:49 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > aaa jo to znom ale ze sokiem z czarnej porzeczki tyż dobre :P jo no to to juz wg. uznania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott cool 03.02.05, 16:02 potrzebna torebka rozpuszczalnego napoju (w proszku), wódka i słomka. torebke otwieramy i ostroznie nalewamy do srodka wódki. mieszamy słomką i wypijamy na raz :] cool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klepak Re: ciekawe drinki....... :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:52 Idziesz na rynek i zbierasz wszystkie niedopitki i zlewki Odpowiedz Link Zgłoś