Gość: myszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 11:05 hej!mam pytanie.Jaka prasa wychodzi w Tarnowskich Górach?potrzebuje pilnie do pracy. Z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: garnek Re: PRASA w Tarnowskich Górach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.08, 12:49 We wtorki wychodzi GWAREK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radna2008 Re: PRASA w Tarnowskich Górach 15.02.08, 21:20 Dobry wieczór, Myszce! Prasa papierowa w Tarnowskich Górach to przede wszystkim dobry i coraz lepszy z wiekiem (jak wino) "Gwarek" od 50 lat tygodnik trzech miast ukazujący się we wtorki oraz Tygodnik Powiatowy "Tarnowskie Góry" jako dodatek, co piątek, Dziennika Zachodniego. Zachęcam też do odnalezienia bezpłatnego pisma "Montes Tarnovicensis" - "Tarnowskie Góry" ukazującego się kilka razy w roku nakładem Urzędu Miejskiego. To ostatnie pismo dostępne jest w ratuszu, parter, punkt informacji o mieście oraz na stołach w korytarzu budynku Urzędu Miejskiego przy ul. Sienkiewicza 2 ( i w innych miejscach ... proszę się rozejrzeć :)W obiegu są też inne, nie prasowe, instytucjonalne lub resortowe wydawnictwa ale nie wiążą sie, jak zrozumiałam z tematem Pani pracy (szkolnej, uczelnianej?). Pozdrawiam i życzę owocnej pracy nad pracą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: PRASA w Tarnowskich Górach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 23:39 Pani radna na posterunku,życzliwie służy pomocą. Czyżby wybory miały być wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag.ister Re: PRASA w Tarnowskich Górach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 00:13 Tak na moje oko, to się kobity czepiasz z nudów. Jedni chcą od radnych informacji, a inni za nią radnych na posterunek. No sam powiedz; jaki oni mają wybór? Pogotowie? A jak będą wcześniejsze wybory, to głosujesz na tę radną? Bo ja na Karbida, czy jak mu tam. Ten to umie informację wbić do głowy. Bądź pozdrowiony 23 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: PRASA w Tarnowskich Górach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 00:27 Jestem zwolennikiem pani Alicji.Lubię jej blog z fotkami,choć może zbyt mocno chołubi w nim władze Tarn.Gór. 23 razy dziękuję za pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag.ister Re: PRASA w Tarnowskich Górach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 01:31 Dzięki za pozdrowionka! Tak na mój gust, to ona im na tym blogu trochę tak jakby "matkuje." Bez tych jej fotek na blogu, to oni by byli tacy Niewidzialni Ludzie od czasu, jak pozdejmowali, albo odpadły ich wyborcze plakaty. A i czasem klipsnie fotki takich - wiesz - " zwyklaków." Kto ich na co dzień widzi? Dzień dobry! Proszę kilo cukru, dwie bułki,parówki i...baj, baj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadra Re: PRASA w Tarnowskich Górach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 00:22 Hej Miła Myszko! Do jakiej pracy? Też nie lubię się przemęczać w robocie.Podasz jakiś namiar na pracodawcę? Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny_brat Re: PRASA w Tarnowskich Górach 16.02.08, 12:59 Oprócz "Gwarka", "Montesa" i dodatku do "DZ" w TG wychodzą jeszcze "Zeszyty Tarnogórskie", "Studia nad dawnym Wojskiem, Bronią i Barwą" oraz "Tarnogórski Rocznik Muzealny" wydawane przez Instytut Tarnogórski (z siedzibą na ul.Ligonia). Kiedyś (2 lata temu) wychodziło też czasopismo "Entering" wydawane przez grupę historyków pasjonatów ale nie wiem czy jeszcze działa - zapytaj w Miejskiej Bibliotece będą wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TY2 Re: PRASA w Tarnowskich Górach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 19:13 Aby dowiedzieć się co nowego w tarnowskich górach wystarczy raz w tygodniu przeczytać gwarka i zerkać na forum,zupełnie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: PRASA w Tarnowskich Górach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 08:40 magisterskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: PRASA w Tarnowskich Górach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 18:57 A jaki temat tej pracy magisterskiej? Odpowiedz Link Zgłoś