Dodaj do ulubionych

Strajk w Tesco...

IP: *.scom.za.digi.pl 20.02.08, 23:10
Dziś strajkowali pracownicy tescko w Tychach.Dobrze im życze, ale ciekaw
jestem czy coś z tego bedzie. Ciekaw jestem też jak zareagują związkowcy,
pracownicy z tarnogórskich hiper i innych marketów, z pewnością bowiem też
zarabiają mało.A może gdyby tak wszytskie tarnogórskie markety zastrajkowały
to i sumienie ruszyłoby dyrektorów Z tg.
Obserwuj wątek
    • Gość: 23 Re: Strajk w Tesco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 23:21
      Do strajku zachęca oczywiście tarnogórski kupiec licząc na
      zwiększenie obrotów swojego kramu.
      • Gość: olo Re: Strajk w Tesco... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.08, 23:28
        a ty sie wszedzie wpier..... !!! tak jak mowilem szukasz se biernego słuchacza laciu a i tak wszyscy cie w dupie maja dziecko internetu z domu nie wychodzisz tylko slepisz sie w monitor... i szuksza kolegow
        • Gość: atum Re: Strajk w Tesco... IP: 83.1.78.* 21.02.08, 00:12
          bo on jest nolajfem
          hehe lol zal
          • Gość: Teka 5 Re: Strajk w Tesco... IP: *.scom.za.digi.pl 21.02.08, 07:10
            "Do strajku zachęca oczywiście tarnogórski kupiec licząc na
            zwiększenie obrotów swojego kramu"... napisał 23. No cóż, takie jego prawo.Lecz
            kupcem nie jestem,nie jestem nawet troszke z handlem związany, tym bardziej z
            Tg- tylko sentyment mnie z Wami łaczy:DJak już chyab kiedyś napisałem Polska
            jest krajem demokratycznym więc każdy z nas-nawet Ty drogi 23- masz prawo
            napisac co Ci jad na język przyniesie:D.A tak na poważnie nie warto czem pisac
            głupot gdy sprawa tyczy sie naprawde ważnego wątku, jakim bez wątpienia jest
            płaca w Tg. Naparwde Szkoda tych ludzi charujących za marne grosze, więc wybacz
            mi...ale swoje sugestie pozostaw dla siebie.A Wszystkim Innym większej płacy życze.
            • Gość: ?? Re: Strajk w Tesco... IP: *.strong-pc.com 21.02.08, 16:12
              23 czy jest jak WRZÓD!!!Czemu się nim przejmujecie!!
              • Gość: 23 Re: Strajk w Tesco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 18:30
                Chcę być wrzodem,który boli kramarzy, dorobkiewiczów,
                pseudointelektualistów i całe baraństwo tego miasteczka.
                • Gość: forest Re: Strajk w Tesco... IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.08, 09:57

Największym baranem jesteś TY 23. Z tematu o Feniksie można by wywnioskować że
                  martwisz się o ludzi którzy mają złe warunki pracy i każde nadużycia zgłaszał
                  byś do PIPu. A tutaj nagle co nie odpowiada ci to że ludzie chcą walczyć o
                  swoje, od razu widzisz w tym jakiś interes kupców. Zdecyduj wkońcu jaką postawę
                  prezentujesz sobą bo narazie wygląda to tak jak byś był niezrównoważonym
                  DZIECIAKIEM!!!!!
                  • Gość: 23 Re: Strajk w Tesco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 12:51
                    Moja postawa jest jednoznacznie antykupiecka.Walczę z kramarzami
                    konsekwętnie i nadal będę to robił.
                    Pracowników marketow szanuję,wiem,że nie mają lekkiej pracy i
                    zarabiają grosze.
                    Mierzi mnie natomiast radość sklepikarzy z kłopotów przyzwoitych
                    sklepów.
                    Jak chcesz to rob zakupy na hali i w innych norach,ja tego robić nie
                    zamierzam.
                    Pozdrawiam grzecznie.
                    • Gość: 32 Re: Strajk w Tesco... IP: *.stk.vectranet.pl 25.02.08, 12:45
                      Człowieku lecz sie psychiatrycznie...przyzwoite markety,klupni sie w
                      polnik.Konsekwentnie walczysz z kramarzami kupując produkty marki
                      TESCO.Walczysz jak lew a może pochwalisz sie jakimiś innymi formami
                      walki-wkładanie zapałek do zamku sklepikarzowi albo pikieta przed
                      Halą Targową.Twoja zdecydowana postawa antykupiecka skłania cie
                      zapewne do zaopatrywania sie wyłącznie w marketach fajnie musisz
                      wyglądać.
                      • Gość: 23 Re: Strajk w Tesco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 22:12
                        Piękny jestem niesłychanie!
                        • Gość: anty 23 Re: Strajk w Tesco... IP: *.stk.vectranet.pl 25.02.08, 23:22

piękny jesteś niesłychanie,pewnie z Tesco masz ubranie...
                          tak chwalisz tesco.....pewnie zapieprzasz tam na nockach i układasz
                          napoje na półeczkach,ale nie bój żaby...uśmiech do szefa i cię
                          posadzą na Twoją upragnioną kasę!!!!!
                          • Gość: 23 Re: Strajk w Tesco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 00:02
                            Skąd ta pogarda dla pracowników marketów?
                            Nie jestem jednym z nich,los sprawił,że wykonuję wolny zawód i to
                            jest źródłem mojego utrzymania.Niemniej jednak szanuję ludzi,którzy
                            muszą pracować w sklepach,wiem że to ciężka i niewdzięczna praca.
                            Sprzeciwiam się tylko nieuczciwym handlarzom,którzy świadomie
                            okradają nas w swoich norach zwanych przez nich sklepami.
                            Nie twierdzę,że wszyscy są tacy,lecz ci nieliczni psują opinię wielu
                            innym.
                            Dlatego trzeba z nimi bezlitośnie walczyć.
                            Pamiętaj anty23,że ty lub ktoś z twojej rodziny też kiedyś może
                            pracować w sklepie i być okradany przez jego właściciela.
                            Pozdrowionka.
                          • Gość: remik Re: Strajk w Tesco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 10:56
                            Twój nick na forum jednoznacznie daje do zrozumienie ze były 23 sprzeciwy
                            (anty) zanim sie urodziłeś i zasrałeś to forum swoimi wypocinami,wal sie na ryj
                            paskudo!
                            Życzę byś zakosztował pracy w Tesco bądź innym markecie po kilkanaście godz.
                            dziennie.
                            No chyba że jesteś tak tępy i prymitywny że nigdzie pracy nie znalazłeś,więc
                            proponuje osiedlowe markety(śmietniki) tam będziesz sobie sam Panem!a ludziom
                            ciężko pracującym daj św. spokój,i właź do tej nory z której wylazłeś .
                        • Gość: 32 Re: Strajk w Tesco... IP: *.stk.vectranet.pl 26.02.08, 09:24
                          Tak jak myślałem twoje "waleczne serce" pozwala ci jedynie na
                          wypisywanie bzdur na forum.
                          • Gość: 23 Re: Strajk w Tesco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 10:38
                            Chylę czoło przed głębią twojego umysłu i kończę dyskusję z trollem.
                            Nie widzę jakiegokolwiek związku z tematem.
                            • Gość: blabla Re: Strajk w Tesco... IP: 83.1.64.* 26.02.08, 11:47
                              i tu niestety trzeba się zgodzić z 23.

"Twój nick na forum jednoznacznie daje do zrozumienie ze były 23
                              sprzeciwy (anty) zanim sie urodziłeś i zasrałeś to forum swoimi
                              wypocinami,wal sie na ryj
                              paskudo!"

z całym szacunkiem, ale 23 przynajmniej nie używa wulgaryzmów, o.
                              Swoją drogą : Kasicoo, wątek pana 32 można wywalić za łamanie
                              netykiety? :)
                              • Gość: blabla Re: Strajk w Tesco... IP: 83.1.64.* 26.02.08, 11:48
                                poprawka!
                                nie pana 32 , a REMIKa.

sorka :)
                                • Gość: remik Re: Strajk w Tesco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 13:12
                                  Mnie wywalić? a za co?kmiotku!naucz sie postrzegać fakty ,mój post dotyczył
                                  wypowiedzi użytkownika o nazwie ANTY 23 i według mnie to co napisałem jest na
                                  swoim miejscu.
                                  A swoja droga hipokryto bez skazy,wróć w tył do swoich postów i łamania w nich
                                  netykiety,wkurzają mnie tacy zakłamani zarozumialcy,komuś łatę przykleić ale o
                                  sobie zapomnieć.
                                  Sam w końcu nie potrafiłeś doczytać sie do kogo piszą pozostali użytkownicy.
                                  Jeśli poczujesz sie urażony nazwaniem ciebie (kmiotkiem) to spokojnie sprawdź w
                                  słowniku co oznacza w/w słowo.
                            • Gość: 32 Re: Strajk w Tesco... IP: *.stk.vectranet.pl 26.02.08, 12:57
                              Pochyl ten buraczany łeb...Ty zamiast odnosić sie do słusznych
                              protestów w markecie widzisz jedynie rzekome zadowolenie miejscowych
                              kupców z takiego faktu.Nazywasz te sklepy mianem przyzwoitych,
                              ciekawe na czym polega ta ich przyzwoitość chyba na "godnym" według
                              ciebie wynagradzaniu swoich pracowników.
                              • Gość: 23 Re: Strajk w Tesco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 23:12
                                Kochani szanujcie samych siebie i nie używajcie inwektyw tam gdzie
                                są zupełnie niepotrzebne.
                                Zgadzam się,że dosadność języka bywa przydatna,lecz nadużywanie tego
                                psuje cały efekt i jest jedynie wulgarne,prymitywne.
                                Chciałoby się powtórzyć za Edziem:Jo i tak wos kochom!
    • Gość: lewak Re: Strajk w Tesco... IP: *.ticom.pl 03.03.08, 09:11
      a może by tak Wałęsa stanął na czele strajków w Tesco?Ale bez poparcia moralnego
      a zwłaszcza finansowego tzw.Kościoła.CZYM jest ta zdziadziała Solidarność
      pokazał strajk górników Budryka.Kiedyś gdy górnicy strajkowali 2 dni to
      "rydzykowcy" stawiali ołtarze pod ziemią i odprawiali msze.A
      DZIŚ???????????Kościół ma plebs w d .....Oni już /kościół/SWOJE osiągneli i dostali.
      • Gość: TY2 Re: Strajk w Tesco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 17:37
        Co ty pieprzysz?Wytrzeźwiej i potem pisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka