weeronika 24.02.08, 17:52 ktoś był??jakie wrażenia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julia Re: targi ślubne IP: *.gprs.plus.pl 24.02.08, 21:31 było super...nie wiedziałam że mają tam taką ładną salę. Szkoda bo weselę mam już gdzieś indziej zamówione ale przynajmniej dostałam tam namiary na świetne samochody. było warto przyjść-było ciekawie i ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romeo Re: targi ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 21:49 Szkoda na to wszystko pieniędzy.Lepiej sobie gdzieś wyjechać. Drobnomieszczańskie i wiejskie obyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agz Re: targi ślubne IP: *.strong-pc.com 28.02.08, 21:23 organizowala je moja 'znajoma', bardzo sobie chwalila i nie przypuszczala ze przyjdzie tyle osob. byla bardzo zadowolona. my tez!! wszystko na miejscu, tylko....stoiska z obraczkami mi brakowalo :-) pozatym NEO jest przepiekne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: targi ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 22:16 Moja znajoma,która niebawem wychodzi za mąż stwierdziła,że nic ciekawego nie było. Trochę osób się pojawiło,ale większość była rozczarowana. Odpowiedz Link Zgłoś