nickowa 27.08.03, 21:07 Widać, że sportowy dzień w TV bo nikt nie pisze na forum, tylko ja tu nabijam postów:))bo jakoś tak nie przepadam za lekkoatletyką:(( ale jak tylko pokażą jakiś bilard albo snookera to... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Forman Re: bez tematu... IP: proxy / 192.168.3.* 27.08.03, 22:17 I tak bywa ! Są dni że ludzie nie mają czasu,humoru a i chęci.A i niekiedy nie ma w sieci netu..Dobrze że ktoś kontroluje to forum,szczególnie kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: bez tematu... 27.08.03, 23:09 checi to ja mam, ino ze czasu brak, a jak go juz mam to odrazu na forum leza :) Odpowiedz Link Zgłoś
anya6 Re: bez tematu... 16.02.04, 16:16 powaznie LA jest w TV?? i ja to wszystko przegapilam? :(( jak to mozliwe;) Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: bez tematu... 28.08.03, 07:53 Glowna przyczyna to brak czasu..... A moze brak czasu jest spowodowany brakiem organizacji? Musze nad tym pomyslec... L. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: bez tematu... 29.08.03, 21:24 nickowa napisała: > Widać, że sportowy dzień w TV bo nikt nie pisze na forum, tylko ja tu nabijam > postów:))bo jakoś tak nie przepadam za lekkoatletyką:(( ale jak tylko pokażą > jakiś bilard albo snookera to... ????????????????????????????????????????????????? niema to tamto Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: bez tematu... 15.02.04, 23:25 nickowa napisała: > Widać, że sportowy dzień w TV bo nikt nie pisze na forum, tylko ja tu nabijam > postów:))bo jakoś tak nie przepadam za lekkoatletyką:(( ale jak tylko pokażą > jakiś bilard albo snookera to... Nie wiem o czym pisać.Po prostu skończyły się tematy--(Andrzej Mleczko) Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa Re: bez tematu... 16.02.04, 00:50 moja mama zawsze mi mówi: "jeśli nie masz na nic czasu, to znajdź sobie jeszcze jedno zajęcie" Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: bez tematu... 16.02.04, 08:50 kasicaaa napisała: > moja mama zawsze mi mówi: "jeśli nie masz na nic czasu, to znajdź sobie jeszcze > > jedno zajęcie" To jest dobre, ale do tematów ma się nijak. L. Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa Re: bez tematu... 16.02.04, 09:20 chodziło mi o to, że napisałeś, że to z braku czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: bez tematu... 16.02.04, 12:17 trzeba cos wymyslic albo odgrzebac stare tematy i sprawdzic czy cos sie zmienilo... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: bez tematu... 21.02.04, 20:49 coś za często te sprortowe dni :/ ciagle nikogo nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: bez tematu... 21.02.04, 20:52 jedynie nickowa dzisiaj cos probowała zawalczyc.... :) za co chwała jej! o tyle dobrze... jakby tak wszystcy pisali... hoho... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos jeszcze 47 postow 22.02.04, 14:25 zeby odzyskac 500 postowa przewage.... :) lepsze to niz 150 jak bylo wczoraj.... Odpowiedz Link Zgłoś
anya6 Re: bez tematu... 22.02.04, 18:02 No to pisze ale hmmm nuda nuda nuda!!! nic sie nie dzieje czy jak wszyscuy oszaleli i sie bawia w ostatki karnowalu :)) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: bez tematu... 22.02.04, 22:54 anya6 napisała: > No to pisze ale hmmm nuda nuda nuda!!! nic sie nie dzieje czy jak wszyscuy > oszaleli i sie bawia w ostatki karnowalu :)) hehehe bawia sie w najlepsze, a o forum zapomnieli! Odpowiedz Link Zgłoś
anya6 Re: bez tematu... 22.02.04, 23:11 spko jest smak:> kucharek pomogl:D nie no powaznie cos sie dzieje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: bez tematu... 23.02.04, 19:53 anya6 napisała: > spko jest smak:> kucharek pomogl:D nie no powaznie cos sie dzieje:)) ino co??? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos nie umi znalezc... 27.02.04, 23:20 watku - super hadziaj roku.... moze rownoległą do tej nominacji zrobimy super gorola roku?? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: bez tematu... 19.05.04, 20:51 co tam panie w polityce? chinczyki trzymaja sie ostro? Odpowiedz Link Zgłoś