Gość: rozkochany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 23:24 Opiszcie swoje uczucia dotyczące miłości... Każdy z nas był kiedyś zakochany... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forman5 Re: Miłosne Wyznania 01.09.03, 23:31 To było tak bardzo temu,że tylko grający tranzystor(radyjko) prod ZSRR przewieszony na szyi pamiętam. Ale jak sobie więcej przypomnę to się odezwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saddahm Re: Miłosne Wyznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 23:34 forman5 napisał: > To było tak bardzo temu,że tylko grający tranzystor(radyjko) prod ZSRR > przewieszony na szyi pamiętam. > Ale jak sobie więcej przypomnę to się odezwę. czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Miłosne Wyznania 01.09.03, 23:38 Gość portalu: saddahm napisał(a): > forman5 napisał: > > > To było tak bardzo temu,że tylko grający tranzystor(radyjko) prod ZSRR > > przewieszony na szyi pamiętam. > > Ale jak sobie więcej przypomnę to się odezwę. > > czekamy... wlasnie czekamy... ten tranzystor musiał spełnic jakąś kluczową role!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Miłosne Wyznania IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 00:10 Gość portalu: rozkochany napisał(a): > Opiszcie swoje uczucia dotyczące miłości... Każdy z nas był kiedyś > zakochany... ło rege po raz drugi ;))) Cóż to się robi na forum!? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Miłosne Wyznania IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 00:11 (aha, ja się wstydzę :P) Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Miłosne Wyznania 02.09.03, 00:49 bardzo podoba mi sie: "kochom cie i chca z tobom chodzic" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Miłosne Wyznania IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 07:40 Chciało by się powiedzieć - KAJ ? W ostatnią sobotę pod oknami mojego domu przechodziła pewna "zakochana" para - ona 14 lat , on 17 lat (znam ich), godz. 00.40 , czyli właściwie niedziela : On do Niej (chyba w euforii uczuć) - K...A , JAK TY MI SIE PODOBOSZ , ŁO JEZU JAK BYCH CI TAK TEROZ WSADZIOŁ , ŁO K...A ! No - chciało by się powiedzieć - k...a ! greg Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Miłosne Wyznania 02.09.03, 08:00 Ela jo by Cie chcioł--to autentyczne wyznanie miłości pewnego młodego górnika panience z Warszawy.Usłyszałem to na dancingu .( tak tak były takie imprezy w lokalach nocnych) Słuchając tego pod Tatrami wstyd mi trochę było. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Miłosne Wyznania 02.09.03, 10:34 Gość portalu: greg napisał(a): > Chciało by się powiedzieć - KAJ ? > > W ostatnią sobotę pod oknami mojego domu przechodziła pewna "zakochana" para - > ona 14 lat , on 17 lat (znam ich), godz. 00.40 , czyli właściwie niedziela : > On do Niej (chyba w euforii uczuć) - K...A , JAK TY MI SIE PODOBOSZ , ŁO JEZU > JAK BYCH CI TAK TEROZ WSADZIOŁ , ŁO K...A ! > > No - chciało by się powiedzieć - k...a ! > > greg to teraz normalka wsrod dzieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Miłosne Wyznania 02.09.03, 12:25 Z tym tranzystorem to ja nie chodziłem by fajną dziewczynę spotkać.Owszem pamiętam te czasy ale byłem jeszcze smarkaty.Tak strzeliłem,by starsi coś sobie przypomnieli. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Miłosne Wyznania 02.09.03, 12:36 forman5 napisał: > Z tym tranzystorem to ja nie chodziłem by fajną dziewczynę spotkać.Owszem > pamiętam te czasy ale byłem jeszcze smarkaty.Tak strzeliłem,by starsi coś sobie > > przypomnieli. tranzystory pojawily sie u nas jakos w latach 60 - 70 tych. a wiec nie zas tacy STARSI maja sobie cos przypomniec! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Miłosne Wyznania 02.09.03, 12:36 Pamiętam raz zabrałem z dworca w Rudzie(jak jeżdziłem na PKP) moją dziewczynę do loka.Pociąg jechał z Poznania do Katowic a kończyłem służbę wracając z powrotem do Gliwic z innym pociągiem.Chciałem w kabinie maszynisty --żeby było niekonwencjonalnie coś wyznać ale brakło mi odwagi.Ryk spręzarek stanowczo mi przeszkadzał. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Miłosne Wyznania 02.09.03, 12:38 forman5 napisał: > Pamiętam raz zabrałem z dworca w Rudzie(jak jeżdziłem na PKP) moją dziewczynę > do loka.Pociąg jechał z Poznania do Katowic a kończyłem służbę wracając z > powrotem do Gliwic z innym pociągiem.Chciałem w kabinie maszynisty --żeby było > niekonwencjonalnie coś wyznać ale brakło mi odwagi.Ryk spręzarek stanowczo mi > przeszkadzał. wow. ale romantycznie.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saddahm Re: Miłosne Wyznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 21:02 forman5 napisał: > Pamiętam raz zabrałem z dworca w Rudzie(jak jeżdziłem na PKP) moją dziewczynę > do loka.Pociąg jechał z Poznania do Katowic a kończyłem służbę wracając z > powrotem do Gliwic z innym pociągiem.Chciałem w kabinie maszynisty --żeby było > niekonwencjonalnie coś wyznać ale brakło mi odwagi.Ryk spręzarek stanowczo mi > przeszkadzał. Taka niepewna atmosfera jest bardzo romantyczna... Odpowiedz Link Zgłoś
usia.t Re: Miłosne Wyznania 02.09.03, 19:13 Hallo! Panie! Panny! Co z wami?Tylko panowie bywają zakochani?Zabierzcie też głos! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Miłosne Wyznania 02.09.03, 20:31 ja pamietam... za kazdym razem nie mialem tranzystora na szyi, ale nawet jakbym mial to nie wiem czy bym zwrocil na to uwage... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Miłosne Wyznania 02.09.03, 20:35 raz wracając pociągiem z Paryża do podparyskiej wsi o nazwie Bois le Roi zakochalem sie od pierwszego wejzenia w pewnej mulatce, ktora siedziala dwa krzeselka dalej... mmmmmmmm fajna była. jak wysiadlem z pociagu to mi przeszło. juz jej nie kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Miłosne Wyznania 02.09.03, 20:43 dr_scott napisał: > raz wracając pociągiem z Paryża do podparyskiej wsi o nazwie Bois le Roi > zakochalem sie od pierwszego wejzenia w pewnej mulatce, ktora siedziala dwa > krzeselka dalej... mmmmmmmm fajna była. > jak wysiadlem z pociagu to mi przeszło. juz jej nie kocham. > a przepraszam mialem wtedy walkmana - jakby na to nie patrzec - TRANZYSTOR! Odpowiedz Link Zgłoś
erskine Re: Miłosne Wyznania 02.09.03, 21:54 napisałabym, ale za plecami mój syn daje mi jeszcze 1 minutę i komputer już dla niego (rozmowa z Dominiką), co to za Dominika, czy ją ktoś zna..... Odpowiedz Link Zgłoś