yyyyuuuu 17.04.08, 21:07 mam zamiar wyremontować dach - gdzie się udać w Tarnowskich?? , gdzie otrzymam stosowną poradę ??? moze ktos zna jakas solidna ekipe lub punkt sprzedazy gdzie otrzymam fachowa porade ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Forest Re: wymiana dachu IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.08, 12:18 Co chcesz na tym dachu remontować. Jestem dekarzem i myśle że mogę Ci doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyy Re: wymiana dachu IP: 83.1.69.* 19.04.08, 17:21 mam stara dachówke betonowa trzeba to zrzucic i cos lekkiego polozyc mysłąme o blachodachówce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forest Re: wymiana dachu IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.08, 22:53 Nie polecam blachodachówki.Jest troszkę skomplikowana w kładzeniu i trudniejsza przy uszczelnianiu zakamarków. Jeżeli krokwie się nadają to lepiej położyć dachówkę ceramiczną. Jest lżejsza od betonowej i prezentuje się bardzo ładnie.To jest oczywiście tylko moje zdanie, a zrobisz jak będziesz chciał. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekarz Re: wymiana dachu IP: 83.1.74.* 19.04.08, 23:04 Gość portalu: Forest napisał(a): > Nie polecam blachodachówki.Jest troszkę skomplikowana w kładzeniu i trudniejsza > przy uszczelnianiu zakamarków. Jeżeli krokwie się nadają to lepiej położyć > dachówkę ceramiczną. Jest lżejsza od betonowej i prezentuje się bardzo ładnie.T > o > jest oczywiście tylko moje zdanie, a zrobisz jak będziesz chciał. Pozdrawiam. ale blachodachowka jest lzejsza od ceramicznej,a co do skomplikowania w kladzeniu to juz jest problem tego co to wykonuje. Widac ze jestes cienki w temacie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forest Re: wymiana dachu IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.08, 20:45 Nie jestem cienki tylko z doświadczenia wiem jak jest. Byłem na kilkunastu dachach z blachodachówki i mało który był prawidłowo zrobiony na przykład przy oknach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pustyśmiech Re: wymiana dachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 22:18 Nowy"Karlson z dachu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pustyśmiech Re: wymiana dachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 22:20 Sorry,Karlsson. Odpowiedz Link Zgłoś