Dodaj do ulubionych

Autobus linii 80

IP: 83.1.66.* 17.07.08, 06:16
Zaraz wychodzę do pracy i pewnie, jak zwykle będę stała na przystanku 40 minut, bo 80 po prostu sobie nie przyjedzie, a w najlepszym wypadku spóźni się 20 minut :-(. Dzwoniłam do MZK w Tarnowskich Górach, miły pan odesłał mnie do KZK gop, a tam powiedziano mi, że nie za bardzo wiedzą, co robić, bo to prywatny przewoźnik, który z nimi tylko podpisał umowę i mam napisać skargę. A ja póki co, nie wiem czy po raz kolejny nie spóźnię się do pracy 30 minut...:-(((((
Obserwuj wątek
    • Gość: sluchacz Re: Autobus linii 80 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.07.08, 08:30
      jest rozwiazanie z twoim problemem! poprostu jezeli nie chcesz miec klopotu w
      pracy to jedz jednym wczesniejszym Busem,lepiej byc wczeniej niz stracic prace.
      • Gość: dlm Re: Autobus linii 80 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 08:55
        Strasznie jesteś mądry,tak jakby 80 jeżdziła co 15 min.
    • Gość: ziuk Re: Autobus linii 80 IP: *.crowley.pl 17.07.08, 11:56
      a pracujesz w samych Gliwicach czy gdzieś wcześniej wysiadasz ???
      • Gość: student Re: Autobus linii 80 IP: *.stk.vectranet.pl 17.07.08, 23:36
        z 80tką były zawsze problemy. nie ma co liczyć na jakąkolwiek punktualność.
        jeszcze gorzej jest z powrotem do TG. dodam jeszcze, że autobus tej linii
        uwielbia "psuć" się w Kamieńcu lub Zbrosławicach.
        Dawno temu padł już pomysł by stworzyć jakiś alternatywny transport
        TG-Gliwice-TG ale najwyraźniej nikomu się to nie opłaca (o mini 112 nie wspomnę
        bo mieści się tam ok 10-15 osób).
        w sumie po co??? skoro linią kursują zwykle studenci...a jak wiadomo student
        zniesie wszystko...smutek
    • Gość: Ron Asmus Re: Autobus linii 80 IP: *.strong-pc.com 18.07.08, 21:42
      w czasie roku szkolnego często jeździłem 80 i zawsze jechała punktualnie.
      • Gość: dlm Re: Autobus linii 80 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 05:51
        Ale wtedy przewożnikiem były Gliwice,a teraz jest ktoś inny.
        • Gość: Antoni Re: Autobus linii 80 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 23:14
          Miałem dzisiaj niewątpliwego pecha i musiałem jechać tym autobusem
          z Gliwic.Smród,bród,spóźnienie i kierowca bez biletów.
          To jest skandal,jak można przewozić w czymś takim ludzi,kto za to
          odpowiada?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka