Gość: poliszynel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.08, 13:23 I co z tym referendum - zbiera ktoś już te podpisy czy tylko gada. Przegadano już prawie pół kadencji szkoda drugiej połowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo Re: Referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 13:16 podobno zawiazala sie juz grupa inicjatywna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w gipsie Re: Referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 00:31 Po co wypisujecie takie bzdury.Normalna,zwykła prowokacja do jałowej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofii Re: Referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 10:13 Ciekawe kto jest autorem tego wątku? Ja stawiam na radnego, który jest zainteresowany stołkiem burmistrza, albo też jego kolegę z powiatu. Na myśl też mi przychodzi ten Pan od orkiestry, co działa w związkach. Proponuję, by autor wątku się ujawnił, bo jak na razie odbieram to hasło jak jakąś komunistyczną propagandę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atom Re: Referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 10:17 Nie ujawni się,a to z pewnością jeden z naszych bezradnych. Zgadzam się,że to zwykła prowokacja,podtrzymywanie tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poliszynel Re: Referendum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.08, 11:13 U rodziłem sie W TG i nie jestem i nie byłem radnym to tak dla ciekawych, jestem uważnym obserwatorem lokalnej sceny "politycznej", i patrzę kto naszym kosztem sie zabawia. Ciekawe co naobiecują następni kandydaci popierani przez szare eminencje Tarnowskich Gór a mieszkańcy kolejny raz dadzą sie ogłupić !!!! Sprawę referendum rozdmuchali ludzie z kręgów PO poseł i przewodniczący w związku z tym zadałem pytanie co dalej ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeciek Re: Referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 11:36 referendum jest planowane w miesiącu listopadzie 2008. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Referendum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.08, 21:19 Skoro masz takie zdanie to po co ciągniesz dalej ten bezsensowny temat. Wystarczy prześledzić kilka wypowiedzi p. radnego któremu śni się stanowisko burmistrza a który robi wszystko by w mieście działo się źle. Mieszkańcy to widzą i ocenią jego zasługi, kompromitacja pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Referendum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 13:50 Dzisiejszy "Szmatławiec" podaje że referendum chce zrobić "Solidarność" a ja myślałem że Szęsny + Poseł i jego przydupasy. Chya że wynajęli solidaruchów ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Referendum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 14:41 Skoro "Szmatławiec", to po co się na niego powołujesz? Poza tym zauważ, że to "Szmatławiec" dotarł do tego, kto ma zamiar zorganizować referendum i dlaczego się o to stara. Odpowiedz jeszcze na pytanie, dlaczego czytasz, skoro to szmatławiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 16:43 a moze Ciebie maja odwolywac i dlatego SZMATLAWIEC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kydrynski Re: Referendum IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.08, 16:49 Fakt ze "Gwarek" to szmatlawiec,a co do referendumto by sie przydalo w tym miescie i na burmistrza bym tylko widzial Pepka jaki jest taki jest ale jest konkretny facet i niepozwoli sobie w kasze dmuchac. takich ludzi jak on nam potrzeba . Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Referendum 19.08.08, 17:27 Inaczej niż konkretny nazwałbym tego pana. Tarnowskie Góry zasługują chyba na coś więcej niż milicyjny intelekt. 23. Zresztą wiadomo,że ja będę burmistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: Referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 22:11 Boże,broń nas przed pepkiem!Niech sobie siedzi przy swoich gołębiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poliszynel Re: Referendum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 10:35 brawo Kasica !!! wszystkie dotychczasowe posty jednym tekstem takie przyszło polecenie ???? skąd ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwar Re: Referendum to kompromitacja organizatorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 19:54 Wniosek prosty kilku nienachapanych osób w tym mieście próbuje wyeliminować przeszkodę jaką na ich drodze jest wybrany w wyborach Burmistrz. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Referendum to kompromitacja organizatorów 20.08.08, 20:10 To drobiazg w porównaniu z tym,że tutaj próbuje się czasem eliminować burmistrza jeszcze nie wybranego. (czyli mnie) 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Referendum to kompromitacja organizatorów IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.08, 22:15 Oryginal23 koniecznie musisz wziąc udział w wyborach:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Referendum to kompromitacja organizatorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 21:41 Tak szczerze to twoje możliwości są duże ale wyłącznie do objęcia stanowiska sołtysa. O innych okolicznościach niestety możesz zapomnieć tak jak inne "przydupasy" w tym mieście. Mieszkańcy Tarnowskich Gór mają przyzwoitą władzę w osobie Burmistrza. Referendum próbują zorganizować tylko lokalne kacyki którym pensje miastowe już i tak b.duże nie wystarczają. Liczenie zatem na naiwnych tarnogórzan to szaleństwo a porażka tych dwóch będzie wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Referendum to kompromitacja organizatorów 21.08.08, 22:20 Dla poczucia władzy zrobię wszystko,mogę zostać nawet sołtysem. Tym się różnię od innych,przyszłych kandydatow na stanowisko burmistrza,że się do tego przyznaję. 23. PS.Na Twój głos też liczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędniczka Re: Referendum to kompromitacja organizatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 17:31 Do przeprowadzenia takiego referendum potrzebne są podpisy 10% uprawnionych do głosowania.W TG to około 4tys ludzi. Nikt nie zbierze takiej ilości podpisów,burmistrz Czech nie ma się czego obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie prawnik Re: Referendum to kompromitacja organizatorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 18:11 nie uprawnionych tylko tych którzy wzieli udział w ostatnich wyborach czyli ok 1600 podpisów !!!! prawo zmienił w tym zakresie PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Referendum to kompromitacja organizatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 21:13 Zebranie nawet tylu głosów jest niewykonalne. Dajcie sobie spokój z tym referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Referendum to kompromitacja organizatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 15:12 niech jeszcze kupcy sie przylaczom to bedzie juz spora sila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweety Re: Referendum to kompromitacja organizatorów IP: *.strong-pc.com 29.08.08, 10:49 niema i nie bedzie referendum..jakby ktos czytal Gwarek dokladnie...nie byloby takich domyslow i tego typu watkow...doszli do porozumienia...tak czy owak...w nastepnych wyborach bedzie wiadomo czy tarnogorzanie sa zadowoleni z Burmistrza Czecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poliszynel Re: Referendum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 11:46 Ciekawe co im Burmistrz obiecał i ile za to my zapłacimy? W końcu chyba nie wywali swojego prezia z Aqa Parku a to może spowodować podniesienie np. cen biletów aby dla szefa ZZ utworzyć etat v-ce !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielonek Re: Referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 17:38 Olej to,idź się napić,pogoda kiepska! Odpowiedz Link Zgłoś