skrzynkaonline 12.10.08, 22:54 Drodzy tarnogórzanie gdzie oprócz targu można jeszcze kupić drzewka owocowe? Czy tu gdzieś w okolicy jest może pieczarkarnia, która pozbywa się ziemi spod uprawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania b Re: drzewka owocowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 23:04 W TG chyba nie ma pieczarkarni.Nie wiem,czy w castoramie(ogród) nie mają drzewek,trzeba sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miczurin Re: drzewka owocowe IP: *.ru 12.10.08, 23:15 a kto kupuje badziewie na targu? ten co sie na tym zupelnie nie zna! kupuj tylko tu--------------------------------- www.zurek.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
skrzynkaonline Re: drzewka owocowe 13.10.08, 08:47 Aniu w supermarketach nie kupuję. Wiosna kupiłam porzeczki, które po trzech dniach padły wole kupić drożej ale dobry gatunkowo towar. miczurin w tej firmie chyba nie prowadzą drzewek owocowych? Albo ja nie umiem znaleźć. Jeszcze sobie zadzwonię do nich i spytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: drzewka owocowe IP: *.nameserverus2.com 13.10.08, 10:04 Ligus L. Sprzedaż drzewek owocowych i krzewów ul. Starowapienna 15 42-680 Tarnowskie Góry 032 384 34 83 Odpowiedz Link Zgłoś