Gość: :) IP: *.strong-pc.com 08.01.09, 09:45 tarnogórzanie polećcie mi dobrego radce prawnego, który zna się na spółdzielniach mieszkaniowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joanna Re: radca prawny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 10:31 Poczekaj na oryginala23,na pewno ci doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo... Re: radca prawny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 10:53 Z czym masz problem. Być może na tym forum dowiesz się więcej aniżeli to, o czym poinformuje cię jakiś tam, radca prawny. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyga Re: radca prawny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.09, 10:56 Polecam Kancelarie na Opolskiej 10 mec. Stanisław Wyląg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: radca prawny IP: *.strong-pc.com 08.01.09, 11:42 wyga a czy ta kancelaria specjalizuje się w prawie spółdzielczym? Paolo wole nie rozmawiać z nie znanymi mi osobami na moje tematy prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo... Re: radca prawny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 12:47 Gość portalu: :) napisał(a): > Paolo wole nie rozmawiać z nie znanymi mi osobami na moje tematy prywatne. I masz w zupełności rację. Możemy porozmawiać na skypie czy tez wymienic informacje poza forum. Mój email to wspolnotabc@wp.pl Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo... Re: radca prawny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 17:26 A swoją drogą, zaciągnąłbym w swym temacie języka tam gdzie tylko sie da by w ostateczności uzupełnić czy też potwierdzić swą wiedze u prawnika. Swego czasu można było porozmawiać z Panem Dziewiorem, w-ce prezesem spółdzielni Gwarek którego wypowiedzi w wielu dziedzinach znajdziesz pod adresem www.dziewior.pl/pytania.html Może w tych odpowiedziach będzie rozwiązanie wielu twych wątpliwości i jak sadzę za darmo gdyż z prawnikami różnie bywa. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: radca prawny 08.01.09, 17:38 Doradzam jak zwykle.Przede wszystkim umiar i opanowanie. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: radca prawny IP: *.strong-pc.com 09.01.09, 10:53 Paolo dzięki za cenną informację. Nie znalazłam jednak informacji dotycząca mojego problemu. Czytam jednak wszystko co się da by dowiedzieć się jak najwięcej, ale trudnym językiem napisane jest to nasze prawo;) Odpowiedz Link Zgłoś