Gość: loggy IP: *.wbp.zabrze.pl 25.01.02, 09:04 bylo juz o Tigerze Michalczewskim, bylo o Malyszu... a co powiecie o naszym miszczu Cofaliku? ja wlasciwie wyrazilem swoj stosunek slowem "miszcz". L. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jolek Re: Nasz miszcz - Cofalik IP: 62.89.79.* 25.01.02, 12:20 a ja sie strasznie cieszylam jak widzialam sukcesy Cofalika w tv. to bylo strasznie mile, ze gosciu jest z tarnowskich gor. a potem sie zaczely jakies afery wokol niego (chyba z dopingiem) i juz wiecej o Cofaliku nie bylo w tv. i mi sie tak jakos smutno zrobilo..... szkoda bardzo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: Nasz miszcz - Cofalik IP: *.wbp.zabrze.pl 25.01.02, 15:48 Gość portalu: jolek napisał(a): > a ja sie strasznie cieszylam jak widzialam sukcesy Cofalika w tv. to bylo > strasznie mile, ze gosciu jest z tarnowskich gor. > > a potem sie zaczely jakies afery wokol niego (chyba z dopingiem) i juz wiecej o > > Cofaliku nie bylo w tv. > i mi sie tak jakos smutno zrobilo..... > szkoda bardzo..... czy w tych tarnowskich gorach trafiaja sie sami tacy miszcze... burmiszcz... ten tez wlasnie za ta afere z dopingiem! ladny obraz, nie ma co... a juz go kreowali na gwiazde jak malysza: spokojny, przywiazany do rodziny, skromny itd... slawa go zgubila? cholera niczym wczorajszy Tommy Gunn z Rocky V - Scott rozumiesz o co mi chodzi (bo ogladales)? :((((((((((( L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Nasz miszcz - Cofalik IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 19:39 Gość portalu: loggy napisał(a): > Gość portalu: jolek napisał(a): > > > a ja sie strasznie cieszylam jak widzialam sukcesy > Cofalika w tv. to bylo > > strasznie mile, ze gosciu jest z tarnowskich gor. > > > > a potem sie zaczely jakies afery wokol niego (chyba z > dopingiem) i juz wiecej o > > > > Cofaliku nie bylo w tv. > > i mi sie tak jakos smutno zrobilo..... > > szkoda bardzo..... > > czy w tych tarnowskich gorach trafiaja sie sami tacy > miszcze... burmiszcz... ten tez > wlasnie za ta afere z dopingiem! > ladny obraz, nie ma co... > a juz go kreowali na gwiazde jak malysza: spokojny, > przywiazany do rodziny, skromny itd... > slawa go zgubila? > cholera niczym wczorajszy Tommy Gunn z Rocky V - Scott > rozumiesz o co mi chodzi (bo ogladales)? > :((((((((((( > L. > heh! taaaaaaaa, aaaaaaaaaa jaka slawa??? raz o nim czytalem w Gwarku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolek Re: Nasz miszcz - Cofalik IP: *.waw.cdp.pl 27.01.02, 15:22 Gość portalu: dr scott napisał(a): > heh! taaaaaaaa, aaaaaaaaaa jaka slawa??? raz o nim czytalem w Gwarku! slawny byl. bo w telewizji go bylo duzo przy okazji olimpiady. wydawalo sie, ze w koncu jakis porzadny sportowiec z tarnowskich gor....eh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Nasz miszcz - Cofalik IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 17:53 Gość portalu: jolek napisał(a): > Gość portalu: dr scott napisał(a): > > > heh! taaaaaaaa, aaaaaaaaaa jaka slawa??? raz o nim czytalem w Gwarku! > > > slawny byl. bo w telewizji go bylo duzo przy okazji olimpiady. wydawalo sie, ze > w > koncu jakis porzadny sportowiec z tarnowskich gor....eh... byl w telewizji??? to chyba sie wtedy malo sportem interesowalem... a tak na marginesie: dlaczego zniknal? sterydy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: Nasz miszcz - Cofalik IP: *.wbp.zabrze.pl 28.01.02, 10:45 Gość portalu: dr scott napisał(a): > byl w telewizji??? > to chyba sie wtedy malo sportem interesowalem... > a tak na marginesie: dlaczego zniknal? sterydy??? doping L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Nasz miszcz - Cofalik IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 15:58 Gość portalu: loggy napisał(a): > Gość portalu: dr scott napisał(a): > > > byl w telewizji??? > > to chyba sie wtedy malo sportem interesowalem... > > a tak na marginesie: dlaczego zniknal? sterydy??? > > doping > L. > mieczak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Nasz miszcz - Cofalik IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 14:40 Gość portalu: loggy napisał(a): > bylo juz o Tigerze Michalczewskim, bylo o Malyszu... > a co powiecie o naszym miszczu Cofaliku? > ja wlasciwie wyrazilem swoj stosunek slowem "miszcz". > L. cufalik... Odpowiedz Link Zgłoś