dr_scott 30.12.03, 01:11 jakie macie typy? nie musza to byc wozy nowe, po prostu wasz typ. krotko uzasadnij wybor. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_scott Re: Samochód Roku 2003 30.12.03, 01:12 Nissan Skyline GTR najlepsza fura w NFS Underground :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Samochód Roku 2003 31.12.03, 00:27 moje ulubione fury sa tak stare ze nie chcielibyscie o nich slyszec nawet.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Samochód Roku 2003 02.01.04, 08:31 Renault Megane fajna stylistyka nadwozia ;) L. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Samochód Roku 2003 03.01.04, 15:51 loggic napisał: > Renault Megane > fajna stylistyka nadwozia > ;) > L. > mi sie podoba :D właśnie za śmiałość linii (wprawdzie nie tak śmiała jak w Multipli :]). samochod nie jest taki jak setki innych na dorgach. i zdaje sie ze otrzymal najwyzsza note w testach bezpieczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@teX Re: Samochód Roku 2003 IP: 81.210.25.* 04.01.04, 11:15 Opel Vectra :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Samochód Roku 2003 07.01.04, 18:11 dr_scott napisał: > loggic napisał: > > > Renault Megane > > fajna stylistyka nadwozia > > ;) > > > mi sie podoba :D > właśnie za śmiałość linii (wprawdzie nie tak śmiała jak w Multipli :]). > samochod nie jest taki jak setki innych na dorgach. i zdaje sie ze otrzymal > najwyzsza note w testach bezpieczenstwa. a ja slyszalem ze mim oz tam te wszystkie pierdoły z bezpieczenstwem i linią, to jest troche nie stabilny. nie ze sie ma wywrocic, ine ze bardzo sie kołysze... poza tym ok... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: A co na to FORMAN??? 04.01.04, 13:06 Oj ciężki wybór--ale stawiam na Nissana w końcu to jest nagroda dla zwycięzcy turnieju 4 skoczni ! Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: A co na to FORMAN??? 08.01.04, 11:54 Opole Vectra B. Najlepiej z motorem 2.0 16V. Fajne autko, sam takim jeżdziłem. Szkoda,że juz nie:-( Aha, od dzis zmieniłem nick z jerry na jerry_72:-) J. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: A co na to FORMAN??? 08.01.04, 16:49 jerry_72 napisał: > Opole Vectra B. Najlepiej z motorem 2.0 16V. Fajne autko, sam takim jeżdziłem. > Szkoda,że juz nie:-( > > Aha, od dzis zmieniłem nick z jerry na jerry_72:-) 2.0 16v sie nadaje, jest konkretne... to jest tak w sam raz... PS. gratuluje nicka :) wpisz sie do pamietnika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domel Re: Samochód Roku 2003 IP: *.protonet.pl 09.01.04, 15:25 dla mnie samochodem roku 2003 jest BMW serii 5 ,na dalszych miejcach w moim rankingu tez plasują sie modele tej marki:Z4 i nowa szóstka.Dla wielu fanów marki nowa stylistyka nie przypadła do gustu ,mnie natomiast zachwyciła. Samochodem roku został Fiat Panda miałem okazji nim jechać i szczerze przyznam że samochód bardzo fajnie sie prowadzi dość duzo miejsca w srodku bardzo dobra funcjonalność w swojej klasie nie ma lepszego (matiz ,atos). Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: Samochód Roku 2003 17.01.04, 14:09 Siedziałem w Pandzie (Samochód 2004 Roku) i nie podobało mi się wcale. Może jestem za wysoki,ale nie miesciłem sie tam wcale. Kierownica na kolanach, plastik z drzwi dociskał boleśnie moje udo, ogólnie padaczka. Plastik wszędzie:-( Może to przez mój słuszny wzrost, może osoby mające 175 cm będą czuły sie tam dobrze, ja wiem jedno: za ok. 30tys., bo tyle kosztuje Panda mogę mieć np. Renault Megane 1.4 16V z 2000r., z 4 poduchami, ABS-em,klimą i elektryką. Z polskiego salonu i z niewielkim przebiegiem. Jeżdzi się super takim autkiem, wiem z doświadczenia. No i nie daj Boże jakiś wypadek, cienko tą Pandę widzę. J. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: Samochód Roku 2003 17.01.04, 15:31 Aha, jedyne co fajne w tym autku to nazwa, bo Gingo, które na szczęście dla Fiata nie przeszło, było nazwą fatalną. Jak by to ludzie wymawiali? Dżindżo? J. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Samochód Roku 2003 17.01.04, 23:56 Gość portalu: Domel napisał(a): > dla mnie samochodem roku 2003 jest BMW serii 5 ,na dalszych miejcach w moim > rankingu tez plasują sie modele tej marki:Z4 i nowa szóstka.Dla wielu fanów > marki nowa stylistyka nie przypadła do gustu ,mnie natomiast zachwyciła. > Samochodem roku został Fiat Panda miałem okazji nim jechać i szczerze przyznam > że samochód bardzo fajnie sie prowadzi dość duzo miejsca w srodku bardzo dobra > funcjonalność w swojej klasie nie ma lepszego (matiz ,atos). wszystkie bawary sie nadają... nizniszczalne bryki... no moze tylko pancerna oslona miski olejowej by sie przydala... np z duzego fiata bylaby w sam raz, nie sposob ja wykrzywic! Odpowiedz Link Zgłoś