majaa 11.12.15, 15:22 Nie wiem, jak innym uczestnikom, ale mnie zupełnie nie podoba się obecna forma tego forum. Moim zdaniem jest nieczytelna, dezorientująca. Może moderacja mogłaby przywrócić jednak stary układ. Co Wy na to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kora3 Re: forma forum 11.12.15, 15:47 Podzielam Twoje zdanie Maju i przyłaczam się do postulatu, jesli się oczywiscie da to zrobic Odpowiedz Link
anastazyl Re: forma forum 11.12.15, 16:13 majaa napisała: > Nie wiem, jak innym uczestnikom, ale mnie zupełnie nie podoba się obecna forma > tego forum. Bardzo mi się podoba obecna forma forum. > Moim zdaniem jest nieczytelna, dezorientująca. A moim przejrzysta i intuicyjna. > Może moderacja mogła by przywrócić jednak stary układ. Co Wy na to? Moderacja to może co najwyżej sobie pogadać. Te zmiany są w gestii właściciela, czyli spółki Agora. Odpowiedz Link
chris1970 Re: forma forum 11.12.15, 23:38 Przyłączam się do opinii. Mnie się również podoba nowa edycja forum. Myślę, że przeciwnicy się przyzwyczają wkrótce. Odpowiedz Link
majaa Re: forma forum 13.12.15, 22:09 Powiem tak, gdyby nie to, że to moje ulubione forum, to pewnie nie chciałoby mi się przyzwyczajać, raczej przestałabym tu zaglądać. A tak, to nie mam wyjścia, muszę się przyzwyczaić I tak to właśnie często bywa, co nie znaczy, że człowiek jest z tego zadowolony. Odpowiedz Link
mocno.zdziwiona Re: forma forum 11.12.15, 16:18 Mi się bardzo nie podoba. Zgadzam się z określeniem nieczytelna i dezorientująca, dodam mało intuicyjna i po prostu wkurzająca. Odpowiedz Link
vivi86 Re: forma forum 11.12.15, 17:11 A mnie się podoba. Schowanie komentarzy będących odpowiedzią na odpowiedź a nie na pytanie autora wątku to strzał w 10. Nieraz mnie irytowało, że był ciekawy temat i aby dokopać się do kolejnych odpowiedzi musiałam przewijać pół strony jak nie lepiej, bo 2 odpowiadające, a aktywne osoby raczyły się wykłucać kompletnie nie na zadane pytanie. Jak najbardziej jestem za nową formą Odpowiedz Link
minniemouse Re: forma forum 11.12.15, 23:39 vivi86 napisał(a): a aktywne osoby raczyły się wykłucać kompletnie nie na zadane pytanie. " wykłócać " nie wyklucac. jak juz tak wyniosle, to koniecznie zadbaj o ortografie. bo inaczej nie bardzo wychodzi Minnie Odpowiedz Link
vivi86 Re: forma forum 12.12.15, 19:15 Nie wyniośle, tylko praktycznie. Jak ktoś z kimś chce się kłócić na temat nie związany z pytaniem, od którego zaczynał się wątek to niech chociaż forum nie zaśmiecają. Odpowiedz Link
beata_ Re: forma forum 11.12.15, 17:18 "Boje" o niepapranie forum toczyły się mniej więcej od sierpnia. Wtedy pojawiły się te dzikie zmiany na kilku zaledwie forach - mało kto zwrócił uwagę, myśląc że to jakiś chwilowy błąd. Nikt wtedy nie wiedział ani o co chodzi, ani że będzie to grubsza zmiana. Dopiero chyba miesiąc później wyszło szydło z worka, a w październiku ruszyła większa akcja ze strony użytkowników (vide - wątek przypięty tu na górze). Potężne dyskusje na forum O forum do obejrzenia. Efekt? No cóż, widać gdzie nas mają Odpowiedz Link
aka10 Re: forma forum 11.12.15, 19:42 Okropnosc. W ogole zniecheca do czytania i odpowiadania. Odpowiedz Link
minniemouse Re: forma forum 11.12.15, 23:35 Niestety nie lezy to mojej gestii aby cokolwiek przywracac. jak tak dalej pojdzie to pozostanie pozegnac forumy - na zawsze. Minnie Odpowiedz Link
mallard Re: forma forum 11.12.15, 23:57 Mnie również się nie podoba. Popieram postulat! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: forma forum 12.12.15, 20:26 Anastazyl chyba podstawiony z WP. Nikomu się nie podoba, pisano listy protestacyjne, ale własciciele dodali tylko słabo widoczny po lewej stronie "rozwiń dyskusję" i nadal wpierają wszystkim, ze wszystko tylko dla naszego dobra. Doooobre paniska.... Odpowiedz Link
en-n Re: forma forum 12.12.15, 22:48 Stary układ uzyskasz jednym kliknięciem w "Rozwiń dyskusję". Odpowiedz Link
quba Re: forma forum 12.12.15, 23:12 myślę, że to jakaś awaria jest, a nie celowe ustawienia Odpowiedz Link
beata_ Re: forma forum 13.12.15, 10:45 quba napisał: > myślę, że to jakaś awaria jest, a nie celowe ustawienia > Też tak myślałam (i nie tylko ja) - w SIERPNIU! Odpowiedz Link
majaa Beatko, Minnie... 13.12.15, 22:26 Dzięki za wyjaśnienia. Nie wiedziałam, że były już próby przekonania właściciela do pozostawienia starego układu forum. Szkoda, że tam "na górze" uparli się, że "wiedzą lepiej". Pozdrawiam Sympatyków tego forum i mam nadzieję, że mimo wszystko nie odbierze nam to ochoty do dyskusji. Odpowiedz Link