kamsar17 16.10.10, 12:50 Posiadam testy + odpowiedzi do książki Matura Masters Pre-intermediate ... 99% nauczycieli pracujących z tą książką używa tych testów ... Zajnteresowanych proszę o kontakt gg 28393566... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
destruktor27 Re: Matura Masters Pre-intermediate testy 08.12.10, 19:10 mam do sprzedania za 10 zł! odpowiedzi do testów z Matura Masters Pre-Intermediate lub karta heyah ;) kontakt destruktor27@interia.pl zawsze sprawdzam emaila chociaz raz dziennie ;) Odpowiedz Link
kubus0000 Re: Matura Masters Pre-intermediate testy 07.02.11, 23:48 sprzedam SPRAWDZIANY KARTKOWKI I ODPOWIEDZI DO -Test Matura Explorer Pre-Intermediate -Matura Masters Pre-intermediate -Solutions Intermediate Progress zainteresowanych prosze o kontakt na gg: 33146739 koszt 15 zl prosze pisac Odpowiedz Link
fabregasik9 Re: Matura Masters Pre-intermediate testy 01.03.11, 19:24 Witam, mam do sprzedania testy wraz z odpowiedziami do ksiazki matura masters pre-intermediate. 12 unitow obie grupy i odpowiedzi zagwarantują Ci 5 z angielskiego. Cena 20 zł. zainteresowanych proszę o kontakt gg : 7476366 Odpowiedz Link
paulik789 Re: Matura Masters Pre-intermediate testy 20.05.11, 16:31 Testy matura masters: elementary, pre-intermediate, intermediate. GG: 32789569 Odpowiedz Link
supervit Re:Matura Masters elementry,Pre-intermediate testy 17.07.11, 08:52 hej mam do testy: *matura masters elementry (liceum,technikum,zawodówka) *matura masters pre-intermediate (liceum,technikum,zawodówka) *matura masters Intermediate (liceum,technikum,zawodówka) *chemia wyd.nowa era (1-3 liceum,technikum,zawodówka) *geografia wyd. pwn (1-3 liceum,technikum,zawodówka) *geografia puls ziemia klasy (1-3gimnazjum) *matematyka(3 gimnazjum) *wos sprawdzian całoroczny(3 gimnazjum) cena 5 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cena 5 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cena 5 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pisać na numer gg 35675737 Taniej nie znajdziecie:)!!!!! Odpowiedz Link
supervit Re: Matura Masters Pre-intermediate testy 17.07.11, 08:59 hej mam do testy: *matura masters elementry (liceum,technikum,zawodówka) *matura masters pre-intermediate (liceum,technikum,zawodówka) *matura masters Intermediate (liceum,technikum,zawodówka) *chemia wyd.nowa era (1-3 liceum,technikum,zawodówka) *geografia wyd. pwn (1-3 liceum,technikum,zawodówka) *geografia puls ziemia klasy (1-3gimnazjum) *matematyka(3 gimnazjum) *wos sprawdzian całoroczny(3 gimnazjum) cena 5 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cena 5 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cena 5 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pisać na numer gg 35675737 Taniej nie znajdziecie:)!!!!! Poleć znaj Odpowiedz Link
supervit Re: Matura Masters intermediate testy 17.07.11, 08:59 hej mam do testy: *matura masters elementry (liceum,technikum,zawodówka) *matura masters pre-intermediate (liceum,technikum,zawodówka) *matura masters Intermediate (liceum,technikum,zawodówka) *chemia wyd.nowa era (1-3 liceum,technikum,zawodówka) *geografia wyd. pwn (1-3 liceum,technikum,zawodówka) *geografia puls ziemia klasy (1-3gimnazjum) *matematyka(3 gimnazjum) *wos sprawdzian całoroczny(3 gimnazjum) cena 5 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cena 5 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cena 5 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pisać na numer gg 35675737 Taniej nie znajdziecie:)!!!!! Poleć znaj Odpowiedz Link
kubus0000 Re: Matura Masters Pre-intermediate testy 08.09.11, 16:26 sprzedam SPRAWDZIANY KARTKOWKI I ODPOWIEDZI DO Matura Masters Pre-intermediate lub Solutions Intermediate Progress zainteresowanych prosze o kontakt na gg: 33146739 koszt 15 zl prosze pisac Odpowiedz Link
kubus0000 Re: Matura Masters Pre-intermediate testy 08.09.11, 16:27 sprzedam SPRAWDZIANY KARTKOWKI I ODPOWIEDZI DO Matura Masters Pre-intermediate lub Solutions Intermediate Progress i matura explorer preintermediate zainteresowanych prosze o kontakt na gg: 33146739 koszt 15 zl prosze pisac Odpowiedz Link
kubus0000 Re: Matura Masters Pre-intermediate testy 08.09.11, 16:27 sprzedam SPRAWDZIANY KARTKOWKI I ODPOWIEDZI DO Matura Masters Pre-intermediate lub Solutions Intermediate Progress i matura explorer preintermediate zainteresowanych prosze o kontakt na gg: 33146739 koszt 15 zl prosze pisac Odpowiedz Link
malysia119933 Re: Matura Masters Pre-intermediate testy 05.11.11, 10:46 MATURA MASTERS ELEMENTARY(niebieska ksiązka) 12 unitów, 2 grupa A i B z odpowiedziami do sprawdzianów. MATURA MASTERS PRE-INTERMEDIATE(zielona książka), 12 unitów, 2 grupy A i B z odpowiedziami do sprawdzianów i kartkówek + 2 sprawdziany semestralne!! z unitów 1-6 i 7-12. za doładowanie 5zł '\ gg : 25069472 Odpowiedz Link
karolineczkaa Matura Masters Pre-intermediate testy 15.01.12, 17:42 Hej!!:) Mam do sprzedania testy: MATURA MASTERS ELEMENTARY(niebieska ksiązka) 12 unitów, 2 grupa A i B z odpowiedziami do sprawdzianów. MATURA MASTERS PRE-INTERMEDIATE(zielona książka), 12 unitów, 2 grupy A i B z odpowiedziami do sprawdzianów i kartkówek + 2 sprawdziany semestralne!! z unitów 1-6 i 7-12. MATURA MASTERS INTERMEDIATE(fioletowa książka) 12 unitów, 2 grupy A i B z odpowiedziami do sprawdzianów i kartkówek + 2 sprawdziany semestralne!! z unitów 1-6 i 7-12. Bardzo tanio Cena do uzgodnienia,a co do płatności możemy ją ustalić! Kontakt: 31557749. CZĘSTO JESTEM DOSTĘPNA NA GG!! Hej!!:) Mam do sprzedania testy: MATURA MASTERS ELEMENTARY(niebieska ksiązka) 12 unitów, 2 grupa A i B z odpowiedziami do sprawdzianów. MATURA MASTERS PRE-INTERMEDIATE(zielona książka), 12 unitów, 2 grupy A i B z odpowiedziami do sprawdzianów i kartkówek + 2 sprawdziany semestralne!! z unitów 1-6 i 7-12. MATURA MASTERS INTERMEDIATE(fioletowa książka) 12 unitów, 2 grupy A i B z odpowiedziami do sprawdzianów i kartkówek + 2 sprawdziany semestralne!! z unitów 1-6 i 7-12. Bardzo tanio Cena do uzgodnienia,a co do płatności możemy ją ustalić! Kontakt: 31557749. CZĘSTO JESTEM DOSTĘPNA NA GG!! Hej!!:) Mam do sprzedania testy: MATURA MASTERS ELEMENTARY(niebieska ksiązka) 12 unitów, 2 grupa A i B z odpowiedziami do sprawdzianów. MATURA MASTERS PRE-INTERMEDIATE(zielona książka), 12 unitów, 2 grupy A i B z odpowiedziami do sprawdzianów i kartkówek + 2 sprawdziany semestralne!! z unitów 1-6 i 7-12. MATURA MASTERS INTERMEDIATE(fioletowa książka) 12 unitów, 2 grupy A i B z odpowiedziami do sprawdzianów i kartkówek + 2 sprawdziany semestralne!! z unitów 1-6 i 7-12. Bardzo tanio Cena do uzgodnienia,a co do płatności możemy ją ustalić! Kontakt: 31557749. CZĘSTO JESTEM DOSTĘPNA NA GG!! Hej!!:) Mam do sprzedania testy: MATURA MASTERS ELEMENTARY(niebieska ksiązka) 12 unitów, 2 grupa A i B z odpowiedziami do sprawdzianów. MATURA MASTERS PRE-INTERMEDIATE(zielona książka), 12 unitów, 2 grupy A i B z odpowiedziami do sprawdzianów i kartkówek + 2 sprawdziany semestralne!! z unitów 1-6 i 7-12. MATURA MASTERS INTERMEDIATE(fioletowa książka) 12 unitów, 2 grupy A i B z odpowiedziami do sprawdzianów i kartkówek + 2 sprawdziany semestralne!! z unitów 1-6 i 7-12. Bardzo tanio Cena do uzgodnienia,a co do płatności możemy ją ustalić! Kontakt: 31557749. CZĘSTO JESTEM DOSTĘPNA NA GG!! Hej!!:) Mam do sprzedania testy: MATURA MASTERS ELEMENTARY(niebieska ksiązka) 12 unitów, 2 grupa A i B z odpowiedziami do sprawdzianów. MATURA MASTERS PRE-INTERMEDIATE(zielona książka), 12 unitów, 2 grupy A i B z odpowiedziami do sprawdzianów i kartkówek + 2 sprawdziany semestralne!! z unitów 1-6 i 7-12. MATURA MASTERS INTERMEDIATE(fioletowa książka) 12 unitów, 2 grupy A i B z odpowiedziami do sprawdzianów i kartkówek + 2 sprawdziany semestralne!! z unitów 1-6 i 7-12. Bardzo tanio Cena do uzgodnienia,a co do płatności możemy ją ustalić! Kontakt: 31557749. CZĘSTO JESTEM DOSTĘPNA NA GG!! Hej!!:) Mam do sprzedania testy: MATURA MASTERS ELEMENTARY(niebieska ksiązka) 12 unitów, 2 grupa A i B z odpowiedziami do sprawdzianów. MATURA MASTERS PRE-INTERMEDIATE(zielona książka), 12 unitów, 2 grupy A i B z odpowiedziami do sprawdzianów i kartkówek + 2 sprawdziany semestralne!! z unitów 1-6 i 7-12. MATURA MASTERS INTERMEDIATE(fioletowa książka) 12 unitów, 2 grupy A i B z odpowiedziami do sprawdzianów i kartkówek + 2 sprawdziany semestralne!! z unitów 1-6 i 7-12. Bardzo tanio Cena do uzgodnienia,a co do płatności możemy ją ustalić! Kontakt: 31557749. CZĘSTO JESTEM DOSTĘPNA NA GG!! U MNIE NAJTANIEJ Odpowiedz Link
kubaba93 Matura Masters ELEMENATRY / PRE-INTERMEDIE 04.06.12, 23:22 TESTY ODPOWIEDZI KARTKOWKI ODPOWIEDZI! OBY DWIE GRUPY! NIEBIESKA I ZIELONA KSIĄZKA! CENA 5 ZL DOLADOWANIE DO TELEFONU CENA 5 ZL GG 3667358 ( CZESTO NIE WIDOCZN) Odpowiedz Link