09.08.11, 21:20
www.youtube.com/watch?v=mmZZTSO1gTE&feature=related
to coś takiego jak nasi kibole, tyle że jest ich w Wielkiej Brytanii 10 razy więcej i zwykle są czarnoskórymi emigrantami

przez takie wydarzenia jedynie rasistów i nacjonalistów w Europie przybędzie - Anders Breivik zapewne się ucieszy...
Obserwuj wątek
    • gr.eenka Re: dzicz 09.08.11, 21:43
      www.tvn24.pl/-1,1713438,0,1,znow-niespokojnie-na-ulicach-brytyjskich-miast,wiadomosc.html
      właśnie chciałam rozpocząć wątek, ale widzę, że już jest.

Czy to jednak nie nawiązuje w jakiś sposób do tego co się działo w Hiszpanii?

• jan_hus_na_stosie Re: dzicz 09.08.11, 21:47
        w Hiszpanii protesty miały pokojowy charakter i brali w nich udział rodowici młodzi Hiszpanie, najczęściej po studiach i bezrobotni
    • jan_hus_na_stosie Re: dzicz 09.08.11, 22:22
      a tak w ogóle ta policja angielska

www.youtube.com/watch?v=olEIMaMavMg&feature=related
      to jakaś porażka
    • mediator.org Re: dzicz 09.08.11, 22:31
      Hus, siedzę tu właśnie na miejscu. Wygląda to na prowokację, co nie tylko ja zauważam.
      Policja opieszała nad wyraz.
      Dopiero dziś chodzą po ulicach, pod wieczór otaśmowali miejsca rozruchów.
      A jak mówią tubylcy - kto jak kto, ale angielska policja ma wprawę z rozruchami...
      Mam foty, ale nie wiem jak wstawić. Zresztą, są takie jak w internecie.
      Dzicz - ta na górze...
      • jan_hus_na_stosie Re: dzicz 09.08.11, 22:38
        hm, ciekawe to co piszesz

myślisz, że policja dostała specjalne wytyczne w stylu "nie interweniować zbyt skutecznie"?
      • mediator.org Re: dzicz 09.08.11, 22:41
        Np. zastanawiające dlaczego spalono kantor, który znajdował się... 20 m od posterunku Policji na Brixton. A Policja na Brixton chyba nie jest przyzwyczajona do spania-wiadomo jaka to dzielnica.
        Na co czekali?
        Aż 'chłopcy' skończa pracę?...
        • mediator.org Re: dzicz 09.08.11, 22:42
          "myślisz, że policja dostała specjalne wytyczne w stylu "nie interweniować zbyt skutecznie"? "
          To nie tylko ja zauważam!
          • gr.eenka Re: dzicz 09.08.11, 23:05
            jaki zatem jest cel tej akcji?
            Może będą mieć pretekst by usunąć z kraju emigrantów, biedotę?
            • mediator.org Re: dzicz 09.08.11, 23:10
              Jeszcze bardziej docisnąć inwigilację itp.
              Obostrzyć przepisy.
              Pozbyć się co poniektórych.

No wiecie, wszystko dla dobra społeczeństwa ;)
              Przecież żyjemy w coraz bardziej "wolnym" świecie.
              Coraz nam lepiej, jest fajowo.
              ........
              • gr.eenka Re: dzicz 09.08.11, 23:15
                ale to co pokazuje tv czy inne źródła to jak z filmów przyszłości ogarnietych chaosem
                • mediator.org Re: dzicz 09.08.11, 23:26
                  Ależ gr.eenka, to nasz szczęśliwy świat, w którym panuje pokój,
                  ludzie żyją szczęśliwie a "demokracja" szerzy się na wsie strony - siłą...
                  Demokracja jest oczywiście ustrojem gdzie są lepsi i ...ci lepsi.
                  Politycy są dla nas tak dobrzy, że dziś mer Londynu, który wreszcie wrócił z wakacji
                  został przyjęty bardzo gorąco przez ludność, która nie mogąc się go doczekać wcześniej krzyczała:
                  "Borys, gdzie byłeś gdy do mojego pokoju wrzucani cegłę?! Gdzie się wtedy bawiłeś ch..."
                  Itp......
    • hotally Re: dzicz 10.08.11, 00:18
      Trochę szacunku dla Naszych KIBOLI, bo tylko w nich nadzieja, że w tym kraju będzie kiedyś NORMALNIE
      • marguy Re: dzicz 10.08.11, 00:33
        ally,
        postawie pytanie tak zebys je zrozumiala: czy tobie juz naprawde do konca odbilo?
        Bo inaczej tego co ostatnio wypisujesz nazwac nie mozna.
        Wyglada na to, ze ostatnia komorka wyrznela ci w dekiel i dlatego bredzisz jak potluczona.
    • hotally mówiąc szczerze i brutalnie... 10.08.11, 01:00
      Korzystając z tego, że nie ma cenzury, powiem tak:
      pizdy z tych angoli. poprawność polityczna poszła im na dekiel. powinni sie zebrać i rozgonic brudasów. wczoraj Grecy sie zebrali na polnocy na Enfield i Turcy na Dalson zeby bronic swoich sklepów. A u angoli dopiero zapadła historyczna decyzja- Cameron dal pozwolenie na użycie plastikowych naboi.
      ŚMIECHU WARTE. Zachód jest skończony.
    • mediator.org Re: dzicz 10.08.11, 10:49
      Chyba dziś nadzwyczajna sesja parlamentu - okaże się o co cała sprawa...
      Już pisałam tu o blogu aangirfan.blogspot.com/
      Warto zerknąć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka